AD elektro Motorola EDGE 50

reMarkable

Zobraziť katalóg
reMarkable
Tablet - 10.3" displej s rozlíšením 1872x1404, CPU ARM Cortex-A9 1GHz, 8GB interné úložisko, RAM 512 MB DDR3L, WiFi, micro USB, Active Pen, puzdro, batérie 3000mAh
Kód:  CES1d003 Stránky výrobcu

reMarkable

Privítajte budúcnosť s otvorenou náručou. Teraz už nemusíte k zaznamenaniu svojich myšlienok spotrebovať stohy papierov, ktoré nakoniec vyhodíte, či zápisníkov, v ktorých sa potom ťažko orientujete. Tie totiž dokonale nahradí tablet reMarkable, ktorého cieľom je dokonale napodobniť papier. Či už si zaznamenávate myšlienky, črtáte návrhy alebo čítate, tento tablet ocenia predovšetkým tí, ktorých myseľ sa cíti slobodne, keď ich mysleniu neprekáža počítačová klávesnica. 

Kľúčové vlastnosti

  • 10,3" inovatívny displej Canvas s jemným rozlíšením 226 DPI
  • Technológia E Ink Carta s povrchom poskytujúcim ilúziu papiera
  • Kresliť možno s odozvou 55 milisekúnd
  • Dodávané pero reaguje na 2048 stupňov tlaku
  • 8GB úložisko vystačí až na 100 000 stránok dokumentov
  • Možnosť synchronizácie s inteligentnými zariadeniami a bezdrôtové zálohovanie dát
  • Skvelá čitateľnosť na slnku
  • Elegantný dizajn, odolné prevedenie

Píšte, čítajte, črtajte

Písanie rukou je jednoducho čarovne jednoduchá činnosť, ktorá cez svoju jednoduchosť cibrí myseľ, rozvíja tvorivosť a odráža našu osobnosť. Vývojári tabletu reMarkable nás o tieto schopnosti nechcú pripraviť. Vybavili preto tablet 10,3" inovatívnym displejom Canvas, ktorý vďaka E-Ink Carta technológii imituje vzhľad papiera. E-Ink poznáme predovšetkým z čítačiek elektronických kníh, teraz však dostávame do rúk možnosť túto technológiu využívať aj k písaniu. Displej disponuje jemnosťou 226 pixelov na palec, čo poskytuje realistickú ilúziu papiera. Dodávaným perom môžete na tablete písať či kresliť s odozvou len 55 milisekúnd. Aby táto ilúzia bola dotiahnutá do konca, pero navyše reaguje až na 2048 stupňov tlaku, čo zaisťuje vnikajúci vlastnosti kreslenie.  

Všetko pre vašu kreatívnu prácu

Vnútri tabletu sa pre vaše dokumenty vo formáte PDF a ePUB ukrýva 8GB úložisko, ktoré vystačí až na 100 000 stránok vašich dokumentov. Rýchla odozva je zaistená 1GHz procesorom, ktorému pomáha 512MB operačná pamäť. Chýbať nesmie ani WiFi. Tá vám umožní bezdrôtový prenos súborov do tabletu, rovnako ako zálohovanie vami vytvorených dokumentov alebo synchronizáciu tabletu s inými inteligentnými prístrojmi. Celé dni práce na tablete bez potreby nabíjania si vychutnáte vďaka vstavanému akumulátoru s kapacitou 3000 mAh. To je dosť na to, aby ste sa nemuseli obávať, že sa vám tablet uprostred práce vypne. 

Jednoduchý dizajn, výborná odolnosť

Tablet Remarkable vyniká jednoduchým, avšak elegantným dizajnom. Ten však má tiež svoj praktický účel, ktorým je nerozptyľovať svojho užívateľa, ktorý sa tak plne môže sústrediť na svoje myšlienky. Každému z nás sa občas stane, že niečo upustíme. Aj to mali vývojári na pamäti. Displej je preto chránený tvrdeným sklom, zatiaľ čo zadnú stranu tabletu kryje odolný hliník. 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, stále ještě není ani orientační termín, kdy by mohl být tablet ke koupi?

Trochu nechápu, v jakém stavu je toto zboží: nejprve "ještě se neprodává", pak "už se neprodává". Jaký je aktuální stav? Bude k sehnání?

Dobrý den. Už se alespoň rýsuje, kdy bude Remarkable k dispozici?

Dobré odpoledne, kdy bude zboží k dispozici? Děkuji za odpověď

Dobrý den, víte už předběžně, kdy bude reMarkable k dodání? Děkuji za odpověď

Diskusia a poradňa k reMarkable
Príslušenstvo pre reMarkable
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si reMarkable. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte reMarkable. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte reMarkable.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií