Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Rohnson R-9212 True Ion & Air Purifier

Zobraziť katalóg
Rohnson R-9212 True Ion & Air Purifier + predĺžená záruka na 5 rokov
4,3 39 hodnotení
Odvlhčovač vzduchu – odporúčaná veľkosť miestnosti 45 m², kapacita odvlhčovania 12 l/deň, objem nádoby 2 l, hlučnosť 37 dB, čistenie vzduchu, regulácia výkonu, časovač, anti-freeze, ionizácia, displej, automatické vypnutie, automatické odvlhčovanie, systém „turbo“ na sušenie bielizne, indikácia plného zásobníka a dotykový panel, hmotnosť 10 kg
Kód:  ROHOD635 Produktové číslo:  R-9212

Rohnson R-9212 True Ion & Air Purifier

Odvlhčovač vzduchu Rohnson hravo zatočí s príliš veľkou vlhkosťou v byte aj dome, ktorá veľmi často vyvoláva tvorbu nebezpečných plesní. Okrem zbavenia nechcenej vlhkosti súčasne aj vzduch zvládne prečistiť. Tento pohyblivý model odvlhčovača Rohnson je ako stvorený pre dielne, garáže, byty a iné miestnosti s veľkosťou plochy do 45 m². Súčasne o jeho postačujúcom výkone svedčí aj kapacita odvlhčovania 12 l/deň. S nádobou na zbieranie kvapaliny s objemom max. 2 l si vystačíte pri občasnom použití bez nutnosti vášho zásahu. Prednosťou odvlhčovača vzduchu je skoro nepočuteľná prevádzka s hodnotou 37 dB, a to znamená, že ho môžete využívať v spálni počas spánku.

Odvlhčovač vzduchu Rohnson R-9212 True Ion & Air Purifier Screen
Odvlhčovač vzduchu Rohnson R-9212 True Ion & Air Purifier Vlastnosti/technológia

Hlavné prednosti odvlhčovača vzduchu Rohnson R-9212 True Ion & Air Purifier

  • Odvlhčovač vzduchu Rohnson zníži vzdušnú vlhkosť v miestnostiach
  • Odvlhčovacia kapacita 12 l/deň
  • Odvlhčuje a zároveň čistí vzduch
  • Do veľkosti miestnosti 45
  • Objem kondenzačnej nádoby 2 l
  • Hlučnosť dosahuje 37 dB
  • Prídavné funkcie odvlhčovača vzduchu Rohnson: čistenie vzduchu, regulácia výkonu, časovač, anti-freeze, ionizácia, displej, automatické vypnutie, automatické odvlhčovanie, systém „turbo“ na sušenie bielizne, indikácia plného zásobníka a dotykový panel
  • Hmotnosť sušiča vzduchu 10 kg

Hodnotné vlastnosti odvlhčovača vzduchu Rohnson R-9212 True Ion & Air Purifier

Odvlhčovač vzduchu Rohnson je navrhnutý aj s časovačom, na ktorom si na základe toho, ako sa vám to hodí, nastavíte dobu odvlhčovania. Výkon tiež môžete stiahnuť na minimum, alebo naopak, zvýšiť, a vďaka tomu regulovať spotrebu elektrickej energie a hlučnosť. Pokiaľ chcete odvlhčovač vzduchu zapínať tiež v nevyhrievaných priestoroch, bude vám k dispozícii funkcia Anti-Freeze, ktorá ochráni prístroj proti zamrznutiu. Disponuje tiež ionizátorom vzduchu, ktorý vytvára zdraviu prospešné záporné ióny. Ďalšou prednosťou je prehľadný a dobre čitateľný integrovaný displej a dotykový panel pre nastavenie všetkých programov. Pri naplnení nádoby sa tento typ sám automaticky vypne. Možnosť zvolenia režimu turbo, ktorý je určený na sušenie bielizne.

Odvlhčovač vzduchu Rohnson R-9212 True Ion & Air Purifier Bočný pohľad

Parametre a špecifikácia

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!
Odvlhčovacia kapacita
12 l/deň Hotovo!
Odporúčaná veľkosť miestnosti
45 m2 Hotovo!
Objem nádoby
2 l Hotovo!
Maximálna hlučnosť
37 dB Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Vlastnosti

Odvlhčovacia kapacita
12 l/deň Hotovo!
Odporúčaná veľkosť miestnosti
45 m2 Hotovo!
Objem nádoby
2 l Hotovo!
Maximálna hlučnosť
37 dB Hotovo!
Mobilná aplikácia
Bez aplikácie Hotovo!
Hmotnosť
10 kg Hotovo!

Funkcie

Funkcie
Čistenie vzduchu, Regulácia výkonu, Časovač, Anti-Freeze, Ionizácia, Displej, Automatické vypnutie, Automatické odvlhčovanie, Systém „Turbo“ na sušenie bielizne, Indikácia plného zásobníka, Dotykový panel Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den mám otázku. Je bezpečné pít vodu z odvlhčovsče ? děkuji za odpověď

Dobrý den, po měsíci používání přestal Odvlhčovač "nabírat" vodu. Nádržka je prázdná, ačkoliv předtím byl schopný naplnit 12l za 4-5 dní. Provedl jsem čištění včetně inside drying, ale nepomohlo to. Umístěn je pořád stejně, provozní teplota dodržena. Vhlkost zobrazuje a snižuje, ale nezachytává vodu. V místnosti se objevuje více vhlkosti na dveřích, oknech, než v době, kdy se voda zachytávala (ale jsou teď mrazy až -10 C). Prosím o radu, co s tím.

Dobrý deň akú je rozdiel medzi týmto modelom a Rohnson R-9912 Ionic + Air Purifier

Dobrý den, čím se liší tato verze a levnější Rohnson R-91110 ? Dle českých návodů mají stejné funkce, filtry, příkony, typ chladiva, pouze odvlhčovací výkon je u dražšího 12l a u levnějšího 10l. Liší se typem kompresoru, velikostí výparníku, nebo kde je zakopaný pes? Díky za odpověď.

Dobrý den, prosím vás můžete mi říct rozměry produktu? Předem děkuji Vaněra

Diskusia a poradňa k Rohnson R-9212 True Ion & Air Purifier
Príslušenstvo pre Rohnson R-9212 True Ion & Air Purifier Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rohnson R-9212 True Ion & Air Purifier. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Rohnson R-9212 True Ion & Air Purifier.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií