Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Reolink RLK16-410B8-5MP

Zobraziť katalóg
Reolink RLK16-410B8-5MP
5 2 hodnotení
Kamerový systém –, rozlíšenie až 2560 × 1920 px, aplikácia pre OS Android a iOS v češtine a angličtine, kompatibilný s Google Assistant a Amazon Alexa
Kód:  Reol14 Produktové číslo:  RLK16-410B8-5MP Stránky výrobcu

Reolink RLK16-410B8-5MP

Komplexný dohľadový systém Reolink RLK16-410B8-5MP

Hľadáte kvalitný kamerový systém, ktorý zaistí ochranu vášho majetku? V tom prípade máme pre vás pripravených osem vonkajších kamier, potrebnú kabeláž a rekordér s 3 TB diskom. Systém je navyše taký robustný, že samozrejme podporuje napojenie na cloud vrátane notifikácií na aktuálne udalosti.

8

Počet nekrytých IP kamier

3 TB

Kapacita rekordéra RLN16-410

24/7

Systém pripravený na nepretržitú prevádzku

Reolink RLK16-410B8-5MP

IP kamera Reolink ponúkne záznam vo vysokom rozlíšení

IP kamera Reolink RLC-410-5MP disponuje Super HD rozlíšením, vďaka čomu si užijete detailnejšiu a plynulejšiu obrazovú kvalitu.

Reolink RLK16-410B8-5MP

Mobilná aplikácia

Ku IP kamere získate aj prehľadnú mobilnú aplikáciu s možnosťou prijímať okamžité notifikácie o pohybe v snímanom priestore. Výrobca tiež zaistil klientský softvér macOS alebo Windows 10 na pohodlnejšie správu záznamov.

PoE

Podpora PoE

Aj keď je IP kamera Reolink RLC-410-5MP plne pripravená na bezdrôtový prenos obrazu, tak napriek tomu ponúka konektor RJ45. Ten však okrem pripojenia k internetu zaistí aj PoE napájanie.

Reolink RLK16-410B8-5MP

Automatické ukladanie udalostí

Okrem zasielaných notifikácií je dobré mať uložený aj obrazový záznam danej udalosti. Dodávaný rekordér RLN16-410 ponúka kapacitu interného disku s hodnotou 3 TB.

Odolnost

IP kamera Reolink má zvýšenú odolnosť proti poveternostným vplyvom

Vonkajšia IP kamera Reolink RLC-410-5MP spĺňa zvýšenú odolnosť podľa štandardu IP66. IP kamera tak obstojí aj v drsných poveternostných podmienkach vrátane dažďa, snehu, intenzívneho chladu a tepla.

Reolink RLK16-410B8-5MP

Obsah balenia dohľadového systému Reolink RLK16-410B8-5MP

V rámci príslušenstva je všetko, čo budete na montáž potrebovať. Konkrétne ide o celkom osem vonkajších kamier, rekordér s 3 TB diskom, napájací kábel, HDMI kábel, 8× 1 m + 8× 18 m dlhé LAN káble. Dokonca nechýbajú ani držiaky na stenu vrátane skrutiek.

TIP: Plánujete si zostaviť vlastnú inteligentnú domácnosť a neviete, kde začať? Potom si nezabudnite prečítať náš podrobný návod Ako vytvoriť inteligentnú domácnosť!

Parametre a špecifikácia

Šírka
68 mm Hotovo!
Výška
83 mm Hotovo!
Hĺbka
186 mm Hotovo!
Podporované OS
Android, iOS Hotovo!
Hlasoví asistenti
Google Assistant, Amazon Alexa Hotovo!

Rozmery

Šírka
68 mm Hotovo!
Výška
83 mm Hotovo!
Hĺbka
186 mm Hotovo!

Konektivita

Podporované OS
Android, iOS Hotovo!
Hlasoví asistenti
Google Assistant, Amazon Alexa Hotovo!
Jazyk aplikácie
V angličtine, V češtine Hotovo!

Vlastnosti

Použitie
Vonkajšia Hotovo!
Detekcia
Pohybu Hotovo!
Zvuk
Vstavaný reproduktor Hotovo!
Notifikácie
E-mailom Hotovo!

Video

Maximálne rozlíšenie
2560 × 1920 px Hotovo!
Max. dosvit nočného videnia
35 m Hotovo!
Zorný uhol
80 ° Hotovo!
Kompresia videa
H.264 Hotovo!

Vstupy a výstupy

Typ úložiska
Cloud Hotovo!
Rozhraní
RJ-45 LAN, MicroSD/SDHC slot Hotovo!
Slot na pamäťovú kartu
MicroSD Hotovo!
Max. veľkosť SD karty
64 GB Hotovo!

Rozmery

Šírka
6,8 cm Hotovo!
Výška
8,3 cm Hotovo!
Hĺbka
18,6 cm Hotovo!

Využitie

Rozšíriteľnosť
Otvorený systém Hotovo!
Oblasť využitia
Zabezpečenie Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky smart kamery pre Google Assistant
» Všetky smart kamery pre Amazon Alexa
» Všetky bezpečnostné kamery s nahrávaním na SD kartu
» Všetky kamery s pohybovým senzorom
» Všetky vonkajšie IP kamery
» Všetko inteligentné zabezpečenie pre Google Assistant
» Všetko inteligentné zabezpečenie pre Amazon Alexa

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň mám tento set od vás a nejde mi sa prihlásiť cez telefón vždy mi ukáže chyba pripojenia keď dávam qr kód . Skúšal som to doma všetko mi išlo montoval som to na inom dome do iného routra a už mi to nejde vôbec . Myslite si že je chyba v tom ? Dá sa dať nejak hrubý reset ? Ďakujem

Dobrý den. Mám tento set a potřebuji řešit občasné výpadky elektřiny. Můžete mi doporučit nějaký záložní zdroj, který by tuto sestavu dokázal utáhnout aspoň několik hodin? Děkuji za radu.

Keby sme tento systém chceli pripojiť u nás v objekte len cez 4G modem, bolo by to dostatočné, či pre obsluhu a občasnú kontrolu alarmových hlásení to nebude stačiť?

Dobry den, jaka je maximalni delka LAN kabelu mezi stanici a kamerkou? Muze byt mezi stanici a kamerkou L2 switch (samozrejme budto POE switch nebo pouzit POE adapter). Dekuji

Dobrý den, mohu do tohoto NVR dostat internet jinak než kabelem LAN ? V místnosti kde by byla "základna" nemám kabelový internet. V dosahu je jen moje domácí WiFi síť. Děkuji za odpověď

Dobry den, ten LAN kabel se tedy propojuje mezi kamerou a centralni jednotkou ale slouzi jenom k elektrickemu napajeni. Samotny prenos signalu probiha pomoci wifi je to tak? a Jeste prosiim o nazor, mam po dobe do rohu rozveden sitovy kabel 6 zilovy, lze tento vyzit pro napajeni tj. nacvaknout na nej RJ45 konektor pricemz dve pozice zustanou neobsazene? Dekuji

Dobrý den, je možné zakoupit nějaký NVR + kamerový set do místa, kde by nebyl internet? Tedy pouze připojení notebooku přímo k rekordéru a sledování záznamu pouze z úložiště NVR? Děkuji.

dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli jde k základně připojit wifi kamera reolink?

Dobrý den, dá se připojit 9 kamer s tím že by jedna nebyla připojena přímo, ale někde jinde v síti?

Dobrý deň mám tento set od vás a nejde mi sa prihlásiť cez telefón vždy mi ukáže chyba pripojenia keď dávam qr kód . Skúšal som to doma všetko mi išlo montoval som to na inom dome do iného routra a už mi to nejde vôbec . Myslite si že je chyba v tom ? Dá sa dať nejak hrubý reset ? Ďakujem

Diskusia a poradňa k Reolink RLK16-410B8-5MP
Príslušenstvo pre Reolink RLK16-410B8-5MP Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Reolink RLK16-410B8-5MP. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Reolink RLK16-410B8-5MP. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Reolink RLK16-410B8-5MP. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Reolink RLK16-410B8-5MP.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií