AlzaBoxy Q1 MPLA318265

Rowenta RR7675WH X-PLORER S75 Animal 4v1 laser HEPA

Zobraziť katalóg
Rowenta RR7675WH X-PLORER S75 Animal 4v1 laser HEPA
3,8 41 hodnotení
Robotický vysávač s mopom, na zbieranie nečistôt a zvieracích chlpov, senzor proti pádu zo sprevádzkaov a senzor proti nárazu, spôsob navigácie laser a kamera, ovládanie cez mobilnú aplikáciu, Animal Turbo kefa na zvieracie chlpy, počet bočných kief 2, systém Aqua Force pre vytieranie a vysávanie zároveň, mop na bežné čistenie a mop na odolné škvrny, BLDC motor, sací výkon až 2 700 Pa, prispôsobenie výkonu k povrchu podlahy, objem nádoby 0,4 l, hlučnosť 60 dB, prevádzková doba 150 min, čas dobíjania 240 min, Lithium ion batéria, 4 režimy upratovania, výkonný filter, kompatibilita s hlasovými asistentmi, Hi-tech navigačný systém, farba čierna, 15-ročná záruka opraviteľnosti
Kód:  ROWRV107 Produktové číslo:  RR7675WH Stránky výrobcu
Rowenta RR7675WH X-PLORER S75 Animal 4v1 laser HEPA Predaj skončil

Rowenta RR7675WH X-PLORER S75 Animal 4v1 laser HEPA


Parametre a špecifikácia

3D/AR
3D model + AR model v Android aplikácii, 3D model + AR model v iOS aplikácii Hotovo!
Určenie
Na zvieracie chlpy Hotovo!
Typ upratovania
Utieranie Hotovo!
Spôsob navigácie
Laserová Hotovo!
Počet bočných kief
2 Hotovo!

3D/AR

3D/AR
3D model + AR model v Android aplikácii, 3D model + AR model v iOS aplikácii Hotovo!

Určenie

Určenie
Na zvieracie chlpy Hotovo!
Typ upratovania
Utieranie Hotovo!

Špecifické vlastnosti

Spôsob navigácie
Laserová Hotovo!
Počet bočných kief
2 Hotovo!
Prekonanie prekážky do výšky
2 cm Hotovo!
Funkcie
Automatické dobíjanie, Senzor proti nárazu, Pokračovanie upratovania po samostatnom dobití, Vysávanie viacerých miestností, Senzor proti pádu zo schodov, Predvoľba miestností na upratovanie, Prispôsobenie povrchu podlahy, Hovoriaci po česky Hotovo!

Vlastnosti

Typ ovládania
Mobilná aplikácia Hotovo!
Typ motora
BLDC Hotovo!

Typ povrchu

Typ povrchu
Všetky druhy podláh, Koberce Hotovo!

Výbava a príslušenstvo

Nabíjacia výbava
Nabíjacia stanica Hotovo!
Kefy
Na zvieracie chlpy, Bočná, Turbo Hotovo!
Ďalšie príslušenstvo
Mopovacia textília, Nádobka na vodu Hotovo!

Filtre

Typ filtra
High Efficiency filter Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
35 cm Hotovo!
Výška
10 cm Hotovo!
Hĺbka
35 cm Hotovo!
Hmotnosť
4,38 kg Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Pôvod značky Rowenta siaha do roku 1909, keď ju založil priemyselník Robert Weintraud. Od počiatku sa zameriava na prepracovaný dizajn, vysokú kvalitu a inovácie. V histórii značky nájdete prvú termostatom regulovanú žehličku z roku 1949 alebo ocenenie za dizajn Red Dot. Dnes je značka dôležitým hráčom v oblasti upratovania domácnosti a osobnej starostlivosti a je hrdým partnerom udalostí, ako súťaže Elite Model Look. Ponuka značky Rowenta zahŕňa vysávače, prístroje na úpravu vzduchu a nástroje na starostlivosť o vlasy a inú osobnú starostlivosť. Od roku 1988 je značka súčasťou skupiny Groupe SEB.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, Dají se někde sehnat náhradní díly (filtr, kartáčky) nebo pořád nejsou k dispozici?

Dobrý deň, kedy budete mať k dispozícii náhradné diely pre tento model?

Dobrý den, mám nastavenou wi-fi s kontrolou MAC adres. Půjde zjistit tuto adresu robotického vysavače a jak se to dělá? Může vůbec fungovat bez konektivity na net? Č

Dobrý den, aplikace hlásí chybu 8, "nízké napětí baterie, vypíná se" Celou dobu bliká bíle, v základně i mimo. Nenabíjí se, při vložení do základny nepipne, na zmáčknutí tlačítek nereaguje. Dekuji za odpověď

Dobry den, vysavac se nam uplne vybil, v aplikaci hlasi, ze je offline a kdyz jej rozkliknu, ukaze mi rezim spánek. Od doby, kdy jsem jej vratila zpet na dokovaci stanici se jeho stav nezmenil. Muzete mi, prosim, poradit, jak dale postupovat?

Dobrý den, je někde možné sehnat samotnou nabíjecí stanici?

Dobrý den, vysavač mi hlásí zaseknutý centrální kartáč,ale zaseknutý není. Kompletně jsem ho vyčistila a chyba přetrvává. Nejvíce na vyšších kobercích a poslední dobou i na lině. Mám ho přez půl roku a fungoval bezvadně.

Hezký den, prosím o příklad hlasových povelů na které vysavač reaguje. Děkuji

Dobrý den, prosím o informaci, kdy budete mít náhradní filtry a další příslušenství pro tento vysavač? Snad na všechny ostatní serie těchto vysavačů Rowenta příslušenství nabízíte. Kde je prosím problém? Jinak jsem s vysavačem spokojen, ale filtry už jsou vážně na výměnu. Děkuji mockrát.

Vysavač normálně fungoval asi 10 dni. Dnes po připojení k nabíječce přerušovaně pípá a tlačítka neblikají . Nabíječka je ok..V aplikaci se zobrazuje ,že je v režimu spánku. Baterie je na 56 %. Vysavač nereaguje ani na aplikaci ani na zapnutí tlačítkem. Podle návodu by při poruše měl svítit červeně a hlásit kód poruchy, ale taky to tak nedělá. Děkuji za radu

123...
Diskusia a poradňa k Rowenta RR7675WH X-PLORER S75 Animal 4v1 laser HEPA
Príslušenstvo pre Rowenta RR7675WH X-PLORER S75 Animal 4v1 laser HEPA Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rowenta RR7675WH X-PLORER Serie 75 Animal. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Rowenta RR7675WH X-PLORER S75 Animal 4in1 laser HEPA.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií