AD elektro AD elektro

Recenzie Acer Nitro 5 Shale Black

Zobraziť katalóg
Acer Nitro 5 Shale Black - Herný notebook

Recenzie Acer Nitro 5 Shale Black

Zaujímajú vás názory a recenzie na Acer Nitro 5 Shale Black? U nás má zatiaľ hodnotenie 4,6 z 5 hviezdičiek od 9 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s Acer Nitro 5 Shale Black. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na Acer Nitro 5 Shale Black aj vy.

Používateľské recenzie

Roman, Stará Ľubovňaflag
Hodnotené 6. 7. 2023, variant Acer Nitro 5 Shale Black
Overený nákup
Na svoju cenovu kategoriu ma notebook vyborny procesor. Ten isty procesor sa totiz pouziva v tejto serii notebookov (Acer Nitro 5 Shale Black) az do ceny 1149 eur (aktualna cena tohto ntb: 669 eur). Cena - kvalita je pri tomto produkte fakt vynikajuca. Neberiem ho ale ako plnohodnotny herny notebook, ale skor ako fajn rychlu masinku na bezne pouzivanie s potencialom na to, ze bude aktualny vdaka procesoru aj roky dopredu. Grafika je ok, ale samozrejme clovek nemoze cakat zazraky a vysoke detaily v najnovsich hrach. Ak chcete lepsiu grafiku (zhruba o 60%), ktora spravi rozdiel v detailoch v novsich hrach, zhruba a velmi laicky povedane, z minimum na normal, tak odporucam radsej tento tiez velmi dobry (cena-kvalita) ntb, ktory je ale trochu drahsi ( ma trosicku slabsi procesor) - https://www.alza.sk/acer-aspire-7-charcoal-black-d7687724.htm Pri nom taktiez dokupit ramku. Alebo si priplatit a kupit vyssiu verziu Acer Nitro 5, cena okolo 900 eur, rovno s Windows a 16 gb ramkou a neriesit trochu komplikovanejsiu instalaciu, ako to popisem riadkami nizsie... : Ako pisal recenzista podomnou, odporucam dokupit a vlozit 8 GB 3200 MHz ramku, aby sa vyuzil potencial tejto masinky: https://www.alza.sk/crucial-so-dimm-8gb-ddr4-3200-mhz-cl22-d5755450.htm Videa ako vlozit ramku/SSD: 1, https://www.youtube.com/watch?v=vAV9P281n7M 2, https://www.youtube.com/watch?v=lfMvCmyH9yY Tu je link na program, aby sa system rozbehol: https://www.intel.com/content/www/us/en/download/723199/intel-rapid-storage-technology-rst-with-intel-optane-technology-for-windows-10-windows-11-intel-nuc8i3be-nuc8i5be-and-nuc8i7be-products.html - stiahnut ten druhy 3,8 MB priecinok (RST_F6Floppy) a extrahovat ho cez winrar na USB kluc, v priecinku kde mate nabootovany Windows. Nabootovat napr. cez program https://rufus.ie/sk/ Cize vlozit nabootovane usbcko do ntb, zapnut ntb, stlacat F2 aby ste sa dostali do Biosu a tam nastavit v "BOOT" USB ako primarny, aby bol celkom hore, na prvom mieste. Ulozit zmeny. Ntb sa restartuje a mala by sa zacat instalacia windowsu. Ked bude system pytat SSD, tak mal by tam byt viditelny ten program od Intelu - kliknut na neho a potom instalacia uz pojde easy.
0 ×Nahlásiť
Martin, Bratislava - Vrakuňaflag
Hodnotené 19. 5. 2023, variant Acer Nitro 5 Shale Black
Overený nákup
ghosting
horúci
plast
0 ×Nahlásiť
František, Trenčianska Tepláflag
Hodnotené 16. 3. 2023, variant Acer Nitro 5 Shale Black
Overený nákup
- za mňa spokojnosť, vedel som, čo kupujem
- chcem upozorniť kupujúcich, že ak si zakúpia tento model, ktorý neobsahuje operačný systém, inštálácia nie je taká jednoduchá. Disk systém nevidí. Je to spôsobené bespčnostnými protokolmi procesora Intel Rady 11. Odporúčam postup podľa pokynov acer: https://community.acer.com/cz/kb/articles/13832-pevny-disk-nebyl-zjisten-behem-instalace-windows-10
. odporúčam si kúpiť ešte jednu pamäť SO-DIM DDR4 8GB, dokopy to spraví 16GB, čo je pre herný notebook štandard. 8GB je málo. Stojí len cca 20€ to sa k tej investícii stratí.
- V krabici je káblik na inštaláciu HDD disku aj so skrutkami, čo je veľké plus, inštalácia vyžaduje zdatnejšieho technika. Dá sa ale HDD nahradiť M.2 diskom, ak sa necítite na inštaláciu HDD, notebook obsahuje 2 sloty. S M.2 inštaláciou je to jednoduchšie. Výhodou je, že sú tam aj naskrutkované skrutky, netreba sa s tým potom trápiť hľadaním náhrady.
- bol úplne vybitý, a istý čas nechcel ani naskočiť. Treba počkať chvíľu na istú nabiteľnú úroveň.
0 ×Nahlásiť
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií