AD květen univerzal Effaclar

Recenzie Samsung Galaxy Watch 4 44 mm čierne – EÚ distribúcia

Zobraziť katalóg
Samsung Galaxy Watch 4 44 mm čierne – EÚ distribúcia - Smart hodinky

Recenzie Samsung Galaxy Watch 4 44 mm čierne – EÚ distribúcia

Zaujímajú vás názory a recenzie na Samsung Galaxy Watch 4 44 mm čierne – EÚ distribúcia? U nás má zatiaľ hodnotenie 4,5 z 5 hviezdičiek od 9 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s Samsung Galaxy Watch 4 44 mm čierne – EÚ distribúcia. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na Samsung Galaxy Watch 4 44 mm čierne – EÚ distribúcia aj vy.

Používateľské recenzie

Ján, Poltárflag
Hodnotené 7. 2. 2023, variant Samsung Galaxy Watch 4 44 mm čierne – EÚ distribúcia
Overený nákup
NFC
Wireless nabíjanie
cena [140]
Pekný display
vodotesnosť
zatiaľ nič
0 ×Nahlásiť
Firmaflag
Hodnotené 22. 8. 2022, variant Samsung Galaxy Watch 4 44 mm čierne – EÚ distribúcia
Overený nákup
Za uvedenu cenu 130e bez dane by som si ich kupil znovu, aj napriek pataliam s nabijanim. Pre drobnosti (notifikacie, spravy, volania, platby) uz nemusim vytahovat mobil z batoha. Kto ma ale mobil stale pri sebe po ruke, asi hodinky az tak nevyuzije. Najviac vyuzivam google pay, offline spotify (treba si pesnicky stiahnut do hodiek, stiahnutie jednej trva asi 1-2min). Rozne velkosti hodiniek maju aj roznu kapacitu baterie. Tie 40mm vydrzia asi o 30% menej. Po 2 mesiacoch: baterka sa niekedy vybije cez noc o 6%, niekedy o 16%. po 24hod tak zostava niekedy 50%, niekedy 63% (so zapnutym AoD, bez +10%). Co ma vytaca je, ze sa neda nastavit, aby automaticky nezobrazovali notifikacie, ked clovek spi. treba si zapnut do not disturb alebo bed time, lenze toto sa zaroven automaticky zapne aj na mobile, takze ak na mobile pozerate film, pri ktorom chcete zaspat, tak sa vypne zvuk. Bed time sa neda nastavit zvlast pre rozne dni, DND sa da. Ked sa cez tyzden bed time vypina o 8:00, tak cez vikend Vas potom o 8:00 zobudia notifikacie - wtf! Po pripojeni k inemu telefonu sa hodinky uplne vymazu a z backupu sa obnovi iba minimum nastaveni. Pridete tak o faces alebo google pay karty napriklad, treba potom vsetko pracne znovu instalovat a nastavovat. Co pouzivam po 2 mesiacoch? Monitoring sportovej aktivity, kontrola vahy, sledovanie dennej aktivity, telefonovanie, notifikacie a rychle odpisanie na spravy, displej ako baterku, raz za cas nove pozadie, bixby na zapnutie casovaca (dobre pri vareni), spotify pri behani, platby kartou, ulozene vernostne karty z obchodov, sledovanie pocasia na dalsie hodiny/dni, ulozenie poznamok napriklad co treba kupit, alebo tipy na darceky zozbierane pocas roka, budik. Doporucujem po 2 mesiacoch skusenosti? Za cenu 150e ano, za 300e iba ak Vam tie peniaze nebudu chybat.
so samsung telefonom funguju bez problemov, same sa nakonfiguruju
dokazu spolahlivo to, co je v popise (majitelia xiaomi vyrobkov vedia, o com je rec)
prijemny remienok a spracovanie
google pay
moznost s prislusnou appkou pouzit jednoducho ako baterku dvojklikom na tlacitko
moznost pouzivat iba ako hodinky so 7 dnovou vydrzou
upozornenie na rozparovanie - mobil uz teda nikde nezabudnete.
moznost velkeho personalizovania. Mnohe skiny su ale za poplatok 1-2e
vydrz max 2 dni, pri beznom pouzivani (sem tam pozriet cas, vykonat par hovorov, skontrolovat notifikacie, zapnut GPS na par minut, kontinualne merania vypnute) je baterka po 24 hod na 50%
Ist si zabehat na pol hod so zapnutym GPS a spotify = -10% baterky
vibracie nizsej intenzity je mozne prehliadnut
nabijanie je problem. Kto nepotrebuje alarm, tak moze nabit cez noc, to je v pohode. Kto ale potrebuje vibracny alarm na ruke, tak si potrebuje najst casove okno na nabijanie. Idealne je pred spanim. Hodinky sa nabijaju aj 4 hod z 0 na 100% v lete. Problem je, ze sa pri nabijani prehrievaju, takze nenabijaju kontinualne a preto to trva Treba ich dat bud do ladnicky aj s powerbankou, alebo niekde do prievanu. Potom sa nabiju za slubovanych 120min, resp 60min z 50% na 100%
Neda sa vyhnut kazdodennemu nabijaniu
chyba facebook alebo twiter client
Na dvoch modeloch ich bolo potrebne po nainstalovani roznych app a nastaveni restartovat, lebo bud sa spravali chybovo, alebo velmi zrali baterku. Po restarte uz vsetko OK.
V noci budili notifikaciou o strate spojenia s mobilom, ked sa mobil v noci updatoval a restartoval. Autodetekcia spanku nejako nezafungovala, bolo treba napevno nakonfigurovat bed time.
z backupu sa obnovi iba minimum nastaveni
nabijaci kabel ma klasicku USB koncovku. Vsetky dnesne nabijacky uz maju USB-C, takze potrebujete staru nabijacku alebo redukciu.
0 ×Nahlásiť
Anonymný zákazníkflag
Hodnotené 19. 8. 2022, variant Samsung Galaxy Watch 4 44 mm čierne – EÚ distribúcia
Overený nákup
Spokojnosť.
Zdravotné funkcie
Barometer a gps
Možnosť telefonovať cez hodinky
Aplikácie
Kratšia výdrž batérie
0 ×Nahlásiť
Firmaflag
Hodnotené 8. 8. 2022, variant Samsung Galaxy Watch 4 44 mm čierne – EÚ distribúcia
Overený nákup
NESPARUJETE ZO HUAWEI TELEFONOM, bacha nekupovat ked mate tento nepodporovanu znacku
0 ×Nahlásiť
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií