Retro rýchlovarné kanvice

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Materiál
Nerez
(55)
Kov
(7)
Sklo
(2)
Plast
(10)
Keramika
(5)
Vlastnosti
Dvojitý plášť
(1)
Filter
(40)
Konektor Strix
(3)
LCD displej
(1)
LED osvetlenie
(10)
Farba
Béžová
(9)
Biela
(14)
Čierna
(14)
Červená
(10)
Hnedá
(1)
Champagne
(2)
Modrá
(4)
Antikoro
(3)
Olivová
(1)
Priehľadná
(1)
Ružová
(2)
Sklo
(1)
Strieborná
(28)
Sivá
(4)
Transparentná
(1)
Zelená
(6)
Žltá
(2)
Najnovšie objednávky
Filtrovať

Rýchlovarná kanvica retro štýlu nesmie doma chýbať žiadnemu milovníkovi čaju o piatej. Postavte si vodu na svoj obľúbený čaj do starej retro kanvice na platničku ako tomu bolo kedysi, alebo dáte prednosť starému vzhľadu, ale s novodobými funkciami? Urobte si radosť a kúpte si do svojej kuchyne super retro kúsok.

Pokračovať

Rýchlovarná kanvica retro štýlu vás zahreje na tele aj na duši

Krásna rýchlovarná kanvica retro štýlu vám počas chladných zimných večerov pripraví lahodný horúci čaj a zároveň vás zakaždým ohromí svojim vzhľadom. Retro spotrebiče určite poznáte zo starých filmov alebo z domovov svojich starých rodičov.

i

Súprava sendvičovača a retro kanvice je IN

Máte radi, keď vám v kuchyni všetko ladí a lichotí vášmu oku? Zaobstarajte si súpravu retro kanvice a sendvičovača. Oba spotrebiče budú mať rovnakú farbu a dizajn.

Retro kanvica na indukciu, varnú dosku alebo do zásuvky

Vďaka inováciám sa dnes retro kanvica dá použiť na indukciu, na obyčajnú železnú platničku, ale aj do zásuvky, pričom si stále zachová svoj typický starý vzhľad.

Milujete retro a zastávate názor, že retra nie je nikdy dosť? U nás zoženiete retro chladničky, mikrovlnky aj rúry. Vybavte si kuchyňu v štýle 50. rokov jedným nákupom u nás v Alze.

Rýchlovarná kanvica retro štýlu premýšľa za vás

Rýchlovarná kanvica retro štýlu je vybavená funkciami, o ktorých sa vám možno ani nikdy nesnívalo. Retro kanvica disponuje indikátorom hladiny vody, filtrom a úložným priestorom na kábel, aby sa nevzhľadne nepovaľoval na kuchynskej linke.

Retro rýchlovarná kanvica má viac ako jednu poistku

Už ste niekedy odchádzali z domu s pocitom, že ste nevytiahli kanvicu zo zásuvky? Tomu je koniec. Retro rýchlovarná kanvica môže mať funkciu tepelnej poistky, automatického vypnutia, ochrany proti prehriatiu a chodu na prázdno.

i

Každý čaj vyžaduje na prípravu inú teplotu

Čaje sú rôzne, venujte im pred prípravou pár minút a zistite, ako veľmi horúcu vodu potrebujú. Rýchlovarná kanvica vintage s reguláciou teploty vám pomôže pripraviť vždy dokonalý čaj.

Je lepšia keramická alebo plastová retro kanvica?

Retro kanvice zoženiete z nehrdzavejúcej ocele, plastu či keramiky. Hoci je dnes plast veľmi odolný, odporúčame zvoliť o niečo drahšiu možnosť, a to nehrdzavejúcu oceľ alebo keramiku, ktoré vydržia veky. Keramika je často krásne maľovaná.

Čierne káčatko alebo čierna rýchlovarná kanvica retro štýlu

Čierne káčatko sa bude hodiť do každej kuchyne a podobnú úlohu splní aj béžová rýchlovarná kanvica. Retro doba však hrala farbami, a preto si môžete kanvicu zaobstarať aj v červenej, zelenej, modrej a ružovej farbe.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
76 položiek
4,7 42×
ETA Storio Retro 9186 90020
Rýchlovarná kanvica – retro dizajn, antikorová, objem 1,7 l, čierna a strieborná farba, príkon 2150 W, filter, skrytá špirála a úložný priestor na kábel, automatické vypnutie, tepelná poistka, ukazovateľ vodnej hladiny, vyberateľný filter
35,90 €
Zánovné
Objednávací kód: ETARK918692
4,7 42×
ETA Storio Retro 9186 90030
Rýchlovarná kanvica – retro dizajn, antikorová, objem 1,7 l, červená a strieborná farba, príkon 2150 W, vstupné napätie 230 V, filter, skrytá špirála a úložný priestor na kábel, automatické vypnutie, tepelná poistka, ukazovateľ vodnej hladiny, vyberateľný filter
31,90 €
Použité
Objednávací kód: ETARK918693
4,6 34×
Concept RK-0010
Rýchlovarná kanvica – retro dizajn, keramická, objem 1 l, biela farba, príkon 1000 W, otočná základňa, automatické vypnutie, kontrolka chodu
24,90 €
Rozbalené
Objednávací kód: ECO100q
G3Ferrari G1014902 Duca
Rýchlovarná kanvica – retro dizajn, antikorová, objem 1,7 l, príkon 2200 W, vstupné napätie 230 V, filter, automatické vypnutie, tepelná poistka, ukazovateľ teploty vody, vyberateľný filter
35,90 €
Rozbalené
Objednávací kód: BVZ2misc64

Retro rýchlovarné kanvice

V kategórii Retro rýchlovarné kanvice máme práve teraz na Alza.sk celkom 76 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné retro rýchlovarné kanvice Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie retro rýchlovarné kanvice Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii retro rýchlovarné kanvice recenzie
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií