Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

ROHNSON R-577

Zobraziť katalóg
ROHNSON R-577
Tyčový mixér 750W, plynulá regulácia otáčok + Turbo, nádoba sekáčika 0.7l, nerezová šľahacia metla
Kód:  ROHTM002 Produktové číslo:  R-577

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ROHNSON R-577

Tyčový mixér ROHNSON R-577 je skvelým pomocníkom do kuchyne pre šľahanie, mixovanie a sekanie potravín. V sade nájdete nádobu na sekanie potravín o objeme 700 ml, vrátane sekáčika s nerezovými nožmi, ktorý je vhodný na sekanie potravín, ako sú mäso, syry, orechy či ovocie. Ďalším príslušenstvom je nerezová šľahacia metla ideálna pre šľahanie tekutých zmesí, šľahačky, vajec či riedkeho cesta. Spotrebič vyniká svojím výkonným tichým motorom, ponúka plynulú reguláciu otáčok vrátane tlačidla Turbo pre najrýchlejšie otáčky. Pochváliť sa môže tiež modrou LED svetelnou indikáciou.

hlavné prednosti

  • šľahanie, mixovanie a sekanie
  • sekáčik s nerezovými nožmi
  • nádoba na sekanie potravín s objemom 700 ml
  • nerezová šľahacia metla
  • plynulá regulácia otáčok vrátane tlačidla Turbo
  • modrá LED svetelná indikácia
  • nerezový nástavec na mixovanie i horúcich pokrmov
  • ergonomická protišmyková rukoväť

Skvelý pomocník v kuchyni

Ponorný mixér vybavený nerezovým nástavcom, ktorý je vhodný ako pre mixovanie varených a horúcich pokrmov, ako sú polievky či detská výživa, tak pre mixovanie tekutín napríklad mliečnych koktailov a pre mixovanie mäkkých potravín, a to najmä nátierok či majonéz. Všetky nástavce ľahko vymeníte pomocou otočného systému. Mixér sa vám bude v ruke pohodlne držať vďaka ergonomickej protišmykovej rukoväti. Jeho prednosťou je aj závesné pútko umožňujúci zavesenie a jednoduché skladovanie.

Parametre a špecifikácia

Funkcie
Sekanie, Šľahanie, Mixovanie Hotovo!
Príslušenstvo
Sekáčik so sekacou nádobou, Šľahacia metla Hotovo!

Vlastnosti

Funkcie
Sekanie, Šľahanie, Mixovanie Hotovo!

Príslušenstvo

Príslušenstvo
Sekáčik so sekacou nádobou, Šľahacia metla Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ROHNSON R-577 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rohnson R-577. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ROHNSON R-577. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ROHNSON R-577. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ROHNSON R-577.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií