Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Samsung Galaxy Watch 3 45 mm LTE strieborné

Zobraziť katalóg
Samsung Galaxy Watch 3 45 mm LTE strieborné
4,5 2 hodnotení
Smart hodinky – unisex, hodnota vodotesnosti 50 m (5 ATM) s meraním tepu na zápästí, monitoring spánku IP68, Tizen, kompatibilné s iOS a Android, kapacita úložiska 8GB, telefonovanie s eSIM kartou, gorilla Glass sklíčko, materiál remienka: koža, materiál puzdra: nehrdzavejúca oceľ
Kód:  SaGALW3bLTE Produktové číslo:  SM-R845FZSAEUE Stránky výrobcu
Samsung Galaxy Watch 3 45 mm LTE strieborné Predaj skončil

Samsung Galaxy Watch 3 45 mm LTE strieborné

Samsung Galaxy Watch3 - Inteligentný strážca vášho zdravia na zápästie

Sofistikované spojenie inovatívneho dizajnu so špičkovou produktivitou smartfónov. Prémiové inteligentné hodinky Galaxy Watch3 od spoločnosti Samsung v sebe snúbia nadčasovú krásu klasických analógových hodiniek a množstvo praktických funkcií, ktoré podporia váš zdravý životný štýl. Pokročilý monitoring zdravia, vynikajúca Bluetooth kompatibilita, variabilita ciferníkov, otočná luneta či odolnosť vojenskej triedy- to sú len niektoré z vymožeností, ktoré vám Samsung Galaxy Watch3 prinášajú v neodolateľných farebných kombináciách ciferníkov a remienkov.

Inteligentné hodinky Samsung Galaxy Watch3 majú najnovšie funkciu merania tlaku a EKG

Inteligentné hodinky Samsung Galaxy Watch3 využívajú rad inteligentných funkcií a teraz boli rozšírené ešte o ďalšie - meranie tlaku aj EKG. Podmienkou pre získanie týchto funkcií je stiahnutie aplikácie Samsung Health Monitor. Tá bude dostupná len v Galaxy Store, teda tieto funkcie môžu získať iba majitelia inteligentných telefónov Samsung.


Kľúčové vlastnosti smart hodiniek Samsung Galaxy Watch3 45 mm strieborné

  • Unisex smart hodinky s meraním tepu zo zápästia
  • Puzdro z nehrdzavejúcej ocele a remienok z kvalitnej kože
  • 1,4" Super AMOLED displej chránený sklíčkom Gorilla Glass
  • Odolný dizajn - vodoodolnosť 50 m (5 ATM), vojenský štandard MIL-STD-810G
  • Senzor na sledovanie srdcového tepu a okysličenia krvi
  • Meranie vzdialeností, vystúpaných poschodí, výpočet kalórií, monitoring spánku
  • GPS, barometer, výškomer, gyroskop, senzor intenzity svetla
  • Bezdrôtové rozhranie WiFi, Bluetooth 5.0 a NFC
  • Príjem notifikácií z telefónu (Android, iOS)
  • Výdrž batérie až 43 hodín
  • Prehrávač hudby (integrovaná pamäť 8 GB)
  • Hodinky Samsung Galaxy Watch3 podporujú LTE

Smart hodinky Samsung Galaxy Watch3 majú prémiový dizajn klasických hodiniek

Jediné hodinky a toľko variácií! Celkový vzhľad hodiniek Samsung Galaxy Watch3 môžete meniť trebárs aj každý deň. Okrem pestrej ponuky remienkov z prvotriednej kože si vyberte z množstva rôznych štýlových ciferníkov a komponentov, ktoré môžete vzájomne kombinovať podľa nálady. Buďte s hodinkami Samsung Galaxy Watch3 vždy maximálne zladení - či už pri športe alebo na rande.

Otočná luneta pre pohodlné a rýchle ovládanie

Teraz už nemusíte strácať čas zdĺhavým vyťukávaním. Smart watch Samsung Galaxy Watch3 sú vybavené obľúbenou otočnou lunetou, vďaka ktorej v zlomku sekundy nastavíte, čo práve potrebujete. Štýlový vzhľad smart hodiniek Samsung Galaxy Watch3 môžete dotvoriť výberom z veľkého množstva prepracovaných grafických ciferníkov s možnosťou prispôsobenia zobrazenia informácií podľa vašich preferencií.

S hodinkami Samsung Galaxy Watch3 budete mať každý nádych pod kontrolou

Vždy môžete byť ešte lepší. A inteligentné hodinky Samsung Galaxy Watch3 vám v tom pomôžu. Vďaka červenému LED svetlu a infračerveným lúčom dokážu detegovať hladinu vášho SpO2 alebo množstvo kyslíka v krvi, takže vždy uvidíte, aký výkon môžete očakávať. Hodinky Samsung Galaxy Watch3 myslia aj na vašu ochranu. Vďaka integrovanému akcelerometru dokážu identifikovať prudký pád a poslať SOS správu s určením vašej polohy vybranému kontaktu.

Inteligentné hodinky Samsung Galaxy Watch3 vám zaistia pokojný spánok

Odpočinok a dobrý spánok sú základom dobrého zdravia. Samsung Galaxy Watch3 pre vás pracujú aj počas vášho odpočinku - stačí si ich ponechať na zápästí aj počas noci a ráno budete mať perfektný prehľad o vašich REM cykloch, hĺbke a celkovom čase spánku. V spolupráci s National Sleep Foundation navyše v hodinkách nájdete aj tipy a edukačný obsah, ktorý vám pomôže pri vašej každodennej regenerácii a relaxácii.

Váš osobný fitness tréner

Smartwatch Samsung Galaxy Watch3 ponúkajú viac ako 120 programov domáceho cvičeniaktoré vám pomôžu vylepšiť kondíciu a pretiahnuť celé telo. Stačí pomocou inteligentného telefónu zvoliť požadovaný program cvičenia a preniesť ho na obrazovku televízora, na ktorom sa počas cvičenia v reálnom čase zobrazí vaša srdcová frekvencia.

Samsung Galaxy Watch3 s inteligentným sprievodcom behom

Priaznivci behu zaiste uvítajú špeciálne navrhnutého sprievodcu, ktorý využíva pokročilý algoritmus pre presnú analýzu pohybu, pomocou ktorého poskytne odporúčania na vylepšenie vašej formy a predchádzanie zraneniam. Pomocou bežeckého sprievodcu môžete dokonca zmerať maximálne hodnoty VO2 a udržiavať krok s denným, týždenným a mesačným výkonom priamo z mobilnej aplikácie vo vašom smartfóne.

Výkon na úrovni smartfónu na dosah ruky

Smart hodinky Samsung Galaxy Watch3 ponúkajú inteligentné funkcie na úrovni smartfónu. Okrem prichádzajúcich hovorov môžete na vašom zápästí prijímať správy so zobrazením ich histórie či zobrazovať notifikácie z obľúbených aplikácií. Nechýba ani funkcia hudobného prehrávača s podporou streamovacej služby Spotify alebo rýchle zobrazenie snímok uložených v galérii vášho telefónu.


Parametre a špecifikácia

Športové aktivity
Beh, Cyklistika, Fitness, Chôdza, Joga, Outdoor, Plávanie, Turistika, Veslovanie Hotovo!
Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Max. výdrž batérie
151 h (6,29 d) Hotovo!
Verzia kompatibilného OS
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 5.0, iOS 9 Hotovo!
Tvar ciferníka
Guľatý Hotovo!

Určenie a kompatibilita

Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Verzia kompatibilného OS
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 5.0, iOS 9 Hotovo!

Vyhotovenie a odolnosť

Veľkosť puzdra
45 mm Hotovo!
Materiál puzdra
Nehrdzavejúca oceľ Hotovo!
Farba puzdra
Strieborná Hotovo!
Vodotesnosť
50 m (5 ATM) Hotovo!
Štandard odolnosti
MIL-STD 810G Hotovo!
Spôsob ovládania
Kombinované Hotovo!
Hmotnosť
53,8 g Hotovo!

Konektivita a senzory

Bezdrôtová technológia
NFC, Bluetooth, WiFi, GPS Hotovo!
Senzory a hardvér
Mikrofón, Reproduktor, Oxymeter, Barometer, Vibrácie, Galileo, GLONASS, Akcelerometer, Gyroskop, Intenzita svetla Hotovo!

Funkcie

Športové aktivity
Beh, Cyklistika, Fitness, Chôdza, Joga, Outdoor, Plávanie, Turistika, Veslovanie Hotovo!
Smart funkcie
Hľadanie mobilu, Navigácia, Prehrávač hudby v hodinkách, Ovládanie prehrávača hudby v mobile, Vlastné ciferníky, Predpoveď počasia, Režim spánku/nerušiť, Obchod s aplikáciami, Hry, Uľahčenie pre hendikepovaných, Detekcia pádu, SOS tlačidlo, Bezdrôtové nabíjanie, Budík, Dátum, Kalendár, Stopky Hotovo!
Meranie pulzu hrudným pásom
Nie Hotovo!
Sledovanie polohy a trasy
Pomocou GPS v hodinkách Hotovo!

Softvér

OS hodiniek
Tizen Hotovo!
Jazyk mobilnej aplikácie
Čeština, Angličtina, Nemčina, Maďarčina, Slovenčina, Francúzština Hotovo!
Jazyk rozhrania
Čeština, Angličtina, Nemčina, Slovenčina, Maďarčina, Francúzština Hotovo!

Remienok

Farba ramienka
Čierna Hotovo!
Vymeniteľný remienok
Áno Hotovo!
Min. obvod zápästia
14,5 cm Hotovo!
Typ zapojenia
22mm Quick Release Hotovo!

Výdrž a úložisko

Max. výdrž batérie
151 h (6,29 d) Hotovo!
Bežná výdrž batérie
56 h (2,33 d) Hotovo!
Interné úložisko
Áno Hotovo!
Kapacita úložiska
8 GB Hotovo!

Súčasť balenia

Súčasť balenia
Dobíjací kábel Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda bude možné těmito hodinkami bezdrátově platit a kdy budou dostupné? Děkuji za odpověď

Dobrý den Prosím o informaci zda do hodinek Samsung Galaxy Watch 3 45mm LTE černé s operačním systémem Tizen 5.5.0.2 verze R845FXXU1DUE4 by bylo možné při další aktualizaci vložit nový operační systém který je v hodinkách Samsung Galaxy Watch 4 Classic 46mm LTE černé Wear OS oboje hodinky si jsou podle dostupných informací dost podobné.

Dobrý deň. Podarilo sa niekomu "rozbehať" na týchto hodinkách s LTE esim od Slovak Telekom? Vďaka za odpoveď

Dobrý den Prosím o informaci zda půjde někdy těmito hodinkami platit Děkuji za odpověď

Dobrý den, Je možné hodinky propojit s tabletem Samsung Active 3 (SM-T575) ? Koupil jsem si Watch 4, ale musel jsem je vrátit, protože tablet není zatím podporován. Děkuji za odpověď.

Prosím nezná někdo nějaké fórum Samsung Galaxy Watch 3 45mm LTE kde je nějaká diskuze?

Prosím o informaci jak do hodinek doplním běh na lyžích

Dobrý den, jaký je průměr pásku na případnou výměnu? Děkuji.

Dobrý den, je možné s hodinkami platit? Děkuji.

Bude možné někdy v brzké době stávající OS Tizen nahradit novým Wear OS

12
Diskusia a poradňa k Samsung Galaxy Watch 3 45 mm LTE strieborné
Príslušenstvo pre Samsung Galaxy Watch 3 45 mm LTE strieborné Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung Galaxy Watch 3 45mm LTE stříbrné. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung Galaxy Watch 3 45mm LTE Silber. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung Galaxy Watch 3 45mm LTE Silber. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Samsung Galaxy Watch 3 45 mm LTE ezüst.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií