AlzaBoxy Q1 AD homeoffice

Reolink Duo WiFi

Zobraziť katalóg
Reolink Duo WiFi
IP kamera s pripojením cez WiFi 2,4 GHz, vnútorná a vonkajšia, inteligentná, s nočným videním, detekcia pohybu, rozlíšenie 2560 × 1440 px, zorný uhol 150°, s max. dosvitom 30 m, slot na SD kartu max. 256 GB, kompatibilná s Google Assistant, aplikácia pre Android, Windows a iOS v češtine a angličtine, napájanie: zo siete
Kód:  Reol22_06 Produktové číslo:  DUO WIFI Stránky výrobcu

Reolink Duo WiFi

Vonkajšia aj vnútorná IP kamera Reolink Duo WiFi s duálnymi šošovkami a umelou inteligenciou

Moderná IP kamera Reolink Duo WiFi si vás získa nielen úplne mimoriadnou kvalitou obrazu, ale aj celým radom pestrých funkcií. Medzi kľúčové výhody patria duálne šošovky, ktoré dokážu snímať 150 stupňový uhol pri veľmi nízkom skreslení obrazu.

2 560 × 1 440 px

rozlíšenie kamery

150°

zorný uhol

256 GB

max. kapacita SD karty

IP kamera Reolink Duo WiFi

Wifi kamera Reolink ponúka záznam vo vysokom rozlíšení

Vďaka špičkovému senzoru CMOS s vyspelou technológiou Starlight poskytuje kamera Reolink Duo WiFi veľmi kvalitné videozáznamy pri slabom osvetlení. Inteligentná detekcia pohybu pritom dokáže napríklad rozpoznať ľudí a vozidlá od iných objektov.

IP kamera Reolink Duo WiFi

Mobilná aplikácia

Ovládanie vďaka aplikácii Reolink a softvéru Reolink Client nebolo nikdy jednoduchšie! Kedykoľvek a kdekoľvek sa môžete pozrieť na svoju rodinu a domov vďaka inteligentným telefónom so systémami iOS či Android alebo prostredníctvom počítača so systémom Windows alebo MacOS! Aj keď ste v kancelárii alebo na cestách, môžete pomocou bezpečnostnej kamery na dom Reolink Duo WiFi ihneď skontrolovať, čo sa deje u vás, doma alebo na pracovisku.

IP kamera Reolink Duo WiFi

Stabilné wifi pripojenie

Bezdrôtová kamera na dom Reolin Duo WiFi je vybavená duálnou wifi s podporou 5 GHz pripojenia. Vďaka tomu získate stabilný prenos obrazu aj vo vysokom rozlíšení.

IP kamera Reolink Duo WiFi

Kvalitný obraz aj v noci

Kamera bezpečnostná Reolink Duo WiFi je vybavená 24 infračervenými LEDkami, ktoré umožňujú super nočné videnie na veľké vzdialenosti – až 30 metrov aj za zhoršených svetelných podmienok, kedy normálne bezpečnostné systémy nefungujú. Navyše tmu ožiari 8 spotlightových svetiel so svietivosťou 560 lúmenov.

IP kamera Reolink Duo WiFi

IP kamera Reolink Duo WiFi má zvýšenú odolnosť proti poveternostným vplyvom

IP kamera Reolink Duo WiFi spĺňa zvýšenú odolnosť podľa štandardu IP66. Bezpečnostná kamera na dom Reolink tak obstojí aj v drsných poveternostných podmienkach vrátane dažďa, snehu, intenzívneho chladu a tepla.

IP kamera Reolink Duo WiFi

Dohľadový systém

Spoločnosť Reolink ponúka špičkové rekordéry, ktoré zaistia záznam z pripojených kamier v nepretržitom režime. To je vhodné, napríklad pre veľký rodinný dom, bytový dom alebo predajné objekty.

TIP: Plánujete si zostaviť vlastnú inteligentnú domácnosť a neviete, kde začať? Potom si nezabudnite prečítať náš podrobný návod Ako vytvoriť inteligentnú domácnosť!

Parametre a špecifikácia

Šírka
195 mm Hotovo!
Výška
56 mm Hotovo!
Hĺbka
103 mm Hotovo!
Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rakúsko Hotovo!
Pripojenie
WiFi 2,4 GHz Hotovo!

Rozmery

Šírka
195 mm Hotovo!
Výška
56 mm Hotovo!
Hĺbka
103 mm Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rakúsko Hotovo!

Pripojenie

Pripojenie
WiFi 2,4 GHz Hotovo!

Konektivita

Podporované OS
Android, Windows, iOS Hotovo!
Hlasoví asistenti
Google Assistant Hotovo!
Napájanie
Do siete Hotovo!

Vlastnosti

Použitie
Vnútorná, Vonkajšia Hotovo!
Detekcia
Pohybu Hotovo!
Zvuk
Vstavaný reproduktor, Obojsmerný zvuk Hotovo!
Notifikácie
E-mailom Hotovo!

Video

Maximálne rozlíšenie
2560 × 1440 px Hotovo!
Max. dosvit nočného videnia
30 m Hotovo!
Zorný uhol
150 ° Hotovo!
Kompresia videa
H.264 Hotovo!

Vstupy a výstupy

Rozhraní
WiFi Hotovo!
Slot na pamäťovú kartu
SD Hotovo!
Max. veľkosť SD karty
256 GB Hotovo!

Rozmery

Šírka
195 mm Hotovo!
Výška
56 mm Hotovo!
Hĺbka
103 mm Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky smart kamery pre Google Assistant
» Všetky kamery s pohybovým senzorom
» Všetky vonkajšie IP kamery
» Všetky bezpečnostné kamery s WiFi
» Všetky vnútorné IP kamery

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den. Napajanie je bateriove ?

Dobry den. Zakupil som si kameru reolink duo wifi s dvoma kamerami. Chcem sa opytat ci a ako sa da prehodit snimany obraz. Lavy zaznam sa mi zobrazuje v pravo a pravy opacne. Cize v reale ked je nieco v pravo, na zazname je na lavej strane. Kde to dokazem nastavit v appke? Chcem sa este opytat ci je dotycna appka aj v ceskom jazyku. Pri zakupeni bolo v popise pisane ze aplikacia aj v ceskom jazyku. Dakujem za odpoved.

Dobrý den. Je tato kamera skutečně vybavena akumulátorem a tím, že dokoupím solární panel od stejné značky zajistím její celoroční napájení? Děkuji za odpověď.

Diskusia a poradňa k Reolink Duo WiFi
Príslušenstvo pre Reolink Duo WiFi Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Reolink Duo WiFi. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Reolink Duo WiFi. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Reolink Duo WiFi. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Reolink Duo WiFi.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií