Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Ricatech EP1968 Elvis Presley

Zobraziť katalóg
Ricatech EP1968 Elvis Presley
Gramofón retro prevedení, rýchlosť otáčok 33/45/78, AUX in / out, nahrávanie na USB / SD, 2x 5W
Kód:  WH0462d2 Produktové číslo:  EP1968

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Ricatech EP1968 Elvis Presley

Oficiálny limitovaná edícia kráľa rock'n'rollu vás šmahom vráti do slávnych čias. Kráľa, Elvisa Presleyho vyobrazuje na vnútornom veku za doby svojej najväčšej hudobnej slávy - 60. roky pre vás nikdy nemusí skončiť. Táto špeciálna edícia má špeciálnu ihlu Audio Technica pre prvotriedne reprodukciu a je celá zabudovaná aj s reproduktorom do kufríka, takže sa dá celý gramofón jednoducho prenášať z miesta na miesto. Stačí len otvoriť veko, pripojiť el. energiu, vložiť dosku a už môžete počúvať dynamicky podanú hudbu.

Vezmite si svoje vinylové dosky i na digitálne médiá, ktoré poslúžia napríklad v autorádiu. Gramofón dokáže bez potreby počítača zdigitalizovať gramoplatne do MP3, ktoré uloží na USB flashdisk alebo vloženú pamäťovú kartu typu SD. Počúvajte obľúbenú hudbu na miestach, kde naozaj chcete.

Parametre a špecifikácie:

Výkon:
2x 5 W RMS

Gramofón:
Rýchlosť 33/45/78 ot. / Min.

Rozhranie:
Linkový vstup / výstup
Slúchadlá
USB
SD slot

Parametre a špecifikácia

Rozmery a hmotnosť

Šírka
486 mm Hotovo!
Hĺbka
330 mm Hotovo!
Výška
190 mm Hotovo!
Hmotnosť
8,2 kg Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky retro gramofóny

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Ricatech EP1968 Elvis Presley Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Ricatech EP1968 Elvis Presley. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Ricatech EP1968 Elvis Presley Plattenspieler. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Ricatech EP1968 Elvis Presley Plattenspieler. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Ricatech EP1968 Elvis Presley.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií