AD elektro AD elektro

Recenzie MOSH WUD L2 Piesková

Zobraziť katalóg
MOSH WUD L2 Piesková - Kľakačka

Recenzie MOSH WUD L2 Piesková

Zaujímajú vás názory a recenzie na MOSH WUD L2 Piesková? U nás má zatiaľ hodnotenie 2,0 z 5 hviezdičiek od 1 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s MOSH WUD L2 Piesková. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na MOSH WUD L2 Piesková aj vy.

Používateľské recenzie

Pavol, Bratislavaflag
Hodnotené 19. 2. 2023, variant MOSH WUD L2 Piesková
Overený nákup
Udržať zdravý vzpriamený sed je tu problematickejšie, lebo váha tela núti hojadačku do náklonu vpred ku kolenám, čo spôsobuje šmýkanie panvy dole a tým pádom fixovanie spodného chrbta - čo je trochu v rozpore s ideou kľakačky. Nemožnosť zafixovať opierky na kolená kvôli chybnému technickému dizajnu a šetreniu na materiáli tam kde to fakt netreba robí produkt zbytočne vratkým. Klasický dizajn pevnej kľakačky na kolieskach podporoval sed (a umožňoval bezpečnejšie striedať polohy) lepšie, než tento húpavý no mizerne prevedený projekt.
hojdanie = pohyblivosť pri sedení
drevo ako materiál
Vyslovene vadný dizajn, kvôli ktorému komponenty nedržia pokope: opierky na nohy sa fixujú skrutkou a dvoma klasickými drevenými kolíkmi - lenže tie sú dodané v polovičnej veľkosti - "šetríme na materiáli" - ale na mieste kde to spôsobuje technickú nefunkčnosť (a pochybujem že prináša nejaký zisk). Kolíky zapadávajú cez diery, takže neplnia fixačnú funkciu a opierky na nohy sa krútia a nepodporujú kolená. Pokus s dlhšími kolíkmi, ktoré som musel zohnať sám, tiež nefunguje - diery sú prevŕtané chybne cez celé drevo, nie sú na konci zaslepené - a kolíky prechádzajú do čalúnenia a tlačia do kolien.
čalúnenie na sedačke a kolenných opierkách sa derie (kvôli naklonenej rovine a šmýkaniu váhy tela) veľmi rýchlo
0 ×Nahlásiť
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií