AP+ nový vizuál Samsung cashback

RELOOP HIFI TURN 5

Zobraziť katalóg
RELOOP HIFI TURN 5
5 2 hodnotení
Gramofón – s krytom, nastavenie anti-skating, regulácia rýchlosti, rýchlosť 33,3, 45 a 78 otáčok za minútu, Hi-Fi, priamy náhon, esovité ramienko, RCA výstup, elektromagnetická (mm/mc) prenoska, v balení Pribalený AC adaptér, hmotnosť 12,8 kg, rozmery 162 × 458 × 368 mm (V׊×H), čierna a zlatá farba
Kód:  RLP003b02 Produktové číslo:  HN184941 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

RELOOP HIFI TURN 5

Gramofón RELOOP HIFI TURN 5 Screen

Plánujete si zaspomínať s nezabudnuteľnými platňami a vytvoriť nezameniteľnú atmosféru vylepšenú čistým zvukom? Získate Hi-Fi gramofón s čistým dizajnom a reprodukciou hudby na kvalitnej úrovni. Pohon tohto modelu zaisťuje stredový motor, ktorého výhoda je presné riadenie otáčok bez odchýlky v rýchlosti. Pre jeho presnosť ho využívajú aj nahrávacie štúdiá.

Kľúčové vlastnosti gramofónu RELOOP HIFI TURN 5

  • Gramofón Reloop prebudí k životu vaše staré LP platne
  • Umožňuje rýchlosť prehrávania platní 33,3, 45 a 78 otáčok za minútu
  • Je poháňaný stredovým motorom
  • O kvalitu zvuku sa stará esovité ramienko
  • Výbavu gramofónu tvorí elektromagnetická (mm/mc) prenoska
  • Prehráva médiá: LP
  • Odstup signálu v tomto prípade je 55 dB
  • Počúvanie cez iné audiozariadenia vám zaistí S RCA výstupom
  • V balení sa nachádza Pribalený AC adaptér
Gramofón RELOOP HIFI TURN 5 Vlastnosti/technológia
Gramofón RELOOP HIFI TURN 5 Bočný pohľad

Obklopte sa nezameniteľným zvukom vinylu

Gramofón Reloop privedie k životu dávno zabudnuté elpéčka. Gramofón disponuje rýchlosťou 33,3, 45 a 78 otáčok za minútu. Gramofón má k dispozícii esovité ramienko, ktoré sa postará o čo najkvalitnejší zvuk. Balenie gramofónu Reloop tvorí Pribalený AC adaptér. O optimálne snímanie zvuku sa stará elektromagnetická (mm/mc) prenoska. Rozmery gramofónu dosahujú 162 × 458 × 368 mm (V × Š × H). Gramofón váži 12,8 kg. Pristane mu výborne zvolená čierna a zlatá farba.

Gramofón Reloop je možné využiť viacerými spôsobmi

Ponúkaný gramofón vás očarí nadstavbovými funkciami. Technológiu gramofónu tvorí aj S RCA výstupom, tak si svoje vinyly vychutnáte nielen klasickou cestou, ale aj napriek iným kompatibilným zariadeniam. Vo svojej výbave má ochranný kryt. Praktická funkcia Anti-skating zaistí správne dosadnutie hrotu na platňu, čím získate kvalitnejšiu reprodukovanú hudbu. Komfortné počúvanie zaisťuje regulácia rýchlosti. Odstup užitočného signálu od šumu je 55 dB. Gramofón Reloop prinesie kvalitný zvuk do vašej hudobnej zbierky.

Gramofón RELOOP HIFI TURN 5 Vlastnosti/technológia

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba
Čierna, Zlatá Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
458 mm Hotovo!
Hĺbka
368 mm Hotovo!
Výška
162 mm Hotovo!
Hmotnosť
12,8 kg Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky HiFi gramofóny

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre RELOOP HIFI TURN 5 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si RELOOP HIFI TURN 5. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte RELOOP HIFI TURN 5. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte RELOOP HIFI TURN 5. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: RELOOP HIFI TURN 5.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií