PET Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Roadstar HIF-1690BT

Zobraziť katalóg
Roadstar HIF-1690BT
5 1 hodnotení
Gramofón v retro drevenom vyhotovení, analógový FM/MW tuner, CD-R/ CD-RW/MP3, rýchlosť 33/45/78, USB, autostop, 2x 2 W, diaľkové ovládanie
Kód:  RDS001a0 Produktové číslo:  HIF-1690BT

Roadstar HIF-1690BT

Či už doma v pivnici zhromažďujete staré gramofónové platne, ale nemáte si ich na čom prehrať, alebo patríte medzi hudobných fajnšmekrov, ktorí si radi užívajú kvalitný zvuk z vinylových platní, výborne vám k tomu poslúži retro gramofón spoločnosti Roadstar HIF-1690BT. Stačí len otvoriť horné veko, pod ktorým nájdete gramofón, vložiť dosku, položiť na ňu ihlu a tešiť sa, až to v reproduktore zapraská a vy si budete môcť užiť spomienky na vašu mladosť.

Kľúčové vlastnosti

  • Gramofón s rýchlosťou 33, 45 alebo 78 ot
  • Kazetový prehrávač
  • Diaľkové ovládanie
  • CD prehrávač
  • MW/FM tuner
  • USB vstup, bluetooth
  • Priame kódovanie na USB
  • Nádherný retro dizajn

Počúvanie hudby vo veľkom štýle

Gramofón je schopný dosky prehrávať pomocou taniera poháňaného systémom Tone Arm rýchlosťou 33, 45 alebo 78 otáčok za minútu. Ak vás však omrzí vstávať ku gramofónovej doske, aby ste ju otočili a pokračovali tak v počúvaní, iste uvítate možnosť prehrávať hudbu z audio diskov, CD-R alebo CD-RW vo formátoch WMA či MP3. Na naladenie obľúbenej stanice poslúži analógový MW/FM tuner, ktorý zaistí vždy perfektne čistý signál.

A ak máte doma okrem gramofónových platní tiež audiokazety, môžete si ich prehrať v tomto prístroji. Iste vás tiež poteší prítomnosť bluetooth či USB portu na prehrávanie MP3 súborov z flash diskov. Roadstar HIF-1690BT vie priame kódovanie z CD prehrávača, gramofónu alebo kazetového prehrávača do USB vo formáte MP3.

Vráťte sa v čase

Štýlový drevený retrodizajn z čias počiatkov týchto prehrávačov sa postará o to, že sa gramofón Roadstar stane neodmysliteľnou ozdobou vašej domácnosti. Skvelé hudobné podanie všetkých vašich skladieb majú na starosti dva reproduktory s celkovým výkonom 2 × 2 W. Ovládanie gramofónu spríjemňuje diaľkové ovládanie, ktoré je súčasťou balenia.

Parametre a špecifikácia:

Prehrávané médiá:
Gramoplatne
CD-R, CD-RW
USB
Kazeta
Bluetooth
AUX in

audio:
Celkový výstupný výkon PMPO 32 W  
Nominálny výstupný výkon (RMS) 2 × 2 W

CD mechanika
Prehráva CD, CD-R / RW
Podpora formátov WMA, MP

tuner:
Typ: analógový
Vlnový rozsah: MW, FM

gramofón:
Rýchlosť prehrávania: 33, 45, 78
Tone Arm mechanizmus Autostop

Rozmery:
508 × 365 × 240 mm

hmotnosť:
7,2 kg

 
Prečítať viac

Parametre a špecifikácia

Rozmery a hmotnosť

Šírka
508 mm Hotovo!
Hĺbka
365 mm Hotovo!
Výška
240 mm Hotovo!
Hmotnosť
7,2 kg Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky retro gramofóny

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Roadstar HIF-1690BT Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Roadstar HIF-1690BT. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Roadstar HIF-1690BT. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Roadstar HIF-1690BT. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Roadstar HIF-1690BT.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií