Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Galaxy A55 | A35 5G

Samsung Galaxy J7 (2017)

Zobraziť katalóg
Samsung Galaxy J7 (2017)
4,7 49 hodnotení
Mobilný telefón 5.5" 1920x1080 super AMOLED, RAM 3GB, interná pamäť 16GB, microSDXC až 128GB, fotoaparát 13Mpx svetelnosť F/1.9 + 13Mpx svetelnosť F/1.9, microUSB, OTG, čítačka odtlačkov prstov, Dual SIM, batéria 3600mAh, Android 7.0
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  SAMO0144x Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Samsung Galaxy J7 (2017)

vlastnosti telefónu

 
 Samsung Galaxy J7 (2017)
 
 Samsung Galaxy J7 (2017)
 
 
Úhlopříčka displeje

5,5 "

uhlopriečka displeja

Typ operačního systému

Android 7.0

typ operačného systému

Výdrž baterie

3 600 mAh

výdrž batérie

MicroSim

micro SIM

typ SIM karty

Rozměry

-

rozmery telefónu (Š x V x H)

Vnitřní paměť

16 GB

vnútorná pamäť

Typ fotoaparátu

13 Mpx + 13 Mpx

fotoaparát

Připojení

LTE

najrýchlejší internet

SD karta

microSDXC

slot na pamäťové karty

Váha

-

hmotnosť telefónu

Elegantný profesionál

Okrem svojich vynikajúcich technických parametrov a množstvo praktických funkcií vás chytrý telefón Galaxy J7 od spoločnosti Samsung nadchne aj štýlovým dizajnom. Jeho kovové prevedenie vás očarí na prvý pohľad, zároveň oceníte jeho ergonomickú a pevnú konštrukciu. A na Super AMOLED displeji s uhlopriečkou 5,5 palca rozlíšením 1 920 × 1 080 pixelov, ktorý chráni tvrdené 2.5D sklo, si vychutnáte všetok multimediálny obsah vo výbornej kvalite.

Zachyťte radosť zo života

Vytvorte fantastické fotografie pomocou zadného fotoaparátu bez ohľadu na dennú dobu alebo okolité osvetlenie. Rozlíšenie snímača 13 Mpx a svetelnosť f/1.7 sú zárukou dych vyrážajúcich snímok za všetkých okolností. Autofokus a rozoznávanie tvárí sú samozrejmosťou. Poteší vás aj jednoduché ovládanie, ktoré si navyše môžete prispôsobiť vďaka pohyblivé spúšti. Fotenie s telefónom len v jednej ruke tak bude pohodlné a praktické.

Parádne parametre selfie snímok

Vyzeráte skvele. Zaslúžite si fotografie, ktoré to perfektne vystihnú. Smartphone Samsung Galaxy J7 vám ich pomôže vyfotiť. Môžete sa tešiť na výborné parametre jeho predného fotoaparátu s 13megapixelovým snímačom. Vďaka svetelnosti f/1.9 a prednému LED osvetlenie navyše nie je problém vytvárať snímky ani v horšie osvetlených priestoroch.

Nikdy nespomaľujte

Pracujte rýchlo a efektívne. Ani pri tých najnáročnejších operáciách sa nemusíte báť, že by váš Galaxy J7 nestíhal. O plynulý chod mobilného telefónu sa starajú 3 GB RAM a osemjadrový procesor pracujúci na frekvencii 1,6 GHz. A ak vám na vaše dokumenty a dáta nebude stačiť 16 GB internej pamäte, smartphone podporuje vloženie microSD karty s kapacitou až 256 GB.

Bezpečnosť na prvom mieste

Ochranu prístupu do vášho mobilného telefónu Galaxy J7 má na starosti precízny snímač odtlačkov prstov. Jediný dotyk vášho prsta vám navyše odomkne nielen telefón. Jeho prostredníctvom získate možnosť ešte bezpečnejšieho prihlásenia do rôznych účtov a služieb alebo vysoko praktickú metódu bezkontaktných platieb prostredníctvom technológie NFC.

Budete vždy v obraze

Už nemusíte telefón zdvíhať zo stola či vyberať z vrecka a prebúdzať, aby ste sa dozvedeli tie najdôležitejšie informácie. Inteligentné riešenia Always on Display je premieta na obrazovku a šetrí tak váš čas. Aby ste zistili, koľko je hodín, alebo sa pozreli na kalendár či skontrolovali notifikáciu, vám stačí doslova jediný okamih.

Dôležité dáta vždy na dosah

Majte neustále po ruke všetky súbory, ktoré potrebujete. So službou Samsung Cloud budete mať nepretržitý prístup k rozsiahlym možnostiam synchronizácia, zálohovanie, ukladanie a zdieľanie svojich súborov naprieč rôznymi zariadeniami. S vaším smartphonom Galaxy J7 získate 15 GB online úložného priestoru úplne bezplatne, ešte väčší objem dát možno samozrejme objednať.

Ochráňte svoje súkromie

Nedovoľte cudzím očiam, aby uzreli, čo nemajú. Telefón Samsung Galaxy J7 týmto cieľom disponuje funkciou Zabezpečená zložka. S ňou získate dômyselné softvérové ??riešenie pre zašifrovanie a ukrytie súborov, ktorým chcete poskytnúť ešte vyššiu úroveň ochrany pred neautorizovaným prístupom. A vôbec nezáleží na tom, či to sú citlivé pracovné dokumenty alebo fotografie z dovolenky.

V kontakte s kolegami i kamarátmi

Buďte v kontakte s rodinou a priateľmi - a kolegami z práce či klientami súčasne. Využívajte možnosti svojho múdreho telefónu Galaxy J7 naplno a majte vo svojom mobilnom zariadení naraz aktivované dva účty jednej komunikačnej aplikácie. Nepotrebujete k tomu žiadny softvér tretích strán alebo zložitú úpravu skrytých možností. Všetko pohodlne nastavíte v základnej ponuke svojho smartphonu.

 

Parametre a špecifikácia

Základné parametre

Uhlopriečka displeja
5,5" Hotovo!
Rozlíšenie displeja
1920 × 1080 Hotovo!
Konfigurácia kariet
Dual SIM + pamäťová karta Hotovo!
Slot na pamäťovú kartu
Áno Hotovo!
Rozlíšenie zadnej kamery
13 Mpx Hotovo!
Rozlíšenie prednej kamery
13 Mpx Hotovo!

Konštrukcia a farba

Typ
Dotykový displej Hotovo!
Výška
152,5 mm Hotovo!
Šírka
74,8 mm Hotovo!
Hĺbka
8 mm Hotovo!
Hmotnosť
181 g Hotovo!
Farba
Čierna, Zlatá, Modrá Hotovo!

Fotoaparát

Počet objektívov zadného fotoaparátu
1 × Hotovo!
Počet objektívov predného fotoaparátu
1 × Hotovo!
Rozlíšenie hlavného zadného fotoaparátu
13 Mpx Hotovo!
Rozlíšenie predného fotoaparátu
13 Mpx Hotovo!
Maximálna svetelnosť
f/1,7 Hotovo!
Stabilizácia obrazu
Bez stabilizácie Hotovo!
Maximálne rozlíšenie videa
1920 × 1080 (Full HD) Hotovo!
Funkcie fotoaparátu
Prisvetľovacia dióda Hotovo!

Nabíjanie a výdrž

Kapacita batérie
3 600 mAh Hotovo!
Používateľsky vymeniteľná batéria
Vstavaná batéria Hotovo!

Pamäť a výkon

Operačná pamäť (RAM)
3 GB Hotovo!
Vnútorná pamäť
16 GB Hotovo!
Maximálna veľkosť pamäťovej karty
256 GB Hotovo!
Značka procesora
Samsung Hotovo!
Počet jadier procesora
8 × Hotovo!
Frekvencia procesora
1,6 GHz (1 600 MHz) Hotovo!
Označenie procesora
Samsung Exynos 7870 Hotovo!
Grafický akcelerátor
Mali T830 MP1 Hotovo!

Komunikácia a sieť

Dátové služby
LTE (4G), HSPA (3.5G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G), HSCSD (2G) Hotovo!

Konektory a senzory

Konektory
Jack (3,5 mm), USB micro Hotovo!
Senzory
Digitálny kompas (magnetický senzor), Pohybový senzor (akcelerometer, G-senzor), Gyroskop, Svetelný senzor, Senzor priblíženia (proximity) Hotovo!

Software

Verzia operačného systému
Android 7.0 Nougat Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Samsung Galaxy J7 (2017) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung Galaxy J7 Duos (2017).
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií