AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

ROHNSON R-789

Zobraziť katalóg
ROHNSON R-789
4,3 56 hodnotení
Rýchlovarná kanvica – antikorová, objem 1,7 l, strieborná farba, príkon 2000 W, otočná základňa, skrytá špirála a úložný priestor na kábel, automatické vypnutie a ochrana proti prehriatiu, vyberateľný filter
Kód:  ROHRK026 Produktové číslo:  R-789 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ROHNSON R-789

Praktická a výkonná rýchlovarná kanvica Rohnson

Rýchlovarná kanvica je spotrebič, ktorý takmer každodenne využíva väčšina z nás a patrí do základnej výbavy takmer všetkých domácností. Často nechýba ani v kanceláriách, penziónoch alebo chatách. Je vhodná skrátka všade. Kanvica R-789 od renomovaného výrobcu Rohnson vyniká vysokým príkonom 2 000 W, vďaka ktorému si pripravíte horúcu šálku čaju alebo kávy v rekordnom čase. V priebehu chvíľky ohreje až 1,7 litra vody, takže aj pri rannom zhone stihne hravo pripraviť obľúbený nápoj každému členovi rodiny. Aktuálnu hladinu vody môžete sledovať cez ukazovateľ. Rohnson kladie dôraz aj na bezpečnosť a úsporu energie, preto kanvici nesmie chýbať funkcia automatického vypnutia a bezpečnostná poistka proti prehriatiu. Vykurovacia špirála je zakrytá plochým antikorovým dnom.

Pohodlie na prvom mieste

Kanvica Rohnson R-789 je vybavená ergonomickou rukoväťou, ktorá perfektne padne do ruky. Pre ľahké čistenie je filter proti vodnému kameňu vyberateľný a vykurovacia špirála skrytá pod dnom. Keď kanvicu zabudnete vypnúť, nič sa nedeje, pretože sa po určitom časovom intervale vypne sama. Jej jednoduchý antikorový dizajn kombinovaný s čiernymi prvkami sa hodí do akejkoľvek kuchyne. Iste oceníte aj možnosť uskladnenia sieťového kábla v podstavci, hlavne ak by ste kanvicu dlhší čas nepoužívali a potrebovali ju uložiť s čo najväčšou úsporou miesta. Takto uschovaný kábel je navyše dobre chránený pred poškodením.

Prispôsobená pre pravákov aj ľavákov

Ako správna moderná rýchlovarná kanvica má tiež Rohnson R-789 špeciálnu základňu otočnú o 360 stupňov. V praxi to znamená, že môžete kanvicu na podstavec položiť z akéhokoľvek smeru. Vďaka tomu je vhodná ako pre pravákov, tak pre ľavákov. Univerzálna je v tomto ohľade samozrejme aj široká, symetrická rukoväť.

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál
Nerez Hotovo!

Vlastnosti

Objem
1,7 l Hotovo!
Funkcie
Automatické vypnutie, Ochrana proti prehriatiu Hotovo!
Príkon
2 000 W Hotovo!
Typ filtra
Vyberateľný Hotovo!

Farba

Farba
Strieborná Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, chcel by som zistiť či sa záruka vstahuje aj na nalomený plastový uchop pántu dvierok. Pri čistení som zistil že v mieste kde je pružina pantu uchytená o vnutorný plast dvierok je nalomený tento uchop, dvierka trocha vyčnievajú a je problem konvicu otvorit ked je voda v nej zohriata. Vyzera to tak že para spôsobila že sa plastove vnutro pri pante odlepilo a prasklo od nerezového krytu dvierok. Ďakujem za odpoved

Dobrý den chci se zeptat má pul roku tuto konvicí a zlomilo se mi víčko jak probíhá reklamace když tento výrobek nechci vracejí se peníze nebo třeba nový kus . Děkuji

Dobrý den, potřebovala bych znát délku síťového kabelu u varné konvice Rohnson R-789. Děkuji za odpověď. M. Husarová

Diskusia a poradňa k ROHNSON R-789
Príslušenstvo pre ROHNSON R-789 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rohnson R-789. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ROHNSON R-789.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií