AD elektro Motorola EDGE 50

Recenzie Samsung EF-NG935P zlaté

Zobraziť katalóg
Samsung EF-NG935P zlaté - Puzdro na mobil

Recenzie Samsung EF-NG935P zlaté

Zaujímajú vás názory a recenzie na Samsung EF-NG935P zlaté? U nás má zatiaľ hodnotenie 4,0 z 5 hviezdičiek od 7 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s Samsung EF-NG935P zlaté. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na Samsung EF-NG935P zlaté aj vy.

Používateľské recenzie

Tomáš, Teplice 1flag
Hodnotené 19. 9. 2016, variant Samsung EF-NG935P zlaté
Overený nákup
po 2-3 měsících přestalo pouzdro fungovat
0 ×Nahlásiť
Vladan, Prahaflag
Hodnotené 28. 4. 2016, variant Samsung EF-NG935P zlaté
Overený nákup
Hezké
Nefunguje jak má, hovory jdou přijmou jen občas.
0 ×Nahlásiť
Michal, Trenčín 8flag
Hodnotené 9. 3. 2016, variant Samsung EF-NG935P zlaté
Overený nákup
Konecne Samsung trafil material. Matny, prijemny na dotyk, a nie je hruby. Neprida taku hrubku telefonu ako napr. S view cover pridaval na S5. Farba je nazivo velmi prijemna.
Neviem ci to skor nepovazovat za chybu telefonu, ale moznost nastavit si piktogramy, aby som vedel kto mi vola je sice OK, ale o co lepsie by bolo moznost jednoducho nastavit si vlastny piktogram, kde by boli len inicialy volajuceho. Ked mi vola JM, tak viem ze je to Jozko Mrkvicka, lepsie ako obrazok slonika. Ale ani to by nebolo az tak zle ako to, ze funkcia prijimania hovoru pri zatvorenom kryte je dost obmedzena. Jednak tym, ze sa rozsvietia tie LEDky az dobrych 5 sekund po tom, ako telefon zvoni, cize je rychlejsie rovno telefon otvorit, citlivost na dotyk je dost slaba, nie vzdy sa to podari na prvykrat, a svieti to kratko. Mozno 5 sekund. Takze ak nechate telefon zvonit 10 sekund, uz ho cez obal nezdvihnete.
Neviem preco nesli cestou dot matrix obalu ako ini vyrobcovia, naviac ked je tu oled displej.
Tento obal sa oplati kupovat koli tomu, ze je asi jediny flip case, ktory neposkriabe telefon tak ako to hnusne plastove sklicko v s-view obaloch alebo tvrdy plast v clearview. LED funkcia je skor taka hracicka, realne to funguje v obmedzenej miere.
Material je kvalitny, ale kto ho kupuje koli LED funkciam bude sklamany.
0 ×Nahlásiť
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií