Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Samsung Galaxy Buds Live Black

Zobraziť katalóg
Samsung Galaxy Buds Live Black
4,5 69 hodnotení
Bezdrôtové slúchadlá – s mikrofónom, True Wireless, kôstky, aktívne potlačenie hluku (ANC), otvorená konštrukcia, Bluetooth 5.0, hlasový asistent, prepínanie skladieb, prijímanie hovorov, s ovládaním hlasitosti, certifikácia IPX2, frekvenčný rozsah 20–20000 Hz, citlivosť 92 dB/mW, impedancia 50 Ohm, menič 12 mm, výdrž batérie až 29 h (8 h+21 h)
Kód:  SAAW0010c1 Produktové číslo:  SM-R180NZKAEUE Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Samsung Galaxy Buds Live Black

Dizajnové slúchadlá novej generácie

Spoločnosť Samsung vyvinula špičkové Galaxy Buds Live, ktoré sú novou definíciou inovatívnych bezdrôtových slúchadiel. Ich organické tvarovanie sa maximálne prispôsobuje vnútorným i vonkajším líniám ucha, takže dokonale a príjemne držia aj pri športe. Atraktívna povrchová úprava im dodáva ráz unikátneho šperku, s ktorým si zachováte štýl pri každej príležitosti. Prvotriedny zvuk, množstvo praktických funkcií, spustenie Spotify jediným dotykom, príťažlivá krabička pripomínajúca šperkovnicu – nalaďte sa na vlnu slúchadiel novej generácie.

Ergonomické tvarovanie v štýlovom prevedení

Pohodlné nosenie bezdrôtových slúchadiel je kľúčové, preto sú Galaxy Buds Live navrhnuté tak, aby v každom momente sedeli a príjemne držali vo vašich ušiach. Variovateľné nadstavce dvoch veľkostí sa zase postarajú o maximálny komfort pri celodennom nosení. A unikátny lesklý finiš dodá slúchadlám neprehliadnuteľný look, ktorý zaujme hneď na prvý pohľad.

Budete počuť presne to, čo chcete

Nenechajte sa rušiť okolitým hlukom. Galaxy Buds Live sú vybavené technológiou Aktívneho potlačenia hluku (ANC), ktorá potláča šum vo vašom blízkom okolí, no zároveň prepúšta hlasy, ak sa potrebujete na niečom s niekým rýchlo dohovoriť. Len vy rozhodnete o tom, čo je pre vás v daný moment najdôležitejšie – stačí vám na to jediné dlhšie stlačenie.

Krištáľovo čisté audio

Každý song bude znieť ako na kvalitnom koncerte. Vstavané 12 mm reproduktory AKG prinášajú v kombinácii s výkonným driverom vynikajúce ozvučenie slúchadiel Samsung Galaxy Buds Live. Basový kanál zlepšuje reprodukciu nižších frekvencií a špeciálne vzduchové prieduchy umožňujú lepší rozptyl počúvaného zvuku, takže sa môžete pripraviť na skutočne kvalitný hudobný zážitok.

Slúchadlá stvorené pre telefonovanie

Prijímajte svoje hovory priamo na svojich slúchadlách Samsung Galaxy Buds Live. Disponujú troma integrovanými mikrofónmi pre čo najzreteľnejšie zachytenie vášho hlasu bez rušivých vplyvov. Čistotu a kvalitu hovorov podporí aj špeciálna hlasová jednotka, ktorá na základe detekcie pohybov a vibrácií vašej čeľuste prenáša ešte lepšiu kvalitu zvuku.

Výkonná batéria pre nonstop počúvanie

Pracovné telefonáty, prehrávanie najnovšieho playlistu či pozeranie seriálu pri ceste domov – vaše Galaxy Buds Live zvládnu všetko s výdržou až 21 hodín pri priebežnom dobíjaní v puzdre. Avšak aj s jedným nabitím toho zvládnu viac než dosť – čaká vás až 6 hodín nepretržitého počúvania.

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!
Vyhotovenie
Kôstky Hotovo!
Konštrukcia
Otvorená Hotovo!
Mikrofón
Áno Hotovo!
Typ pripojenia
Bluetooth Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Typ slúchadiel

Vyhotovenie
Kôstky Hotovo!
Konštrukcia
Otvorená Hotovo!
Mikrofón
Áno Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
Bluetooth Hotovo!
Verzia Bluetooth
5.0 Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Charakteristika slúchadiel

Frekvencia od
20 Hz Hotovo!
Frekvencia do
20 000 Hz Hotovo!
Citlivosť
92 dB/mW Hotovo!
Veľkost meniča
12 mm Hotovo!
Impedancia
50 Ohm Hotovo!

Batéria

Maximálna výdrž batérie
29 h Hotovo!
Výdrž batérie (slúchadlá)
8 h Hotovo!
Výdrž batérie (puzdro)
21 h Hotovo!
Nabíjanie akumulátora
Bezdrôtové nabíjanie, V puzdre Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
5,6 g Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

to neni tech 169$ co jsem cekal ::)

Co dokazu tieto sluchadla okrem toho ze prehravaju hudbu? Vzhladom k cene tam urcite nieco je, len sa k tomu neviem nejako dopracovat.

Docela rád bych viděl, jak toto drži v uších....

Dobrý den, jsou ke koupi samostatně gumové nástavy na uši? Jedna se mi ztratila a není k nalezení.

Dobrý den, dají se nabíjet přes drát (např. USB-C) nebo jen bezdrátově?

potřebuji koupit náhradní krabičku (ne obal). poradit kde se dá pořídit? nepodarilo se mi na netu najit

Dobrý den, kde jsou sluchátka vyrobeny?

Už mám druhé tieto sluchátka. Prvé som vrátil po 2 dňoch, lebo sa s nimi nedalo vonku telefonovať. Keď som mal mobil vo vrecku nohavíc a otočil som hlavou na stranu, tak sa sluchátko ďalej od mobilu odpojilo a celkovo pri kráčaní som počul ľudí robotickým hlasom. Veľmi zlá kvalita ak bol mobil trošičku ďalej od sluchátiek. V podstate sa dá s nimi telefonovať len vo vnútri a keď som statický a telefón je položený na stole. Druhé sluchátka to isté. Skúšal som s telefónom Motorola aj Samsung. :( neviem čo to je, či sú všetky takéto zlé alebo aká je šanca, že som dostal dve po sebe s tou istou chybou?

Dobrý den, daji se sluchátka spojit s hodinkami samsung galaxy watch 4. Děkuji

dobrý den, prosím je v nich zabudovaný radio přijímač, na poslouchání radia v případě, kdy radio není v mobilu? Předem děkuji

123...
Diskusia a poradňa k Samsung Galaxy Buds Live Black
Ďalšie informácie

Ako funguje digitálne audio?

Digitálne audio prináša množstvo výhod, najmä čo sa týka jeho distribúcie. Ako funguje a na čo si treba dať pozor?

Samsung Galaxy Buds Live: dizajnové slúchadlá v tvare fazuliek

Vo svete True-Wireless slúchadiel sa model Samsung Galaxy Buds zapísal veľmi výrazným písmom. Kórejská spoločnosť teraz predstavila svoj ďalší model, Samsung Galaxy Buds Live. Čo všetko dokáže?

Skutočne bez káblov: Čo ponúkajú True Wireless slúchadlá?

Bezdrôtové slúchadlá priniesli istú slobodu pohybu, ale až True Wireless slúchadlá sa úplne zbavili všetkých káblikov. O prenos signálu sa stará technológia Bluetooth, a to aj medzi obomi slúchadlami. Dobre hrajú, majú zaujímavé vymoženosti a ich predaj raketovo rastie. Prečo sú tak obľúbené? A ktoré True Wireless slúchadlá stoja za to?

Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G (RECENZIA): špičková výbava v luxusnom tele

Podľa predpokladu bola v lete tohto roku predstavená nová generácia smartfónov Samsung Galaxy Note, a to Note 20 a Note 20 Ultra 5G. Prichádza s ešte lepším stylusom a nekompromisnou výbavou, aspoň v prípade drahšieho z modelov. Samsung sa rozhodol s konkurenciou zatočiť a nenechať na pochybách, že sa dá do smartfónu vtesnať od všetkého len to najlepšie. My sme sa o tom presvedčili v tejto recenzii. Ako sa používa nový Galaxy Note20 Ultra 5G?

Slúchadlá s aktívnym potlačením hluku (ANC): Ako fungujú a ktoré vybrať?

S funkciou ANC, teda Active Noise Cancelling sa stretávame pri čím ďalej tým vyššom počte modelov slúchadiel. Funkcia pomáha eliminovať rušivé zvuky z okolia (napríklad ak cvičíme v posilňovni alebo ideme v mestskej hromadnej doprave) a zvyšovať komfort nášho počúvania. Ako táto funkcia funguje a aké má výhody a nevýhody?

Recenzie Samsung Galaxy Buds Live Black
Príslušenstvo pre Samsung Galaxy Buds Live Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung Galaxy Buds Live Black.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií