Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Roadstar HIF-5988

Zobraziť katalóg
Roadstar HIF-5988
5 1 hodnotení
Gramofón drevený, rýchlosť 45/33, semi automatický, analógové FM rádio, keramická prenoska, modrý LCD displej, extrémne reproduktory, 80W PMPO, 2x5W RMS, diaľkové ovládanie
Kód:  RDS004q Produktové číslo:  HIF-5988 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Roadstar HIF-5988

Spoločnosť ROADSTAR (založená 1976) je japonský výrobca elektroniky s takzvaným state-of-the-art dizajnom, ktorý sa vyznačuje tímovým vývojom a dokáže ponúknuť vždy niečo nové a atraktívneho. Drevený gramofón HIF-5988 je vybavený dokonca aj FM rádiom a kvalitnými reproduktormi.

Kľúčové vlastnosti

  • Modro podsvietený LCD displej
  • FM Analog Radio
  • 80W PMPO výstupný výkon
  • Rýchlosť otáčania: 33/45 ot./ min
  • Autostop

Kvalitné spracovanie

Vďaka manuálnemu ovládaniu hlasitosti si môžete vychutnať dokonalý hudobný zážitok z kvalitných reproduktorov s 80W výstupným výkonom, alebo sa môžete dokonale izolovať od okolitých zvukov a pripojiť si ku gramofónu slúchadlá. Tanier vybavený autostopom dokáže prehrávať dve rýchlosti vinylových platní. Na prednom paneli sú všetky ovládacie prvky, konektor pre slúchadlá a modro podsvietený displej LCD. Svojim zladeným dizajnom sa gramofón hodí do každej modernej domácnosti.

Obsah balenia:

  • Slovenský návod
  • Adaptér 33/45
  • RCA audio kábel

Parametre a špecifikácia

Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky retro gramofóny

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Hezký den,chci se prosím zeptat jaký typ desek pasuje na tento gramofon..?Děkuji

Dobrý den, chci se zeptat, jestli se prodává i náhradní jehla k tomuto gramofonu.

Dobry den, gramofon mame pouze par tydnu, dnes jsme jednu desku pustili, vseok, zastavili, dali druhou a ta uz se neroztocila. Predpokladam, ze to je na reklamaci, ale nemate na to treba nejaky figl? Dekuji! MH

dobry den, rada by som sa opytala na typ ihly k tomuto gramofonu a sposob ako to funguje - este som sa s tym nestretla a navod ma o nicom nepoucil. tak isto mam otazku ohladom “modreho podsvietenia a LCD displeja. ten mam hladat prosim kde????

Dobrý den, mohu se prosím zeptat, zda je tento gramofon určen pro obě velikosti vinylových desek? Děkuji

Dobrý den, co znamená pojem "extrémní reproduktory"? Měli jste na mysli externí? :D

Diskusia a poradňa k Roadstar HIF-5988
Príslušenstvo pre Roadstar HIF-5988 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Roadstar HIF-5988. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Roadstar HIF-5988. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Roadstar HIF-5988. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Roadstar HIF-5988.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií