AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

RODE NT-USB+

Zobraziť katalóg
RODE NT-USB+
4,6 5 hodnotení
Mikrofón – na statív, pripojenie cez 3,5 mm Jack a USB, kondenzátorový, smerové snímanie, frekvencia od 20 do 20000 Hz, ovládač Volume, slúchadlový výstup, pop filter a stojanček v balení, vhodný pre hovorené slovo, spev
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  ROD009i2 Produktové číslo:  MROD046 Stránky výrobcu

RODE NT-USB+


RODE NT-USB+ – profesionálny USB mikrofón

Tento štúdiový mikrofón nadväzuje na odkaz legendárneho modelu NT-USB a dopĺňa ho o funkcie novej generácie, vďaka ktorým vyniká v širokej škále aplikácií, od nahrávania hudby až po podcasting a streamovanie. S USB mikrofónom RODE NT-USB+ tak bude snímanie zvuku v profesionálnej štúdiovej kvalite veľmi jednoduché. Môžete sa spoľahnúť, že zvuk bude vždy zaznamenaný v maximálnej možnej kvalite a vďaka výkonnémuspracovaniu zvuku APHEX dostupného cez RODE Connect posuniete akúkoľvek nahrávku na oveľa vyššiu úroveň.

Skvelý zvuk v štúdiovej kvalite aj u vás doma

Mikrofón na nahrávanie RODE NT-USB+ využíva prvotriednu kvalitu profesionálnej kondenzátorovej kapsuly s kardioidnou snímacou charakteristikou a kombinuje ju s pohodlím v podobe pripojenia prostredníctvom rozhrania USB, čo z mikrofónu USB robí dokonalé riešenie na domáce nahrávanie štúdiového zvuku. Vďaka kondenzátorovej kapsule v štúdiovej kvalite budú vaše nahrávky vždy bohaté, vyvážené a prirodzené. Kombinácia predzosilňovačaRevolution Preamp s mimoriadne nízkym šumom a vysokým ziskom a 24-bitového/48 kHz analógovo-digitálneho prevodníka s vysokým rozlíšením zaisťuje neuveriteľne čistý zvuk.

Mikrofón na natáčanie RODE NT-USB+ je všestranný a dokonale prenosný

Rovnako ako všetky vynikajúce štúdiové mikrofóny, aj RODE NT-USB+ vyniká vo všetkých oblastiach použitia – od nahrávania vokálov cez hlasové prejavy, gitary až po podcasty. Či už ste hudobník, streamer, podcaster alebo profesionál pracujúci z domu, RODE NT-USB+ vám vždy poskytne zvuk vo vysokom rozlíšení. Iste oceníte aj bezproblémovú Plug nd Play kompatibilitu so smartfónmi a tabletmi. Získate tak vysokokvalitné a ľahko prenosné nahrávacie riešenie, ktoré si môžete vziať kamkoľvek so sebou.



Stačí zapojiť a začať nahrávať, jednoduchšie to už nejde

Snímanie zvuku v profesionálnej kvalite je s nahrávacím mikrofónom RODE NT-USB+ neuveriteľne jednoduché – externý mikrofón stačí pripojiť prostredníctvom dodávaného USB-C kábla k počítaču, mobilnému telefónu alebo tabletu a môžete začať. Chceli by ste svoje nahrávky posunúť na vyššiu úroveň? Žiadny problém. Káblový mikrofón je vybavený výkonným interným DSP na pridanie pokročilého spracovania zvuku a efektov k vášmu hlasu, ku ktorému získateprístup pomocou bezplatného softvéru na podcasting a streamovanie RODE Connect, sprievodné aplikácie RODE Central pre počítače a mobilné zariadenia, RODE Reporter alebo UNIFY.

Všetko potrebné v balení, vrátane statívu a pop filtra

Profesionálny USB mikrofón RODE NT-USB+ je dodávaný so všetkým, čo budete potrebovať na to, aby ste mohli ihneď začať nahrávať, vrátane mini statívu na perfektné umiestnenie a vysoko kvalitného pop filtra, ktorý udrží vaše nahrávky dokonale čisté. Mikrofón USB tiež disponuje slúchadlovým výstupom s nulovou latenciou. Nechýba ani ovládač na ovládanie hlasitosti a Mix Control umožňujúci vyváženie úrovne medzivokálmi a vopred nahranými nástrojmi.

Kľúčové vlastnosti mikrofónu na nahrávanie RODE NT-USB+

  • Profesionálny USB mikrofón
  • Kondenzátorová kapsula štúdiovej kvality s úzkou kardioidnou polárnou charakteristikou
  • Predzosilňovač Revolution Preamp s mimoriadne nízkym šumom a vysokým ziskom
  • Výkonné spracovanie zvuku APHEX prístupné prostredníctvom aplikácií RØDE Connect, RØDE Central a RØDE Reporter
  • Vysoko výkonný slúchadlový výstup s monitorovaním a nulovou latenciou
  • Pripojenie pomocou USB-C (obojstranný kábel v balení)
  • Analógovo-digitálna konverzia vo vysokom rozlíšení
  • Odnímateľný pop filter a mini statív v balení
  • Bez problémov funguje s počítačmi, smart telefónmi a tabletmi (iOS a Android)

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Zásada
Kondenzátorový (elektretový) Hotovo!
Smerová charakteristika
Smerový (kardioida) Hotovo!
Typ mikrofónu
Na statív (so závitom) Hotovo!
Frekvencia od
20 Hz Hotovo!
Frekvencia do
20 000 Hz Hotovo!

Charakteristika mikrofónu

Zásada
Kondenzátorový (elektretový) Hotovo!
Smerová charakteristika
Smerový (kardioida) Hotovo!
Typ mikrofónu
Na statív (so závitom) Hotovo!
Frekvencia od
20 Hz Hotovo!
Frekvencia do
20 000 Hz Hotovo!
Maximálna vzorkovacia frekvencia prevodníka
48 kHz Hotovo!
Maximálna bitová hĺbka prevodníka
24 bit Hotovo!

Pripojenie

Pripojenie
3,5 mm Jack, USB Hotovo!

Vlastnosti

Funkcie
Ovládač Volume Hotovo!
Vlastnosti
Slúchadlový výstup Hotovo!
Súčasť balenia
Pop filter, Stojanček Hotovo!
Vhodné pre
Mluvené slovo, spev, Akustické nástroje Hotovo!

Rozmery

Šírka
62 mm Hotovo!
Výška
184 mm Hotovo!
Hĺbka
50 mm Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
540 g Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, potřeboval bych k tomuto mikrofonu kabel na propojení do Iphonu 13. Jednalo by se tedy o lighting na jedné straně a USB-C na druhé. Už jsem těchto kabelů vyzkoušel několik a žádný mi s mikrofonem nefungoval...Ideálně aby měl kabel minimálně 2 metry délku. Doporučili byste prosím? Děkuji!

Diskusia a poradňa k RODE NT-USB+
Príslušenstvo pre RODE NT-USB+ Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si RODE NT-USB+. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: RODE NT-USB+.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií