Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

SAFEWELL Elektronický sejf 17 l, sivý

Zobraziť katalóg
SAFEWELL Elektronický sejf 17 l, sivý
4,9 13 hodnotení
Sejf do steny, vonkajší, rozmery 17 cm×23 cm×17 cm, hmotnosť 2.6kg, zámok elektronický na kód, sivá farba
31,90 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  SAFEWLL001 Produktové číslo:  17NEF grey
SAFEWELL Elektronický sejf 17 l, sivý 31,90 € Momentálne nedostupné

SAFEWELL Elektronický sejf 17 l, sivý

Hľadáte spoľahlivé a finančne nenáročné riešenie na ochranu dôležitých zmlúv a dokumentov alebo menšej sumy peňazí? Za týchto okolností je pre vás sejf tým správnym rozhodnutím. Sejf do domácnosti SAFEWELL Elektronický sejf 17 l, sivý je medzi používateľmi najobľúbenejším vo svojej kategórii. Úplne diskrétne uschová menšiu hotovosť, šperky alebo dokumenty. Hotelový sejf SAFEWELL je maximálne vhodný na ukrytie hotovosti, šperkov alebo dokladov. Zábudliví hostia tiež ocenia možnosť otvorenia špeciálnym kľúčom, ktorý môže byť k dispozícii napríklad na recepcii. Aby bola zaistená čo najväčšia bezpečnosť, treba sejf pripevniť do steny. Čo je ešte dôležité spomenúť, že sejf, na rozdiel od trezora, nie je vybavený certifikátom zámku a plášťa. To ale neznamená, že by ste sa mali o bezpečie svojich vecí báť, navyše vás môže príjemne prekvapiť miesto chýbajúceho certifikátu nižšia obstarávacia cena sejfu. Sejf odomknete úplne jednoducho pomocou elektronického zámku, ku ktorému stačí poznať kód. Kvalitné jednoplášťové opevnenie dokáže ochrániť obsah sejfu pred prípadným vniknutím zo strany. Farba sejfu SAFEWELL Elektronický sejf 17 l, sivý je sivá. S kvalitnou ochranou sa už nebudete musieť strachovať o svoje cenné predmety.

Najdôležitejšie parametre SAFEWELL Elektronický sejf 17 l, sivý

  • S domácim sejfom si nemusíte lámať hlavu, keďže sa ľahko používa a vďaka svojim rozmerom aj ľahko skladuje
  • Hotelový sejf je sympatickým riešením, ako uschovať dokumenty alebo menšiu sumu peňazí
  • Zatváranie sejfu SAFEWELL Elektronický sejf 17 l, sivý sa uskutočňuje za pomoci elektronického zámku
  • Jednovrstvové opláštenie
  • Na pripevnenie do steny sú predpripravené otvory na povrchu
  • Objem: 4,6 l

Rozmery sejfu SAFEWELL Elektronický sejf 17 l, sivý

Pred zakúpením sejfu by ste si mali premyslieť, akými predmetmi alebo dokumentmi ho naplníte. Sejf SAFEWELL Elektronický sejf 17 l, sivý patrí svojimi rozmermi medzi malé produkty svojej kategórie. Presné vonkajšie rozmery dosahujú 17 × 23 × 17 cm. Čo sa týka vnútorných rozmerov, tie potom predstavujú 16,8 × 22,8 × 12 cm. Bezpečnosť nutne nesúvisí s tým, že je sejf ťažší, ale závisí od opláštenia. Nad hmotnosťou by ste sa teda mali zamýšľať predovšetkým kvôli sťahovaniu. Tento produkt SAFEWELL disponuje hmotnosťou 2,6 kg. Samotný objem vecí, ktoré môžete vnútri uschovať, potom predstavuje 4,6 l.

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Farba
Sivá Hotovo!
Vonkajšia výška
17 cm Hotovo!
Vonkajšia hĺbka
17 cm Hotovo!
Vonkajšia šírka
23 cm Hotovo!
Hmotnosť
2,6 kg Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Poprosím Vás o kontakt na výrobcu Safewell trezorov, ide o technický problém s tovarom. Ďakujem

Dobrý den, trezor nelze otevřít dle návodu. Nelze otočit klíčkem. Jak postupovat.

Dobrý den, zakoupil jsem trezor.zavřeli se nám dvířka. Nouzový klíč a veškeré příslušenství je zamčené uvnitř. Jak mám postupovat?

Dobrý den, zakoupil jsem tento trezor. Přiloženým kódem nejde otevřít (vypadá to, že je bez el. energie). Nouzový klíč a veškeré příslušenství je zamčené uvnitř. Jak mám postupovat?

Jak otevřít sejf před 1 použitím, když nemá zámek na klic

Diskusia a poradňa k SAFEWELL Elektronický sejf 17 l, sivý
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SAFEWELL Elektronický sejf 4,6l, šedý. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SAFEWELL Elektronikus széf 17l, szürke.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií