Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Razer DeathAdder Elite

Zobraziť katalóg
Razer DeathAdder Elite
4,8 156 hodnotení
Herná myš – drôtová, optická, odozva 1ms, 16000DPI, 7 tlačidiel, viacfarebné, vhodná pre pravákov, veľkosť L, USB, 2.13m kábel, čierna
Kód:  MR057c4b Produktové číslo:  RZ01-02010100-R3G1 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Razer DeathAdder Elite

Nasledovník hráča obľúbenej série DeathAdder vynikne vo vytrénovanej ruke. Vo výzbroji má doposiaľ najvýkonnejší optický snímač a širokú škálu možností na prispôsobenie. Ergonomické rysy ikonického radu DeathAdder ocenili aj e-športovci za neuveriteľné pohodlie aj pri dlhých bitkách plných adrenalínu. Spolu s dvojicou gumových bočníc budete mať vždy úplnú kontrolu nad vašou hrou.

Kľúčové vlastnosti

  • Extra výkonný optický senzor (až 16000 DPI, 450 IPS/50 g)
  • 7 nezávisle programovateľných tlačidiel (Razer Synapse)
  • Perfektná ergonómia pre pravú ruku
  • Osvetlenie prispôsobiteľné v 16,8 mil. farieb
  • Odozva na najlepšej úrovni (1000 Hz ultrapooling)
  • Kvalitný kábel (opletený, pozlátený konektor)

Priame napojenie ruky

Myš bola navrhnutá tak, aby vám dala výhodu novými definovanými štandardami na snímanie pohybu vašej ruky. Optický senzor zaznamená pohyb s neskutočnou citlivosťou 16 000 DPI a rýchlosťou až 450 palcov za sekundu (IPS). Teraz môžete rozdávať rany súperom s chirurgickou presnosťou a rýchlosťou blesku.

Beh na dlhú trať

Intenzívne hranie dlhé hodiny si žiada ozajstné železo, ktoré s vami prejde celú cestu až do pekla a späť. Preto bola na výrobu prizvaná spoločnosť Omron ako popredný dodávateľ spínačov. Zvolený bol mechanický typ s optimalizáciou pre čo možno najkratšie časy odozvy, ale tiež pre životnosť až 50 miliónov kliknutí, aby vydržala plný záprah po dlhú dobu.

Parametre a špecifikácia

Rozmery a hmotnosť

Šírka
7 cm Hotovo!
Výška
4,4 cm Hotovo!
Hĺbka
12,7 cm Hotovo!
Hmotnosť
0,11 kg Hotovo!

Pripojenie

Rozhraní
USB Hotovo!

Použitie myši

Typ
Herná Hotovo!
Určenie
Pre pravákov Hotovo!

Senzor

Citlivosť
16 000 DPI Hotovo!
Doba odozvy
1 ms Hotovo!

Ďalšie vlastnosti myši

Dĺžka kábla
2,13 m Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý Den, je tato herní myš vhodná na akční hry typu doom, far cry, F.E.A.R?

Mys vlastnim 3 mesice a zacalo mi kolecko pri rolovani nahoru piskat. Je tahle zalezitost na reklamaci? U tak drahe mysi mi prijde piskani kolecka trochu podpasovka .

Dobrý den je na tejto myske moznost nastavovat si podla vlastnej potreby DPI,,,,???

Dobrý den, bude tato myš ještě někdy skladem? Děkuji Adam

Bude niekedy v blizkej buducnosti v ponuke aj deathadder v2?

Nevíte náhodou čím může být že mi myš po vypnutí stále svítí i když to dřív nedělala? V synapse mam zaškrtlý aby se zhasla, ale nyní po připojení druhého monitoru stále svítí... reinstal nepomohl, jiný usb taky ne a ve w10 mam zaškrtlý aby se usb po vypnutí vyplo... Díky

Dobry den chcel by som sa spytat ci na tejto mysi sa da zmenit DPI napr na 8000 atd

Dobrý deň mám myšku cca 1 rok a odlepilo sa mi na lavej strane pogumovanie reklamujete takého závady ?

Dobrý deň, pred pár dňami mi dorazila táto myš. Chcem sa opýtať niekoho, kto ju už má. Môj ľavý klik je výraznejší a hlasitejší, no pravý je tichší a pôsobí ťažšie na stlačenie. Neviem, či to je normálne, alebo sa jedná len o môj kus. Ďakujem za odpoveď

dobry den, moja myska (teda konkretne tato) pri klikani na lave tlacidlo mysi obcas vynechava (ako by som ho ani nezmackol) preto by som sa chcel opytat, ci je je reklamaciu mozne vyriesit hned alebo ci si mam najprv objednat inu mysku ktoru by som pocas reklamacie pouzival miesto nej.... popripade ako to vyriesit, Dakujem za odpoved

123...
Diskusia a poradňa k Razer DeathAdder Elite
Príslušenstvo pre Razer DeathAdder Elite Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Razer DeathAdder Elite . Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Maus Razer DeathAdder Elite. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Razer DeathAdder Elite.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií