AD homeoffice alzaplus segmenty sda v2

RK2371 Rýchlovarná kanvica plastová 1,7 l, čierna

Zobraziť katalóg
RK2371 Rýchlovarná kanvica plastová 1,7 l, čierna
3,8 4 hodnotení
Rýchlovarná kanvica objem 1.7 l, príkon 2200W, materiál: plast, filter, kontrolka prevádzky, otočná základňa, skrytá špirála a úložný priestor pre kábel, typ filtra: vyberateľný, čierna
Kód:  CONRK795 Produktové číslo:  RK2371 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

RK2371 Rýchlovarná kanvica plastová 1,7 l, čierna Predaj skončil

RK2371 Rýchlovarná kanvica plastová 1,7 l, čierna

Hľadáte kvalitnú a pritom dizajnovo vyhotovenú rýchlovarnú kanvicu? Concept RK2371 je pre vás jasná voľba. Moderné čierne vyhotovenie krásne doplní interiér vašej kuchyne. Kanvica ponúka objem 1,7 litra, ktorý vystačí aj pre početnejšie rodiny. Kanvica disponuje otočným podstavcom, ktorý má v sebe úložný priestor na kábel. Benefitom kanvice Concept 2371 je značkový konektor STRIXRýchlovarná kanvica sa ľahko udržiava a vďaka skrytému vykurovaciemu telesu alebo praktickému filtru proti vodným usadeninám. O vašu bezpečnosť sa postará trojnásobný bezpečnostný systém.


Objem 1,7 l

Značkový konektor Strix

2 farebné varianty


Kľúčové vlastnosti rýchlovarnej kanvice Concept RK2371

  • Rýchlovarná kanvica Concept RK2371 ponúka objem 1,7 litre
  • Moderné čierne vyhotovenie
  • Značkový konektor STRIX je zárukou kvality
  • Skryté vykurovacie teleso zamedzuje usadzovaniu nečistôt
  • Prehľadný vodoznak
  • Vypínač slúži zároveň ako svetelná kontrolka prevádzky
  • Protišmykové nožičky zamedzia akémukoľvek nechcenému pohybu kanvice Concept
  • Otočný podstavec s úložným priestorom na kábel
  • Concept RK2371 disponuje tlačidlom na otvorenie veka
  • Praktický plniaci otvor
  • Vyberateľný filter proti vodným usadeninám

Objemná rýchlovarná kanvica Concept

Rýchlovarná kanvica RK2371 vás zaujme svojím moderným vzhľadom v bielom vyhotovení, ktoré krásne doplní interiér vašej kuchyne. Objem 1,7 litra vystačí aj pre početnejšie rodiny. S kanvicou RK2371 uvaríte na jedno naplnenie až 8 šálok vášho obľúbeného horúceho nápoja. Modro podsvietený vodoznak zabezpečí, že budete mať dokonalý prehľad o množstve vody vo vnútri kanvice.

Značkový konektor STRIX je zárukou kvality

Rýchlovarná kanvica Concept RK2371 sa pýši kvalitným konektorom britskej značky STRIX, ktorý je zárukou vysokej kvality. Konektor zároveň predlžuje životnosť kanvice Concept.

Kanvica Concept RK2371 nepotrebuje špeciálnu starostlivosť

Kanvica Concept RK2371 disponuje tlačidlom na otvorenie veka a praktickým plniacim otvorom, ktorý je dostatočne veľký tak, aby sa vám ľahko nalievala voda. Vnútri kanvice Concept RK2371 sa nachádza hladké dno so skrytým vyhrievacím telesom, ktoré zamedzuje usadzovaniu nečistôt. Údržba kanvice je naozaj jednoduchá, a to predovšetkým vďaka praktickému filtru proti vodným usadeninám, ktorý môžete jednoducho vybrať a podľa potreby ho vyčistiť.

Bezpečnosť na prvom mieste

Rýchlovarná kanvica Concept RK2371 disponuje trojnásobným bezpečnostným systémom, ktorý vám zaručí, že sa kanvica automaticky vypne po dosiahnutí bodu varu, či pokiaľ ju odstránite z podstavca alebo v okamihu, kedy ju omylom zapnete prázdnu. Protišmykové nožičky zamedzia akémukoľvek nechcenému pohybu kanvice Concept RK2371.

Vyberte si z dvoch farebných variantov

Concept vám ponúka hneď dva farebné varianty. Ak sa vám biela farba nehodí do vašej domácnosti, môžete si vybrať elegantný biely variant RK2370.


Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál
Plast Hotovo!

Vlastnosti

Objem
1,7 l Hotovo!
Funkcie
Automatické otváranie veka, Automatické vypnutie, Ukazovateľ vodnej hladiny, Kontrolka chodu Hotovo!
Príkon
2 200 W Hotovo!
Typ filtra
Vyberateľný Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Česká značka Concept sa zaraďuje medzi popredných výrobcov a dodávateľov domácich elektrospotrebičov v Českej republike, na Slovensku a v Poľsku. Hlavnými prioritami sú vysoká technická kvalita produktov, moderný dizajn a rýchly servis. Vďaka dlhodobým odborným skúsenostiam vyvinula spoločnosť vlastný komplexný súbor pravidiel, dohliadajúci na vysokú kvalitu a praktickosť všetkých produktov. Luxusný vzhľad novej kuchyne za prijateľnú cenu si teraz môže dopriať takmer ktokoľvek. Všetky štyri dizajnové línie nazvané SINFONIA (nehrdzavejúca oceľ decentne kombinovaná s čiernym prúžkom), BLACK (čierne sklo), WHITE (biele sklo) a TITANIA (tmavá nehrdzavejúca oceľ s čiernym sklom) umožňujú súhru veľkých a malých spotrebičov, ktoré kuchynský priestor elegantne spoja do jedného harmonického celku .

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre RK2371 Rýchlovarná kanvica plastová 1,7 l, čierna Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Concept RK2371 1,7 l, černá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Concept RK2371 - 1,7 Liter - schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Concept RK2371 1,7 l, fekete.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií