PET AP+ plus nový vizuál

RIO CNHR2

Zobraziť katalóg
RIO CNHR2
IPL epilátor elektrolytický, 9V batéria, 85ml gél
Kód:  RIO100 Produktové číslo:  RIO-CNHR2

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

RIO CNHR2

Elektrolytický depilátor odstraňuje pomocou technológie mikroprúdy korienky a papily chĺpkov, a zabraňuje tak ich budúcemu rastu. Niekedy sa nepodarí zlikvidovať všetky bunky papily počas jednej procedúry, preto môže ochlpenia znovu narásť. Tieto chĺpky sú však už omnoho jemnejšie a slabšie než predtým. Ak procedúru pravidelne opakujete, zlikvidujete bunky papily, čo poskytuje trvalý výsledok. Medzi jednotlivými procedúrami môžete používať vaše štandardné metódy epilácie.Rovnako ako u všetkých procedúr odstraňovanie ochlpenia je odporúčané, aby ste depilovanú oblasť opláchli studenou vodou a natreli jemným antiseptickým krémom.

kľúčové vlastnosti

  • Trvalé odstránenie chĺpkov
  • Súčasťou balenia je tiež vodivý gél 85 ml
  • 9V batéria, ktorá je tiež súčasťou balenia

bezpečnostné opatrenia

Nepoužívajte tento produkt na nasledujúcich oblastiach: pupienky, bradavice, ochlpenie na čiernych škvrnách alebo materských znamienkach, tmavé pehy, miesta postihnuté kožnou chorobou, popáleniny, ekzémy alebo riasy. 

Poznámka:
» Všetky IPL epilátory

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre RIO CNHR2 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si RIO CNHR2. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte RIO CNHR2. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte RIO CNHR2.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií