AD homeoffice Aplikace

Russell Hobbs Illumina 20210-56

Zobraziť katalóg
Russell Hobbs Illumina 20210-56
5 1 hodnotení
Tyčový mixér 700W, 4 rýchlosti, nádoba 1l, nerez čepele s titánovým povrchom
Kód:  RUHMT005 Produktové číslo:  23038026002 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Russell Hobbs Illumina 20210-56

S tímto tyčovým mixérem bude jakákoliv příprava jídla rychlou a zároveň zábavnou činností. Díky jednomu přístroji připravíte téměř každé jídlo. Můžete mixovat, sekat, připravovat lahodné omáčky, polévky či krémy. Russel Hobbs Illumina si poradí s lehkou svačinkou pro rodinu, ale zvládne i přípravu pokrmů pro velkou hostinu.

Všestrannost

Tento skvělý pomocník se pyšní odolnou mixovací nohou z nerezové oceli, kterou lze snadno odepnout a umýt v myčce, tudíž snadná údržba spotřebiče bude naprostou hračkou. S tímto tyčovým mixérem připravíte výborné smoothie, polévky, omáčky nebo nadýchané pyré. Je tedy ideální i k výrobě jídel pro batolata.

Výkon

Základním stavebním kamenem tohoto šikuly je silný motor s výkonem 700 W. Samozřejmostí je možnost nastavit si 4 rychlostí. Jak už název Illumina napovídá, tak přístroj dokáže v závislosti na zvolené rychlosti měnit barvy osvětleného kroužku v rukojeti. V neposlední řadě vás zaujme svým moderním vzhledem s prémiovou černou úpravou a kovovými prvky.

Příslušenství

Kromě mixovací nohy z nerez čepele s titanovým povrchem a metly se můžete těšit na praktickou 1000 ml objemnou nádobu. Vše se snadno čistí a jistě vás potěší jeho moderní design, v černém provedení.

Klíčové vlastnosti

  • Výkonný motor
  • Miska (1 l)
  • Čepel s titanovým povrchem

Parametre a špecifikácia

Funkcie
Sekanie, Šľahanie, Mixovanie Hotovo!
Príslušenstvo
Šľahacia metla Hotovo!
Počet rýchlostí
4 Hotovo!

Vlastnosti

Funkcie
Sekanie, Šľahanie, Mixovanie Hotovo!

Príslušenstvo

Príslušenstvo
Šľahacia metla Hotovo!

Rýchlosť

Počet rýchlostí
4 Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Russell Hobbs Illumina 20210-56 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Russell Hobbs Illumina 20210-56. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Russell Hobbs 20210-56 Illumina. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Russell Hobbs 20210-56 Illumina. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Russell Hobbs 20210-56 Illumina.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií