Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Rapoo E9270P čierna CZ

Zobraziť katalóg
Rapoo E9270P čierna CZ
4,5 64 hodnotení
Klávesnica kancelárska, membránová, bezdrôtová, čierna, chiclet klávesy, česká a slovenská lokalizácia klávesov, Bezdrôtový USB prijímač, na AA batérie
Kód:  JV720ea Produktové číslo:  Rapoo E9270p Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Rapoo E9270P čierna CZ

Rapoo E9270P

Vo veľkom štýle

Ultra tenká klávesnica sa dizajnovo podarila natoľko, že dostala ocenenie IF Award za dizajn. Vďaka základni z nehrdzavejúcej ocele vyzerá Rapoo E9270P nielen luxusne, ale tiež je pevná a môže si dovoliť profil len 4 mm. Spoločne s bezdrôtovým USB pripojením je vhodná nielen k počítaču, ale aj do obývacej izby napríklad k Smart TV.


Pekne aj prakticky

Z tela vystupujú presne vyrobené klávesy typu chiclet. Pokročilá ostrovčeková konštrukcia nízkoprofilových klávesov sa stláča s úplnou ľahkosťou a vysokou presnosťou. Zároveň je oproti klasickým tlačidlám lepšia na údržbu, kedy vám pod tlačidlá len tak nezapadajú nečistoty brániace ich stlačeniu.

Rapoo E9270P

Rapoo E9270P

Nevšedné multimediálne ovládanie

Získate tiež luxusne riešený prístup k multimediálnym funkciám. Klávesy sa rozsvietia, keď sa vaše prsty priblížia k dotykovej ploche. Nebudú tak po tme zbytočne rušiť. Multimediálne klávesy poskytujú spätnú hmatovú odozvu vibráciami.

Parametre a špecifikácia

Rozhraní
Bezdrôtový USB prijímač Hotovo!
Typ batérie
AA Hotovo!
Určenie klávesnice
Kancelárska Hotovo!

Pripojenie

Rozhraní
Bezdrôtový USB prijímač Hotovo!
Typ batérie
AA Hotovo!

Usporiadanie

Lokalizácia
Česká, Slovenská Hotovo!
Typ klávesov
Chiclet Hotovo!
Enter
Dvojriadkový úzky Hotovo!
Backspace
Široký Hotovo!
Ľavý shift
Úzky Hotovo!
Kurzorové šípky
Široké Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Rozmery

Šírka
43,1 cm (431 mm) Hotovo!
Výška
1,8 cm (18 mm) Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Pokiaľ nie je uvedené inak, klávesnica je dodávaná s českou lokalizáciou.


» Všetky kancelárske bezdrôtové klávesnice

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, chci se zeptat ohledně baterií. S klávesnicí jsem nadmíru spokojen, každopádně co mě mrzí/zaráží je baterie... ze začátku vydržela neskutečně dlouho, nyní baterie měním častěji... všiml jsem si, že když pokaždé vyměním baterky za nové, tak mi svítí vlevo nahoře baterka červeně, čím to? existují nějaké super baterky se super výdrží které by jste mi doporučili? Díky.

lze spárovat s Mac OS?

Dobrý den, jak dlouho, prosím, vydrží tato klávesnice nabitá?

Dobrý den, lze tuto klávesnici připojit k počítači Apple iMac 2017? Přii stažení ovladačů jsem obdržel pouze pro windows. Děkuji

Dobrý den, lze ke klávesnici Rapoo E9270P černá CZ sehnat ztracený mini usb přijímač? Nebo při ztrátě této věcičky je klávesnice k ničemu? Děkuji!

Dobrý den, vždy po chvíli používání, tak 3-4x během dne, přestane fungovat tlačítko levý CTRL, musím poté ukončit aplikaci (driver) Repoo a znovu pustit aby CTRL začal fungovat. Jelikož toto tlačítko ke své práci hodně potřebuji, je to dost otravné. Tak by mě zajímalo, zda je to důvod k reklamaci, nebo zda jde tento problém nějak vyřešit? Reinstal ovladače jsem zkusil už mnohokrát a bez výsledku. S klávesnicí jsem celkem spokojen a proto bych ji nerad vyměňoval za jiný typ. Děkuji za odpověď.

Dobry den. Prosim viete my zohnat od tohto vyrobcu (rapoo) aktualny model E9090P . Odkaz do neznáma nakolko mate ostatne modely ,neviem preco nemate aj tento co so postol. dakujem

Dobrý den, je na této klávesnici kontrolka na klávese capslock?

Dobry den, nektere klavesy mi pri psani vynechavaji, je to dost otrvne a uz nevim co s im delat. Muzete mi poradit?

Dobrý den, funguje tato klávesnice a myš 7200P od stejného výrobce na jediný reciever? děkuji

12
Diskusia a poradňa k Rapoo E9270P čierna CZ
Príslušenstvo pre Rapoo E9270P čierna CZ Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rapoo E9270P, černá - CZ/SK. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Rapoo E9270P fekete, CZ/SK.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií