AD homeoffice PET

RESTART 2017 - Motivačný diár na každý deň

Zobraziť katalóg
RESTART 2017 - Motivačný diár na každý deň
4,9 11 hodnotení
Lenky Černej, životnej trénerky a mentorky. Motivácia k osobnému rastu pre každý týždeň. Poznáte z programu Restart života na internetovej televízii Stream.
Kód:  stream53
RESTART 2017 - Motivačný diár na každý deň Predaj skončil

RESTART 2017 - Motivačný diár na každý deň


Lenka Černá pre vás už tretí rok vydáva jedinečný motivačný diár RESTART 2017. Získajte praktického sprievodcu vaším osobným rastom a motivujte sa pomocou rád tejto profesionálky. Každý týždeň získate praktické tipy na svoj osobný rozvoj v oblasti vzťahov, práce, zdravia i peňazí. Diár je zároveň psychosomatickou príručkou, ktorá vás povedie k očiste fyzického tela i psychiky.

V neposlednom rade vás čakajú tipy na zdravé recepty. Diár má praktické klopy a súčasťou balenia je záložka. Nájdete v ňom aj miesto na vlastné zápisky a myšlienky. Diár je vydávaný v limitovanej edícii! Poznáte z programu RESTART ŽIVOTA na internetovej televízii Stream.

Veľkosť: A5


O autorovi:

Lenka Černá

Životná trénerka a mentorka so špecializáciou na psychosomatiku a emočné programovanie. Viac ako 13 rokov pomáha ľuďom v oblasti ich životnej nerovnováhy. Je autorkou relácie Restart života na TV Stream, ktorý môžete sledovať každý pondelok. Pravidelne prednáša pre verejnosť, certifikuje svojich vlastných trénerov  v rámci školy PURE MIND. Vydala motivačný diár RESTART 2015, RESTART 2016 niekoľko CD a DVD o osobnom rozvoji. Je zakladateľkou Školy pre ženy.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, já bych také chtěla poprosit o fotku rozloženého diáře a rozložení dnů v týdnu. Děkuji mnohokrát. Veronika

Dobry den, připravuje se verze 2018? Dekuji.

Dobrý den, chci se zeptat jak je ten diář velký jeho rozměry?Děkuji.

Dobrý den, potřebovala bych , aby diář plnil i denní funkc. prosím o zaslíní rozložení k nahlédnutí. Děkuji

Dobry den,prosim take o zaslani rozlozeni stran na e-mail.je to mozne?prosim take o velikost diare.Dekuji,PB

Dobrý den, uvažuji o nákupu tohoto diáře, ale z přiložených fotografií u zboží není jasné jak jsou v diáři rozloženy všední dny v týdnu (jestli na každé straně 1 den nebo jinak). Děkuji za odpověď.

Také prosím o foto rozložení dnů, děkuji.

Dobrý den, existuje více náhledů obsahu diáře? Jde mi hlavně o rozložení týdne - zda je na dvoustraně např po-pá vlevo, so+ne+poznámky vpravo. Děkuji, I.Vaňková

Dobry den prodim take o zaslani rozlozeni dnu v tydnu...diar potrebuji aby take plnil funkci diare jelikoz jej ma nahradit...dekuji

Diskusia a poradňa k RESTART 2017 - Motivačný diár na každý deň
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si RESTART 2017 - Motivační diář pro každý den.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií