Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál AlzaErgo - konfigurátor

Rapture NEST červená

Zobraziť katalóg
Rapture NEST červená
4,4 45 hodnotení
Herná stolička – chrbtová opierka nastaviteľná v rozsahu 90° – 150°, výškovo a uhlovo nastaviteľné podrúčky, vankúše na podporu krčnej a bedrovej chrbtice, výškovo nastaviteľné sedadlo, možnosť aretácie chrbtovej opierky v ľubovoľnej pozícii, nastaviteľný odpor hojdania, syntetická koža, otočná konštrukcia, tvrdé kolieska vhodné pre koberce, nosnosť 120kg
Variant
Predp. cena
175,90 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  RPTGC0150d Produktové číslo:  RPT-GCNP12R
Rapture NEST červená 175,90 € Očakávame apríl 2024

Rapture NEST červená

HERNÁ STOLIČKA RAPTURE NEST
Stvorená pre hráčov!

Dlhé hodiny hrania môžu dať vášmu telu celkom zabrať. Preto je potrebné myslieť aj na svoju telesnú schránku a vybaviť sa kvalitnou stoličkou. Jednou takou je herná stolička Rapture NEST, s ktorou vás už nič nerozhodí – na skvelý ergonomický a komfortný posed si veľmi rýchlo zvyknete a pri tejto stoličke s prepracovaným dizajnom oceníte najmä vysokú variabilitu nastavenia, pohodlné a ľahko čistiteľné materiály, moderný dizajn či precízne spracovanie pre dlhú životnosť.

Herná stolička Rapture Gaming Chair NEST
Herná stolička Rapture Gaming Chair NEST

TECHNICKÁ ŠPECIFIKÁCIA

Rapture NEST

Hojdací s aretáciou

mechanizmus

90 – 150°

nastaviteľná opierka

120 kg

nosnosť

160 – 190 cm

výška postavy

Plastový

kríž

Bedrové a krčné

vankúše

PU koženka

materiál poťahu

Tvrdé plastové

KOLIESKA

54 × 70 × 130 – 139 cm

rozmery

17,5 kg

hmotnosť

ČÍM VÁS HERNÁ STOLIČKA RAPTURE NEST PREKVAPÍ

NA ČO SA MÔŽETE TEŠIŤ

Herná stolička Rapture Gaming Chair NEST

HRÁČSKA STOLIČKA SA VÁM PRISPÔSOBÍDoprajte si aj odpočinok

Pri hernej stoličke Rapture NEST sme stavili na hojdací mechanizmus umožňujúci plynulú zmenu uhla sedenia v rozsahu 90 – 150°, nastaviteľný odpor hojdania a aretáciu chrbtovej opierky v ľubovoľnej pozícii. Hráčska stolička tak umožňuje jednoduché prispôsobenie ergonómie sedenia a poskytne vášmu chrbtu správnu oporu aj pri niekoľkohodinovom sedení. Vďaka možnosti sklonu operadla si na hernom kresle v prípade potreby dokonca aj oddýchnete, čo príde vhod najmä po náročných a dlhých počítačových bitkách.

HERNÉ KRESLO PREPRACOVANÉ DO KAŽDÉHO DETAILUNastaviteľné 2D podrúčky

Plynový piest umožňuje pohodlné nastavenie výšky sedadla v rozsahu 48 – 57 cm. Aj správna poloha podrúčok má veľký vplyv na pohodlie počas hrania. Preto je herné kreslo Rapture opatrené výškovo a uhlovo nastaviteľnými 2D podrúčkami, pomocou ktorých si môžete vyladiť optimálnu pozíciu rúk. Stoličku na hranie Rapture NEST si bez problémov upravíte presne na mieru svojim požiadavkám.

Herná stolička Rapture Gaming Chair NEST
Herná stolička Rapture Gaming Chair NEST

BEDROVÁ A KRČNÁ OPIERKA
Užite si jedinečné pohodlie

Aby počas hrania netrpela vaša krčná a bedrová chrbtica, disponuje herná stolička Rapture NEST vankúšmi, ktoré podporujú správne držanie tela a pomáhajú predchádzať bolestiam tela počas dlhých herných akcií. Vďaka bedrovému aj krčnému vankúšu hráčska stolička presne kopíruje vaše telo, čím mu poskytuje potrebnú podporu a pomáha uľaviť namáhaným svalom, za čo vám najmä váš chrbát aj krk celkom iste poďakujú.

LUXUSNÉ VYHOTOVENIEŠtýlový poťah z koženky

Hráčske kreslo Rapture NEST zaujme ergonomicky tvarovaným sedadlom a opierkou s kvalitnou penovou výplňou. Pena je tvarovaná za studena, čo znamená, že je priedušnejšia a elastickejšia. Stolička pre hráčov sa tak dokonale prispôsobí a poskytne vášmu telu maximálnu oporu. Poťah je potom vyrobený z kvalitnej PU koženky odolnej voči poškrabaniu. Iste oceníte, že v prípade znečistenia je možné poťah veľmi jednoducho očistiť vlhkou handričkou.

Herná stolička Rapture Gaming Chair NEST
Herná stolička Rapture Gaming Chair NEST

ODOLNÁ A STABILNÁ STOLIČKA NA HRANIEZosilnená oceľová konštrukcia

Stolička na hranie Rapture NEST má nosnosť až 120 kg. Za zmienku zaiste stojí aj kvalitná oceľová konštrukcia so špeciálnym vystužením v kritických miestach, vďaka čomu je zaistená mimoriadna odolnosť a dlhá životnosť. Plastové 60 mm kolieska s prímesou gumy sú vhodné na použitie najmä na kobercoch, ale bez problémov je možné hernú stoličku Rapture NEST použiť aj na ďalších povrchoch – na dlažbe, linoleu či plávajúcich podlahách.

Parametre a špecifikácia

Porovnať

Konštrukcia

Podrúčky

Nastavenie podrúčok
Výška, Rotácia hornej časti Hotovo!

Kolieska

Kolieska
Na kolieskach Hotovo!
Materiál koliesok
Plastové Hotovo!
Povrch podľa koliesok
Univerzálne Hotovo!

Materiál

Materiál kríža/nôh
Plast Hotovo!
Materiál konštrukcie
Kovová Hotovo!
Materiál poťahu
Syntetická koža Hotovo!
Materiál výplne sedadla
Studená pena (HR pena) Hotovo!

Nosnosť

Maximálna nosnosť
120 kg Hotovo!

Farba

Farba
Červená Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka stoličky/kresla
70 cm Hotovo!
Výška sedadla min.
48 cm Hotovo!
Výška sedadla max.
57 cm Hotovo!
Šírka sedadla
51 cm Hotovo!
Výška operadla max.
83 cm Hotovo!
Hmotnosť stoličky/kresla
17,5 kg Hotovo!

Špeciálne akcie

Špeciálne akcie
Členstvo AlzaPlus Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky herné stoličky

Varianty Rapture NEST červená:

Rapture NEST, čierna

Herná stolička – chrbtová opierka nastaviteľná v rozsahu 90° – 150° , výškovo a uhlovo nastaviteľné podrúčky, vankúše na podporu krčnej a bedrovej chrbtice, výškovo nastaviteľné sedadlo, možnosť aretácie chrbtovej opierky v ľubovoľnej pozícii, nastaviteľný odpor hojdania, syntetická koža, otočná konštrukcia, tvrdé kolieska vhodné na koberce, nosnosť 120kg
Info
175,90 €
Očakávame marec 2024
 

Rapture NEST modrá

Herná stolička – chrbtová opierka nastaviteľná v rozsahu 90°–150°, výškovo a uhlovo nastaviteľné opierky rúk, vankúše na podporu krčnej a bedrovej chrbtice, výškovo nastaviteľné sedadlo, možnosť aretácie chrbtovej opierky v ľubovoľnej pozícii, nastaviteľný odpor hojdania, syntetická koža, otočná konštrukcia, tvrdé kolieska vhodné na koberce, nosnosť 120kg
Info
175,90 €
Očakávame marec 2024
 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, potřebuji na židli pogumovaná kolečka, můžete mi prosím napsat rozměry (trn, průměr kolečka), nebo ideálně nějaké doporučit? Děkuji

Dobrý den, rada bych zakoupila tuto židli, ale jsem zmatená ohledně parametrů. v popisu máte uvedenou šířku židle 68,5 cm. tím mate na mysli šířku koleček? u fotografie je uvedeno 70cm. předpokládám, ze by měla být užší než Rapture Ironclad šedá. děkuji Tichá

Odřel jsem si potah. Na jaký servis se mohu obrátit, když je po záruce?

Dobrý den,kde prosím seženu náhradní díly (kolečka ,střed)na herní židli rapture nest?Děkuji

Dobrý den, chci se zeptat, jestli bude skladem v černé barvě? děkuji

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jaký je rozdíl mezi tímto modelem a Rapture Gaming Chair NESTIE Junior? Verze Junior má pouze menší sedák a menší maximální nosnost a jinak jsou stejné? Děkuji.

Dobrý den, rád bych se zeptal, jakým způsobem se přepíná židle do houpacího módu. Vždy když přizvednout páku pro nastavení opěradla, po zhubnutí zaskočí zpátky a je za aretovaná. Dekuji

Dobrý den, jaká je, prosím, maximální výška područek ? Děkuji

Diskusia a poradňa k Rapture NEST červená
Príslušenstvo pre Rapture NEST červená Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rapture NEST červená. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Rapture NEST - rot. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Rapture NEST - rot. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Rapture NEST piros.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií