AD homeoffice Aplikace

Samsung CLP-775ND

Zobraziť katalóg
Samsung CLP-775ND
Laserová tlačiareň farebná, A4, až 33 str. mono, až 33 str. color, 9600x600 dpi, duplex, CPU 600 MHz, 384 MB, LCD displej, USB 2.0 + LAN
Kód:  PN077b Produktové číslo:  CLP-775ND/SEE Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Samsung CLP-775ND

Farebná laserová tlačiareň je výkonné zariadenie pre rušné pracovné prostredie. Tlačí vo vysokom rozlíšení a rýchlo bez zdĺhavého čakania. Zamestnanci ocenia 4-riadkový prehľadný displej a kapacitnú rozšíriteľnosť na zaistenie pohodlia pri veľkých tlačových úlohách.

Farebný LCD displej

Na komunikáciu slúži veľký displej so 4 riadkami. Poskytne veľkú zobrazovaciu plochu a jasné vysvetlenie bez nutnosti hádania skratiek alebo chybových kódov. Na kruhovom navigačnom tlačidle s LED indikátormi vždy spoznáte, v akej fáze sa tlačová úloha nachádza. O všetkom potrebnom vám dá vedieť 11 rôznych indikátorov stavu vrátane chýb a upozornení. Ušetrite sa od stresu a straty času pri uviaznutí papiera v tlačiarni. Spomaľovací valec s jedinečným spätným trením pri odoberaní papiera vám pomôže zabudnúť na nesprávne podanie alebo podanie viacerých papierov naraz.

Rýchlosť a kapacita

Vďaka vstavanej 384 MB operačnej pamäti (ktorú možno rozšíriť až na 896 MB) všetko prebieha rýchlo bez toho, aby sa tlačiareň zapotila. Prvá stránka sa objaví už po 10 či 11 sekundách (čiernobielo/farebne) a potom bude vydávať 33 listov za minútu. Profesionálne rozlíšenie 9600 x 600 dpi pritom poskytne vysokokvalitné dokumenty. Aj hromadná tlač sa zaobíde bez neustáleho dopĺňania papiera. Rozšírte štandardnú celkovú kapacitu 600 listov až na 1600 papierov pridaním až dvoch voliteľných kazetových podávačov. Mesačná vyťaženosť je v prípade tohto modelu veľmi dobrých 120 tisíc papierov a výkon skupiny zvýši aj gigabitové sieťové pripojenie LAN.

Užitočné funkcie

Využite duplexnú tlač alebo napr. obojstranné brožúry. Samozrejmosťou je podpora rôznych druhov papiera, od špeciálnych cez hrubý papier až po obálky a pohľadnice. Zabezpečená tlač vás uchráni pred nepovolanými očami. Po odoslaní úlohy na tlačiareň jednoducho prejdite k tlačiarni, v používateľskom rozhraní vyberte požadovaný súbor a povoľte jeho vytlačenie zadaním kódu PIN. Získate tým kontrolu nad obehom dôležitých dokumentov a minimalizujete nepotrebnú tlač.

Parametre a špecifikácia:

Základné informácie:
Štandardné funkcie: farebná
 tlač
Procesor: dvojjadrový procesor 600 MHz
Ovládací panel: štvorriadkový displej LCD
Štandardná pamäť RAM: 384 MB (max. 896 MB)
Rozhranie (štandardné): v
ysokorýchlostné rozhranie USB 2.0, 1 port hostiteľského rozhrania USB (1 zadný port pre riešenia iných výrobcov), rozhranie Ethernet 10/100/1.000 Base TX
Rozhranie (voliteľné): p
aralelný konektor IEEE 1284B, bezdrôtové sieťové rozhranie 802.11b/g/n
Príkon: 750 W (priemerne), 60 W (pohotovostný režim), 8 W (spánok), 3,8 kWh (TEC)
Hlučnosť: 54 dBA (tlač), 35 dBA (pohotovostný režim)
Maximálne mesačné zaťaženie: 120 000 strán

Tlač:
Rýchlosť (čiernobiely výstup): až 33 str./min formátu A4 (35 str./min veľkosti Letter)
Rýchlosť (farebný výstup): až 33 str./min formátu A4 (35 str./min veľkosti Letter)
Doba výstupu prvého výtlačku (čiernobiely výstup): menej ako 10 s (z pohotovostného režimu)
Doba výstupu prvého výtlačku (farebný výstup): menej ako 11 s (z pohotovostného režimu)
Rozlíšenie: efektívny výstup až 9600 x 600 dpi (600 x 600 x 4 bity)
Emulácia: PostScript 3, PCL 5e, PCL 6, PDF 1.7
Obojstranná tlač: zabudovaná
Operačný systém: Windows 8/7/Vista/XP/2008 R2/2008/2003, Mac OS X 10.4 - 10.8, rôzne operačné systémy Linux, Unix
Automatická obojstranná tlač

Manipulácia s papierom:
Kapacita vstupu: kazetový zásobník (500 listov), viacúčelový zásobník (100 listov), 2x kazetový podávač na 500 listov (voliteľne), maximum 1600 listov
Typy médií (kazetový zásobník): o
byčajný papier, hrubý papier, hrubší papier, veľmi silný papier, tenký papier, bavlnený papier, predtlačený papier, farebný papier, recyklovaný papier
Typy médií (viac
účelový zásobník): obyčajný papier, hrubý papier, hrubší papier, veľmi silný papier, tenký papier, dokumentový papier, farebný papier, tvrdý papier, štítky, priehľadné fólie, obálky, predtlačený papier, bavlnený papier, recyklovaný papier, archivačný papier
Kapacita výstupu: 350 hárkov potlačou nadol

Spotrebný materiál:
Čierny toner: výťažnosť štandardnej tonerovej kazety: 7000 štandardných strán (dodáva sa so základným tonerom s výťažnosťou 3500 strán). Deklarovaná výťažnosť kazety podľa normy ISO/IEC 19798.

Farebný (C/M/Y): výťažnosť štandardnej tonerovej kazety: 7000 štandardných strán (dodáva sa so základným tonerom s výťažnosťou 3500 strán). Deklarovaná výťažnosť kazety podľa normy ISO/IEC 19798

Prenosový pás: 50 000 strán

Prečítať viac
  • Nové tlačiarne sú väčšinou dodávané so štartovacími tonermi alebo kartridžami, ktoré majú približne 60 % kapacitu samostatne predávaných náplní.

Parametre a špecifikácia

Farba tlače
Farebná Hotovo!
Technológia tlače
Laserová Hotovo!
Pripojenie
USB, LAN Hotovo!
Formáty papiera
A4, A5 Hotovo!

Typ

Farba tlače
Farebná Hotovo!
Technológia tlače
Laserová Hotovo!

Pripojenie

Pripojenie
USB, LAN Hotovo!

Podporované formáty papiera

Formáty papiera
A4, A5 Hotovo!

Tlačové parametre

Rýchlosť tlače čiernobielo – maximum
33 str./min. Hotovo!
Rýchlosť tlače farebne – maximum
33 str./min. Hotovo!
Vstupný zásobník
500 listov Hotovo!
Doba tlače prvej strany (čb tlač)
9,8 s Hotovo!
Maximálne mesačné zaťaženie
120 000 str./měsíc Hotovo!
Výstupný zásobník
350 listov Hotovo!

Rozmery

Výška
471 mm Hotovo!
Hĺbka
481 mm Hotovo!
Šírka
446 mm Hotovo!

Výbava

Displej
Informačný/segmentový Hotovo!

Farba

Farba
Sivá Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Poznámka:

Pokiaľ nie je v parametroch produktu v kolónke „balenie obsahuje“ spomenutý dátový alebo USB kábel, balenie ho neobsahuje a je teda nutné ho zakúpiť zvlášť.


» Všetky laserové farebné tlačiarne – LAN

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Samsung CLP-775ND Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung CLP-775ND. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung CLP-775ND. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung CLP-775ND. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Samsung CLP-775ND.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií