AP+ slevy v app AP+ slevy

Recenzie 25" iiyama G-Master GB2590HSU-B1

Zobraziť katalóg
25" iiyama G-Master GB2590HSU-B1 - LCD monitor

Recenzie 25" iiyama G-Master GB2590HSU-B1

Zaujímajú vás názory a recenzie na 25" iiyama G-Master GB2590HSU-B1? U nás má zatiaľ hodnotenie 3,0 z 5 hviezdičiek od 1 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s 25" iiyama G-Master GB2590HSU-B1. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na 25" iiyama G-Master GB2590HSU-B1 aj vy.

Používateľské recenzie

Branislav, Martinflag
Hodnotené 29. 11. 2023, variant 25" iiyama G-Master GB2590HSU-B1
Overený nákup
Monitor má pekný obraz a pôsobí kvalitne, ale jeho softvér a ovládanie je totálne celé spackané. A ten stojan bez natočenia do strán, čo som myslel, že je samozrejmosť... Už by som si ho nekúpil a neodporúčam ho. iiyama by sa mala zamyslieť nad svojím softvérovým tímom. Pri tej cene som čakal monitor, čo ma nebude frustrovať.
Pekný obraz
Výškovo nastaviteľný aj otočný na výšku
Freesync Premium
Vyšší jas, než bežné
HDR 400
Vypnuteľná LEDka
Veľa nastavení
Malá odozva
240 Hz
Stojan nejde otočiť do strán, príde návšteva, chcete natočiť monitor nabok a nejde to, len ho chytiť a otočiť celý aj so stojanom ako somár, všetky moje minulé lacnejšie monitory to vedeli, WTF?
Neergonomické ovládanie, nastaviť jas na 5 klikov? Ale skratky na eko režim a hlasitosť mizerných reprákov a režimy, ktoré nejdú uložiť v kombinácii napríklad filtra modrého svetla, tie tam sú, WTF?
Hneď prvú hodinu vlastníctva som našiel preklep v menu, miesto uživatelský uživateslký, to tam nemajú kontrolu kvality?
Mizerný návod, MBR režim zašednutý, človek nevie prečo, nakoniec to musí googliť na fórach, a tiež nejde zobraziť Hz, aby človek videl, či funguje Freesync, lacnejší Acer to vedel a ešte mal aj oveľa lepšie menu
Stojan zaberá veľa miesta, bývalý monitor mal menší a bol aj tak stabilný
Drahý, cena mi nepríde opodstatnená, mala by byť menšia
Nastavenie ostrosti 1-6, žiadna stredná neutrálna hodnota, aby som vedel, ako bude niečo u mňa vytvorené vyzerať u druhých!?
0 ×Nahlásiť
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií