Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Premium Week Samsung

Roadstar HIF-1896TUMPK

Zobraziť katalóg
Roadstar HIF-1896TUMPK
5 3 hodnotení
Gramofón v retro drevenom vyhotovení, analógový FM/AM tuner, kazetová mechanika, CD-R/CD-RW/MP3, priame nahrávanie na USB, rýchlosť 33/45/78, autostop, 40 W RMS, LCD displej, diaľkové ovládanie
Kód:  RDS003x Produktové číslo:  HIF-1996 BT

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Roadstar HIF-1896TUMPK

V roku 1896 bratia Lumiéroví premietali v Paríži jeden zo svojich prvých filmov Príchod vlaku do stanice La Ciotat. V tom istom roku bola objavená rádioaktivita, vydaná slávna kniha Vynález skazy Julesa Vernea alebo daná do prevádzky prvý linka metra v Budapešti. Išlo teda o vskutku prevratný rok, do ktorého vás teraz prenesie g ramofón Roadstar HIF-1896TUMPK, inšpirovaný dizajnom vtedajších LP prehrávačov. Hoci gramofón kopíruje nádherný drevený retro dizajn prehrávačov z konca predminulého storočia, nájdete vnútri moderné technológie, ktoré vám umožnia prehrávať rádio, kazety, CD i hudbu z flashdisku. 

Kľúčové vlastnosti

  • Drevený retro dizajn gramofónu kopíruje vzhľad prehrávačov z konca predminulého storočia
  • LP prehráva tanier poháňaný systémom Tone Arm rýchlosťami 33/45/78 otáčok za minútu
  • Kvalitnú reprodukciu hudby majú na starosti dva 2,5 W reproduktory
  • Gramofón zvláda prehrávať aj kazety, cédečka a hudbu z flashdiskov
  • Rádio naladíte pomocou analógového AM/FM tunera
  • Gramofón je dodávaný aj s diaľkovým ovládaním

Pre vaše staré i moderné dosky

Ak ste aj vy podľahli čaru praskaniu starých gramofónových dosiek pri prehrávaní alebo jednoducho patríte k hudobným fajnšmekrom, ktorí milujú kvalitný zvuk z vinylu, je ideálny čas zaobstarať si gramofón. Vaše požiadavky plne uspokojí Roadstar HIF-1896TUMPK. Samotný gramofón nájdete ukrytý pod horným vekom. Tanier je poháňaný systémom Tone Arm, ktorý dokáže dosky prehrávať rýchlosťami 33/45/78 otáčok za minútu. Vďaka tomu môžete prehrávať svoje staré dosky, rovnako ako tie moderné. O kvalitnú reprodukciu vašej obľúbenej hudby sa postará dvojica 2,5 W reproduktorov. 

Moderná technológia v retro balení

Prehrávaním gramofónových platní možnosti tohto gramofónu nekončia. V prednej časti nájdete prehrávač CD-R a CD-RW, ktorý si poradí aj s formátom MP3. Aby ste mali prehľad o stave prehrávania, vybavil výrobca gramofón prehľadným podsvieteným LCD displejom. Pokiaľ zbierame svoju hudbu na MC kazetách, ani s ich prehrávaním nemá prehrávač problém. Moderná výbava prehrávača je zavŕšená prítomnosťou USB portu pre vaše externé úložisko. Ak preferujete počúvanie rádiostaníc, iste vás poteší analógový AM/FM tuner. Maximálne pohodlie pri počúvaní zabezpečí diaľkové ovládanie na obsluhu prehrávača.  

Parametre a špecifikácia

Rozmery a hmotnosť

Šírka
510 mm Hotovo!
Hĺbka
360 mm Hotovo!
Výška
210 mm Hotovo!
Hmotnosť
4,65 kg Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky retro gramofóny

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Tento výrobek jsem u vás koupil. Prosím o sdělení jak dlouho vydrží jehla a jak postupovat při její výměně. Lze dokoupit i čistič gramodesky (dříve se užíval). Dík Pavel Šmídek

Na stránkách výrobce zařízení s označením HIF-1996BT je vybaveno "bluetooth". Zakoupený model je ale ve skutečnosti na štítku označen HIF-1896TUMPK včetně dodávaného manuálu! o bluetooth ani zmínka. Došlo k záměně zařízení? pokud ne, kde je rozdíl v ceně oproti modelu bez BT. Děkuji

Dobrý den, rychlost otáčení gramofonu je o 12% vyšší, lze nějak regulovat? - pokud je k tomu určeno kolečko vlevo od nosiče desek, tak nefunguje.

Pokud bych tento gramofon chtěl zapojit do pasivní HiFi soustavy, můžu výstup vést přímo do zesilovače nebo je potřeba nějaký předzesilovač? Díky

Dobry den, je v baleni aj ihla na gramafon alebo tu si treba dokupit? Dakujem.

Zvedá se automaticky rameno s jehlou po dokončení přehrávání LP desky?

Na vašich stránkách neuvádíte autorizovaný servis pro Roadstar HIF-1896TUMPK. Sdělte mi prosím,kdo zajišťuje i pozáruční servis (opravy), který jako prodávající máte asi za povinnost zajistit a zveřejňovat?

Mám dva dotazy.V popisu je napsáno přímé nahrávání na USB,znamenáto tedy že když přehravám LP desku mohu rovnou pořizovat její záznam na flash disk?Je možne připojit tento gramofon k domácímu kinu?

Z neznámého důvodu se automaticky po 10 minutách vypíná. Poradí někdo? Děkuji

Diskusia a poradňa k Roadstar HIF-1896TUMPK
Príslušenstvo pre Roadstar HIF-1896TUMPK Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Roadstar HIF-1996 BT. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Roadstar HIF-1896TUMPK. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Roadstar HIF-1896TUMPK. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Roadstar HIF-1896TUMPK.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií