Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AD homeoffice Siguro kuchyňský robot

ROHNSON R-9612

Zobraziť katalóg
ROHNSON R-9612 + predĺžená záruka na 5 rokov
4,7 63 hodnotení
Odvlhčovač vzduchu – odporúčaná veľkosť miestnosti 45 m², kapacita odvlhčovania 12 l/deň, objem nádoby 2 l, hlučnosť 42 dB, regulácia výkonu, časovač, anti-freeze, displej, automatické vypnutie a ionizačný filter, hmotnosť 10,65 kg
Pridať do zoznamu
Záruka 60 mesiacov Kód:  ROHOD314 Produktové číslo:  R-9612 Stránky výrobcu

ROHNSON R-9612

Odvlhčovač vzduchu Rohnson sa ľahko vysporiada s nadmernou vlhkosťou v domácnosti, korá často vyvoláva vlhnutie múrov a tvorbu plesní. Tento prenosný model odvlhčovača vzduchu Rohnson sa dá ideálne využiť pre dielne, garáže, byty a iné miestnosti do veľkosti plochy 45 m². Súčasne o jeho primeranom výkone vypovedá schopnosť odvlhčovania 12 l/deň. S nádobkou na zbeiranie kvapaliny s kapacitou do 2 l si vystačíte pri využívaní čas od času bez nutnosti vylievania. Ďalšou dôležitou prednosťou odvlhčovača vzduchu je tichý chod na stupni 42 dB, a tak ho môžete spustiť, aj keď budete doma.

Odvlhčovač vzduchu ROHNSON R-9612 Screen
Odvlhčovač vzduchu ROHNSON R-9612 Vlastnosti/technológia

Kľúčové prednosti odvlhčovača vzduchu ROHNSON R-9612

  • Odvlhčovač vzduchu Rohnson zamedzí tvorbe plesní a množeniu baktérií
  • Odvlhčovacia kapacita 12 l/deň
  • Do veľkosti miestnosti 45
  • Objem nádoby na kondenzát 2 l
  • Hlučnosť je 42 dB
  • Funkcie odvlhčovača vzduchu Rohnson: regulácia výkonu, časovač, anti-freeze, displej, automatické vypnutie a ionizačný filter
  • Hmotnosť odvlhčovača vzduchu je 10,65 kg

Hodnotné vlastnosti odvlhčovača vzduchu ROHNSON R-9612

Odvlhčovač vzduchu Rohnson je vybavený časovačom, vďaka ktorému si podľa svojich časových možností nariadite časový interval odvlhčovania. Výkon môžete tiež zmenšiť alebo zväčšiť, a tým usmerňovať hlučnosť a zároveň náklady na energie. Pokiaľ budete odvlhčovač vzduchu používať tiež v nevyhrievaných priestoroch, hodí sa vám nadštandardná funkcia Anti-Freeze, ktorá ochráni zariadenie pred zamrznutím. Pri zaplnení nádoby sa tento typ sušiča vlhkosti bez vášho pričinenia automaticky vypne. Jednou z ďalších predností je prehľadný a skvele čitateľný displej na zvolenie jednotlivých funkcií. V balení sa nachádza ionizačný filter, ktorý pohlcuje a pomáha neutralizovať pach v miestnostiach.

Odvlhčovač vzduchu ROHNSON R-9612 Zadná strana

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Odvlhčovacia kapacita
12 l/deň Hotovo!
Odporúčaná veľkosť miestnosti
45 m2 Hotovo!
Objem nádoby
2 l Hotovo!
Maximálna hlučnosť
42 dB Hotovo!
Hmotnosť
10,65 kg Hotovo!

Vlastnosti

Odvlhčovacia kapacita
12 l/deň Hotovo!
Odporúčaná veľkosť miestnosti
45 m2 Hotovo!
Objem nádoby
2 l Hotovo!
Maximálna hlučnosť
42 dB Hotovo!
Hmotnosť
10,65 kg Hotovo!

Funkcie

Funkcie
Regulácia výkonu, Časovač, Anti-Freeze, Displej, Automatické vypnutie, Ionizačný filter Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, lze na tomto či jiném produktu nastavit, aby se sám zapnul při určité vlhkosti a vypnul při dosažení požadované vlhkosti? Potřebuji tento výrobek na chalupu s velkou vlhkostí, kdy tam třeba 10 dnů nebývám. Druhý dotaz, nenašel jsem spotřebu energie. Děkuji za Vaši odpověď. Martin Avrat

Jaký to ma příkon?

Dobrý den, v nabídce máte také variantu Rozbalený kus. Vztahuje se i na něj prodloužené 5-letá záruka?

Dobrý den, chcem sa opytat uz viac krat sa mi stalo ze naraz bola vsade pod nim vytecena voda .. vycistil som filter a okej ale opakovalo sa aj ked bol filter cisty .. a poslednu dobu je polozeny v miestnosti bez podlahy a je pod nim beton ..a vecne je tam vlhko proste od niekadial asi vyteka aj ked nadoba nieje plna. je to dovod na reklamaciu pripadne to zle cistim ??

Dobry den, zaujimalo by ma, aku funkciu ma ionizacny filter? Neuvolnuje do ovzdusia aj neziaduci ozon ako je to casto diskutovane u samotnych ionizatorov? Dakujem za odpoved

.

Dobrý den, Když je dosaženo nastavené vlhkosti vypne se i ventilátor?

Dobrý den, hledám odvlhčovač vzduchu do garáže s cenou do 5tis. Je tento typ vhodný na nonstop provoz? Nebo jaký by ste mi mohli doporučit? Děkuji.

Dobrý deň na čo slúži ten filter a ako často ho treba meniť?

Dobrý deň na čo tam je ten čierno modrý filter a ako často ho treba meniť? Dakujem

123
Diskusia a poradňa k ROHNSON R-9612
Príslušenstvo pre ROHNSON R-9612 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rohnson R-9612. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ROHNSON R-9612.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií