Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Reolink Argus 3

Zobraziť katalóg
Reolink Argus 3
IP kamera s pripojením cez WiFi 2,4 GHz, vonkajšie použitie, inteligentná, s nočným videním, detekcia pohybu a PIR senzor, rozlíšenie 1920 × 1080 px, zorný uhol 120°, s max. dosvitom 10 m, slot na MicroSD kartu max. 64 GB, kompatibilná s Google Assistant a Amazon Alexa, aplikácia pre Android, Windows a iOS v češtine a angličtine
Kód:  Reol32 Produktové číslo:  Argus 3 Stránky výrobcu

Reolink Argus 3


Vonkajšia IP kamera Reolink Argus 3 s Full HD rozlíšením a nočným videním

Hľadáte mimoriadne kvalitnú IP kameru, ktorá ponúka nielen vysokú kvalitu záznamu, ale tiež podporuje celý rad moderných technológií? Vonkajšia IP kamera Reolink Argus 3 vsádza na podporu cloudu, Full HD rozlíšenie záznamu alebo veľmi dobrú kvalitu záznamu aj v nočnom režime. IP kamera Reolink Argus 3 disponuje zabudovanou nabíjateľnou batériou a teda nemusí byť napájaná zo siete. Ide o bezdrôtovú kameru. V prípade potreby ju totiž stačí dobiť cez micro USB kábel alebo pomocou solárnych panelov Reolink Solar panel 2 a Reolink Solar panel 2 Black.

1 920 × 1 080 px

Rozlíšenie kamery

120°

Zorný uhol

64 GB

Max. kapacita SD karty

IP kamera Reolink Argus

IP kamera Reolink Argus 3 ponúkne záznam vo Full HD rozlíšení

Kamera Reolink Argus 3 disponuje Full HD rozlíšením, vďaka čomu si užijete detailnejšiu a plynulejšiu obrazovú kvalitu. Zároveň ide o jednu z najlepších kamier v danej cenovej relácii.

IP kamera Reolink Argus

Mobilná aplikácia

Ku kamere Reolink Argus 3 získate aj prehľadnú mobilnú aplikáciu s možnosťou prijímať okamžité notifikácie o pohybe v snímanom priestore. Výrobca tiež zaistil klientsky softvér macOS alebo Windows 10 pre pohodlnejšiu správu záznamov.

IP kamera Reolink Argus

Reolink Argus 3 umožní obojstrannú komunikáciu

Kamera Reolink Argus 3 veľmi dobre poslúži aj ako vstupná brána do vašej domácnosti. Podporuje totiž obojstrannú komunikáciu, čo vám spríjemní napríklad preberanie zásielok od kuriérov. Komunikovať môžete priamo z mobilnej aplikácie.

IP kamera Reolink Argus

Vysoká kvalita záznamu aj v noci

Kamera Reolink Argus 3 poskytuje veľmi dobrú kvalitu obrazu aj v noci. Práve 6 LED svetiel a infračervené žiarenie zaistí 24-hodinovú ochranu. V takejto konfigurácii je dosah kamerového nočného videnia až 10 metrov, čo zaručuje slušnú ochranu okolia vášho domu.

IP kamera Reolink Argus

IP kamera Reolink Argus 3 má zvýšenú odolnosť proti poveternostným vplyvom

Vonkajšia IP kamera Reolink Argus 3 spĺňa zvýšenú odolnosť podľa štandardu IP65. IP kamera tak obstojí aj v drsných poveternostných podmienkach vrátane dažďa, snehu, intenzívneho chladu a tepla.

IP kamera Reolink Argus

Kamera Reolink Argus 3 disponuje integrovanou batériou

Spoločnosť Reolink vybavila IP kameru Argus 3 integrovanou batériou s kapacitou 5 200 mAh, čo spoločne s WiFi pripojením výrazne uľahčuje montáž. Kameru je možné stabilne napájať pomocou DC 5 V/2 A adaptéra alebo možno prikúpiť Reolink Solar Panel.

Reolink Argus 3

Zjednodušené používanie pomocou hlasových príkazov

Vonkajšiu IP kameru Reolink Argus 3 možno ovládať hlasom pomocou Google Assistant. Stačí povedať a obraz z kamery sa objaví na vašom Google Nest Hub alebo na televízore s podporou Chromecast.

TIP: Plánujete si zostaviť vlastnú inteligentnú domácnosť a neviete, kde začať? Potom si nezabudnite prečítať náš podrobný návod Ako vytvoriť inteligentnú domácnosť!

Parametre a špecifikácia

Pripojenie
WiFi 2,4 GHz Hotovo!
Podporované OS
Android, Windows, iOS Hotovo!
Hlasoví asistenti
Google Assistant, Amazon Alexa Hotovo!
Použitie
Vonkajšia Hotovo!

Pripojenie

Pripojenie
WiFi 2,4 GHz Hotovo!

Konektivita

Podporované OS
Android, Windows, iOS Hotovo!
Hlasoví asistenti
Google Assistant, Amazon Alexa Hotovo!

Vlastnosti

Použitie
Vonkajšia Hotovo!
Detekcia
Pohybu Hotovo!
Zvuk
Vstavaný mikrofón, Vstavaný reproduktor Hotovo!
Notifikácie
E-mailom Hotovo!

Video

Maximálne rozlíšenie
1920 × 1080 px Hotovo!
Max. dosvit nočného videnia
10 m Hotovo!
Zorný uhol
120 ° Hotovo!
Kompresia videa
H.264 Hotovo!

Vstupy a výstupy

Rozhraní
WiFi Hotovo!
Slot na pamäťovú kartu
MicroSD Hotovo!
Max. veľkosť SD karty
64 GB Hotovo!

Rozmery

Šírka
6,2 cm Hotovo!
Výška
10,2 cm Hotovo!
Hĺbka
11,5 cm Hotovo!

Využitie

Rozšíriteľnosť
Otvorený systém Hotovo!
Oblasť využitia
Zabezpečenie Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky kamery s pohybovým senzorom
» Všetky vonkajšie IP kamery
» Všetko inteligentné zabezpečenie pre Google Assistant
» Všetko inteligentné zabezpečenie pre Amazon Alexa
» Všetky bezpečnostné kamery s WiFi

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, při přidávání zařízení do aplikace načtením QR kodu z kamery se mi objevi zpráva QR kód je neplatný. Zkontrolujte, zda se jedná o kód Reolink. Když chci zadat UID ručně, objevi se Chyba UID. Nevíte kde dělám chybu?

dobry den, muze se pouzit i v byte v pokoji nebo je jen venkovni ?

dobry den, budu mit kameru venku pod okapem a nebudu mit solarni panel tak pujde kamera vyndat a nabit doma a pak ji zase vratit pod okap? dekuji

Dobrý den, proč se kamera někdy nechce načíst (sledování obrazu) když jsem připojená na data? Když jsem na wifi tak tak se obraz načte hned.Dekuji za info, hezký den Laňková

Dbrý den, tato kamera by mněla být na baterii (viz předchozí dotaz ), ale v popisu i parametrech uvádíte napájení ze sítě. Co tedy platí?

Dobrý den, jaká je přibližná doba provozu na jedno nabití? Umožňuje nějaký stand-by režim, kdy se zapne po přihlášení z aplikace?

Diskusia a poradňa k Reolink Argus 3
Príslušenstvo pre Reolink Argus 3 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Reolink Argus 3. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Reolink Argus 3. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Reolink Argus 3.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií