PET Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Reolink RLC-511W-5MP

Zobraziť katalóg
Reolink RLC-511W-5MP
IP kamera s pripojením cez WiFi, vonkajšia, inteligentná, s nočným videním, optický zoom, detekcia pohybu, PIR senzor, zasielanie e-mailových notifikácií a vstavaný reproduktor, rozlíšenie 2560 × 1920 px, zorný uhol 90°, s max. dosvitom 30 m, slot na MicroSD kartu max. 64 GB, kompatibilná s Google Assistant a Amazon Alexa, aplikácia pre Android a iOS v angličtine
Kód:  Reol22 Produktové číslo:  RLC-511W-5MP Stránky výrobcu

Reolink RLC-511W-5MP

Vonkajšia IP kamera Reolink RLC-511W-5MP

Hľadáte mimoriadne kvalitnú vonkajšiu IP kameru, ktorá ponúka nielen vysokú kvalitu záznamu, ale tiež podporuje celý rad moderných technológií? Vonkajšia IP kamera Reolink RLC-511W-5MP vsádza na podporu cloudu a ako jedna z mála na trhu ponúka aj kvalitné bezdrôtové pripojenie pomocou výkonných antén v pásme 5 GHz. Kameru je nutné pripojiť k monitorovaciemu systému značky Reolink.

2 560 × 1 920 px

Rozlíšenie kamery

90°

Zorný uhol

64 GB

Max. kapacita SD karty

Reolink RLC-511W-5MP

IP kamera Reolink ponúkne výborné nočné videnie

Kamera na dom Reolink RLC-511W-5MP poskytuje veľmi dobrú kvalitu obrazu aj v noci. Hneď 24 LED svetiel a infračervené žiarenie zaistí 24-hodinovú ochranu. V takejto konfigurácii je dosah kamerového nočného videnia až 30 metrov, čo zaručuje slušnú ochranu okolia vášho domu.

Reolink RLC-511W-5MP

Mobilná aplikácia

K IP kamerovému systému Reolink RLC-511W-5MP získate aj prehľadnú mobilnú aplikáciu Reolink s možnosťou prijímať okamžité notifikácie o pohybe v snímanom priestore.

Reolink RLC-511W-5MP

Všetko pod kontrolou s vonkajšou kamerou Reolink

Nech ste kdekoľvek, môžete k vonkajšej kamere Reolink RLC-511W-5MP kedykoľvek vzdialene pristupovať a naživo sledovať svoj domov či podnikanie pomocou aplikácie Reolink Client pre PC alebo macOS.

Reolink RLC-511W-5MP

Automatické ukladanie udalostí

Okrem zasielaných notifikácií je dobré mať uložený aj obrazový záznam danej udalosti. Vďaka až 64 GB Micro SD karte môže IP kamera Reolink RLC-511W-5MP získať dostatok priestoru až pre 8 640 udalostí.

Reolink RLC-511W-5MP

IP kamera Reolink má zvýšenú odolnosť proti poveternostným vplyvom

Vonkajšia IP kamera Reolink RLC-511W-5MP spĺňa zvýšenú odolnosť podľa štandardu IP66. IP kamera tak obstojí aj v drsných poveternostných podmienkach vrátane dažďa, snehu, intenzívneho chladu a tepla.

Reolink RLC-511W-5MP

Dohľadový systém vonkajšej kamery na dom Reolink

Spoločnosť Reolink ponúka špičkové rekordéry, ktoré zaistia záznam z pripojených kamier v nepretržitom režime. To je vhodné napríklad pre veľký rodinný dom, bytový dom alebo napríklad predajné objekty.

Reolink RLC-511W-5MP

4× optický zoom

IP kamera Reolink RLC-511W-5MP je vybavená motorizovaným varifokálnym objektívom, ktorý zaisťuje uhol pohľadu v rozsahu 31° až 90°. Vďaka 4-násobnému optickému zoomu môžete priblížiť obraz do úžasných detailov či obraz oddialiť pre maximálne pokrytie bez toho, aby ste znížili rozlíšenie alebo kvalitu obrazu.

TIP: Plánujete si zostaviť vlastnú inteligentnú domácnosť a neviete, kde začať? Potom si nezabudnite prečítať náš podrobný návod Ako vytvoriť inteligentnú domácnosť!

Parametre a špecifikácia

Šírka
76 mm Hotovo!
Výška
84 mm Hotovo!
Hĺbka
138 mm Hotovo!
Pripojenie
WiFi 2,4 GHz Hotovo!
Podporované OS
Android, iOS Hotovo!

Rozmery

Šírka
76 mm Hotovo!
Výška
84 mm Hotovo!
Hĺbka
138 mm Hotovo!

Pripojenie

Pripojenie
WiFi 2,4 GHz Hotovo!

Konektivita

Podporované OS
Android, iOS Hotovo!
Hlasoví asistenti
Google Assistant, Amazon Alexa Hotovo!
Jazyk aplikácie
V angličtine Hotovo!

Vlastnosti

Použitie
Vonkajšia Hotovo!
Detekcia
Pohybu Hotovo!
Zvuk
Vstavaný reproduktor Hotovo!
Notifikácie
E-mailom Hotovo!

Video

Maximálne rozlíšenie
2560 × 1920 px Hotovo!
Max. dosvit nočného videnia
30 m Hotovo!
Zorný uhol
90 ° Hotovo!
Zoom
Optický Hotovo!
Kompresia videa
H.264 Hotovo!

Vstupy a výstupy

Rozhraní
WiFi Hotovo!
Slot na pamäťovú kartu
MicroSD Hotovo!
Max. veľkosť SD karty
64 GB Hotovo!

Rozmery

Šírka
76 mm Hotovo!
Výška
84 mm Hotovo!
Hĺbka
138 mm Hotovo!

Využitie

Rozšíriteľnosť
Otvorený systém Hotovo!
Oblasť využitia
Zabezpečenie Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky smart kamery pre Google Assistant
» Všetky smart kamery pre Amazon Alexa
» Všetky kamery s pohybovým senzorom
» Všetky vonkajšie IP kamery
» Všetko inteligentné zabezpečenie pre Google Assistant
» Všetko inteligentné zabezpečenie pre Amazon Alexa
» Všetky bezpečnostné kamery s WiFi

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, Nemá někdo zkušenosti s větší pam. kartou než 64GB ? Vidím podle popisu, že max je 64GB, ale chtěl bych osadit např. 128GB. Děkuji

Dobrý deň, aplikácia REOLINK na Android zariadení pri pripojení cez GSM dáta t.j. neukazuje aktuálny záber z kamery resp. nie je možné sa pripojiť ku kamere. Na WIFI všetko funguje v poriadku. Takto je kamera k ničomu ak sa nedá kontrolovať vzdialene. Poprosím o radu.

Dobrý den, funguje kamera bez toho přídavného rekordéru? Jde mi pouze o to, abych se přes wifi mohla podívat na aktuální obraz z kamery. Dotaz 2: jde vypnout to svícení pro noční vidění? Nechci, aby kamera svítila a upozorňovala na sebe. Děkuji

Dobrý deň, v popise píšete že disponuje PIR senzorom, ale nikde v špecifikácii kamery som nič také nenašiel. Ako to je ?

V popise sa píše, že kameru je nutné pripojiť k monitorovacie u systému zn. Reolink. Prosím o upresnenie tohoto systému. Ďakujem

Dobrý den, je možné obraz kamery zobrazovat na www stránce? případně prosím doporučení wifi venkovní kamery která toto umožňuje. Děkuji

Dobrý den. Měl bych dotaz ohledně vestavěného reproduktoru v kameře. V aplikaci není možné najít spuštění oboustranné komunikace. Není to spíš chyba v popisu zboží? Jinak jsem spokojen, kamery jsem koupil 2 a zatím spokojenost.

Htěl bych se dotázat na hodnotu dosvitu v popisu. Je zde uvedeno 0.055 m, tím je opravdu myšleno 5.5 cm? Není to o nějaký řád posunuté? Díky!

Diskusia a poradňa k Reolink RLC-511W-5MP
Príslušenstvo pre Reolink RLC-511W-5MP Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Reolink RLC-511W-5MP. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Reolink RLC-511W-5MP. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Reolink RLC-511W-5MP. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Reolink RLC-511W-5MP.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií