Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

RYZE Tello Boost Combo – kvadrokoptéra RC Drone combo + GameSir T1d

Zobraziť katalóg
RYZE Tello Boost Combo – kvadrokoptéra RC Drone combo + GameSir T1d
4,3 9 hodnotení
Dron – micro selfie dron, vybavený vstavanou HD kamerou s rozlíšením videa 720/30p, 80g, prenos na vzdialenosť 100m, variant v Combo Boost balení + navyše ovládač GameSir T1D
Kód:  CVI516q46 Produktové číslo:  TEL0200RC Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

RYZE Tello Boost Combo – kvadrokoptéra RC Drone combo + GameSir T1d Predaj skončil

RYZE Tello Boost Combo – kvadrokoptéra RC Drone combo + GameSir T1d

Tello je cenovo dostupný dron od spoločnosti DJI. Tá na vývoji spolupracovala so spoločnosťami Ryze Techs a Intel. Cena však nie je to jediné, čím zaujme. Ide o veľmi malý model, s ktorým si užijú veľa zábavy ako deti, tak aj dospelí. Jeho hmotnosť je iba 80 gramov. Celé ovládanie je zabezpečené prostredníctvom Tello aplikácie s prívetivým používateľským rozhraním. Bezchybný a stabilný prenos obrazu a všetkých vašich pokynov zabezpečujú dve výkonné antény SmartSwitch 2.


Kľúčové vlastnosti Smart dronu DJI Tello

  • Miniatúrne vyhotovenie a veľmi nízka hmotnosť
  • Ideálny dron pre začiatočníkov
  • Kamera s HD rozlíšením a elektronickou stabilizáciou EIS
  • Funkcia bezpečného pristátia
  • Kompatibilný s VR okuliarmi

Dron DJI Tello s HD kamerou

Vo výbave DJI Tello nechýba ani kamera s HD rozlíšením (pri 30 snímkach za sekundu), fotografie vyhotovuje v rozlíšení 5 Mpx. Uhol záberu je 82,6° a nechýba ani EIS, teda elektronická stabilizácia obrazu. Funkcia EZ Shots umožní nahrávanie koordinovaných krátkych videí v režimoch Circle, 360° Up & Away. Samozrejmosťou je možnosť FPV náhľadu taktiež v HD rozlíšení. Prenos je podporovaný na vzdialenosť až 100 metrov. 


Ovládanie DJI Tello je také jednoduché

A ako začať? Stačí DJI Tello položiť na dlaň a zľahka ho hodiť do vzduchu. Potom sa už stačí chopiť svojho mobilného telefónu a oddávať sa zábave s týmto úžasným dronom. Môžete vykonávať rôzne triky, vývrtky a mnoho ďalšieho. Ak budete chcieť pristáť, stačí opäť natiahnuť ruku a nastaviť dlaň. A ak budete chcieť zábavu posunúť ešte o kus ďalej, tak stačí nasadiť VR okuliare a pustiť sa do sveta virtuálnej reality.



DJI Tello rozumie aj gestám

DJI Tello sa môže aj napriek svojej miniatúrnej veľkosti pochváliť až 13 minútovou výdržou vo vzduchu. O všetky výpočtové procesy a skvelý obrazový výstup sa stará procesor Intel Movidius Myriad 2 VPU. Aj vďaka tomuto procesoru, ktorý nájdeme pri vyššom modeli DJI Spark, sa dá Tello ovládať pomocou gest. Myslelo sa aj na stratu spojenia medzi mobilným telefónom a dronom – v tomto prípade prichádza na rad technológia FailSafe, ktorá umožní bezpečné pristátie kvadrakoptéry.

Dron DJI Tello je programovateľný v programe Scratch – kódovací systém, ktorý vyvinula spoločnosť MIT. Tento softvér umožní ako deťom, tak i dospelým naučiť sa programovať v zábavnej forme. V prípade, že  sa budete pokladať za pokročilejšieho používateľa, pomocou súpravy Tello SDK možno priamo vyvíjať softvérové aplikácie pre DJI Tello.


Obsah balenia

  • Dron Tello
  • 8 vrtulí
  • Súprava ochranných oblúkov
  • 3× Batéria
  • Nabíjací adaptér na 3 aku
  • USB kábel
  • GameSir T1D

Parametre a špecifikácia

Konštrukcia
Skladacia Hotovo!
Ovládanie
Ovládačom, Mobilom Hotovo!
Max. rozlíšenie videa
HD (1280 × 720) Hotovo!
Funkcie kamery
Stabilizácia obrazu Hotovo!
Slot na pamäťovú kartu
Nie Hotovo!

Typ

Konštrukcia
Skladacia Hotovo!

Let

Ovládanie
Ovládačom, Mobilom Hotovo!

Kamera

Max. rozlíšenie videa
HD (1280 × 720) Hotovo!
Funkcie kamery
Stabilizácia obrazu Hotovo!

Pamäť

Slot na pamäťovú kartu
Nie Hotovo!

Batéria

Typ batérie drona
Li-pol Hotovo!
Počet batérií na chod drona
3 ks Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
80 g Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
Diaľkový ovládač, Dron, Batéria do drona Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky skladacie drony
» Všetky drony s HD kamerou
» Všetky drony s kamerou

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

dobrý den, chtěl bych se zeptat, přes co je dron připojený k mobilnímu telefonu? Předem děkuji za odpověď.

Diskusia a poradňa k RYZE Tello Boost Combo – kvadrokoptéra RC Drone combo + GameSir T1d
Príslušenstvo pre RYZE Tello Boost Combo – kvadrokoptéra RC Drone combo + GameSir T1d Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si RYZE Tello Boost Combo - kvadrokoptéra RC Drone combo + GameSir T1d. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte RYZE Tello Boost Combo - Quadro-Copter RC Drone Combo + GameSir T1d. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: RYZE Tello Boost Combo - RC Drone combo quadrocopter + GameSir T1d.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií