AD elektro Star Wars

Recenzie 55" LG OLED55E9PLA

Zobraziť katalóg
55" LG OLED55E9PLA - Televízor

Recenzie 55" LG OLED55E9PLA

Zaujímajú vás názory a recenzie na 55" LG OLED55E9PLA? U nás má zatiaľ hodnotenie 5,0 z 5 hviezdičiek od 3 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s 55" LG OLED55E9PLA. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na 55" LG OLED55E9PLA aj vy.

Používateľské recenzie

Zákazník, Bratislavaflag
Hodnotené 6. 1. 2021, variant 55" LG OLED55E9PLA
Overený nákup
Špičková kvalita obrazu, špičkový dizajn zariadenia.
Ten dojem levitácie obrazu je naozaj vynikajúci, schováva sa za tým aj neobvyklá váha stojana (takmer 10 kg), ale efekt je výborný.
OLED obrazovka je to najlepšie čo sa momentálne ponuka. Veľa som si preštudoval o OLED televízoroch, prečítal a preveril veľa recenzii rovnako aj diskusných fór a vyšla mi z toho ako najlepšia TV práve tá od LG a model E9, ktorý je ďaleko lepší ako modely roku 2020. Ano, niektoré parametre sú o niečo horšie, ale to ocení len človek, ktorý sa na tieto parametre sústreďuje napr. hráči hier s konzolami. Pre mňa boli rozhodujúce parametre televízora - ako moznosti obrazu, zvuku, duálny tuner, PIP a pod. V tom tento TV prekonávať svojimi možnosťami novšie modely CX.
O dizajne so super zaintegrovaným soundbarom 4.2. a obrazovkou na sklenenom podklade môžu ostatní výrobcovia za takúto cenu len snívať (samozrejme okrem špecializovaných dizajnovych kúskov ako napr. od Löve a pod.).
Nastavovanie niektorých parametrov je ťažkopádne a malo prehľadné.
0 ×Nahlásiť
Zákazník, Staré Hradištěflag
Hodnotené 3. 9. 2020, variant 55" LG OLED55E9PLA
Overený nákup
skvělý obraz
rychlý netflix a celkově OS
hodně těžká a nedá se s ní jednoduše manipulovat
0 ×Nahlásiť
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií