Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Samsung Galaxy Watch 5 40mm strieborné

Zobraziť katalóg
Samsung Galaxy Watch 5 40mm strieborné
4,6 17 hodnotení
Smart hodinky – dámske, s ovládaním v slovenčine, AMOLED displej, GPS, telefonovanie z hodiniek cez spárovaný telefón (v dosahu Bluetooth), NFC platby cez Google Pay, meranie tepu, meranie EKG, monitoring spánku, tlakomer, krokomer, oxymeter, barometer, hľadanie mobilu, prehrávač hudby v hodinkách, ovládanie prehrávača hudby v mobile, predpoveď počasia, režim spánku/nerušiť, obchod s aplikáciami, vlastné ciferníky, navigácia, uľahčenie pre hendikepovaných, always On Display a hry, vhodné na beh, cyklistiku, jógu, plávanie, vodotesnosť 50 m (5 ATM), max. výdrž batérie 40 h, detekcia pádu a SOS tlačidlo, materiál puzdra hliník
Kód:  SaGW0511b2 Produktové číslo:  SM-R900NZSAEUE Stránky výrobcu

Samsung Galaxy Watch 5 40mm strieborné

Smart hodinky Samsung Galaxy Watch5 40 mm v striebornom vyhotovení budú váš spoločník na športovanie aj dlhé cesty

Pre váš ľahký spánok

Majte svoj spánkový režim pod kontrolou so zdokonalenou technológiou sledovania spánkovej aktivity. Inteligentné hodinky Samsung Galaxy Watch5 zaznamenajú jednotlivé fázy spánku (hore, ľahký, hlboký, REM fáza) a pomôžu vám porozumieť jeho celkovému priebehu vďaka ôsmim zvieracím symbolom. Nedivte sa ale, ak sa dozviete, že chrápete ako medveď. Aj takú funkciu totiž dotykové hodinky majú.

Srdcovú činnosť vyčítate zo zápästia na displeji smartwatch Samsung Galaxy Watch5

Monitorujte dôležité ukazovatele s výkonným senzorom 3 v 1 Samsung BioActive. Záznamy z až troch senzorov máte dostupné na jednom mieste. Svoju telesnú kondíciu tak môžete sledovať pomocou senzora na meranie EKG, ktorý z vášho zápästia vyčíta srdcový rytmus aj pulz, bioelektrickej impedančnej analýzy, ktorá vám spočíta percentá tuku v tele, alebo napríklad hmotnosť kostrového svalstva a optického snímača srdcového pulzu, vďaka ktorému si môžete zmerať ako pulz, tak aj krvný tlak. Vykročte k zdravším zajtrajškom s komplexným prehľadom vašej kondície na hodinkách Galaxy Watch5.

Inteligentné hodinky Samsung Galaxy Watch5 s vami udržia krok

Cvičíte? Vaše inteligentné hodinky Samsung Galaxy Watch5 budú cvičiť s vami a stanú sa vaším trénerom aj sparing partnerom v jednom! Nevynechajú jediný krôčik ani spálenú kalóriu a zaznamenajú pre vás celý priebeh tréningu. Spestrite si návštevu posilňovne a nechajte smart hodinky, aby na vás dohliadali pri viac ako 90 rôznych cvikoch.

Z nuly na 45 % za 30 minút

Nemusíte sa báť, že budete musieť niekam rýchlo vyraziť a hodinky nebudú nabité. Smart hodinky Samsung Galaxy Watch5 počas 30 minút doplnia až 45 % svojej energie. Oproti predchádzajúcim modelom majú oveľa väčšiu batériu a rýchlejšie nabíjanie, pripravení odísť tak budete v priebehu chvíľky.

Displej smartwatch Samsung Galaxy Watch5 má zafírovú ochranu

Synonymum k slovu odolnosť? – Samsung Galaxy Watch5 s displejom z prémiového zafírového skla. Smartwatch sa vďaka nemu nezľaknú vody ani škrabancov, proti ktorým je 1,6-krát odolnejšie. Nech už si pre vás deň pripraví čokoľvek, Samsung Galaxy Watch5 sú pripravené na všetko.

Čo sa s telefónom naučíš, na hodinkách Samsung Galaxy Watch5 ako keby si našiel

Dotykové hodinky Galaxy Watch5 zďaleka neukazujú len čas. Prakticky každú dôležitú funkciu, ktorú zvládne váš telefón, zvládnu aj tieto hodinky z dielne spoločnosti Samsung. Písanie správ a volanie z hodiniek Galaxy Watch5 už je v podstate štandard, ale čo napríklad možnosť pozrieť sa na videá na YouTube, plánovať nové dobrodružstvá s Google Maps, či len surfovať po internete? Samsung Galaxy Watch5 to zvládnu ľavou zadnou. A keď si neviete rady, stačí o pomoc požiadať hlasových asistentov Bixby, alebo Google Assistant. So Smart Switch potom jednoducho prevediete dáta zo starého zariadenia do toho nového, takže budete môcť pokračovať presne tam, kde ste prestali.

Vďaka hodinkám Samsung Galaxy Watch5 lepšie ukážete svoj štýl

Či už ste zástancom klasického analógového ciferníka, alebo preferujete rýchlejšie určovanie času s tým digitálnym, dotykové hodinky Galaxy Watch5 sa prispôsobia vášmu štýlu a ponúknu vám moderné aj vintage dizajny. Vyberte si z klasických, či netradičných a predveďte svetu svoj vkus.

Parametre a špecifikácia

Športové aktivity
Beh, Cyklistika, Fitness, Chôdza, Joga, Outdoor, Plávanie, Turistika, Veslovanie Hotovo!
Kompatibilný OS
Android s GMS Hotovo!
Max. výdrž batérie
40 h (1,67 d) Hotovo!
Verzia kompatibilného OS
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 12.0, Android 13.0 Hotovo!
Tvar ciferníka
Guľatý Hotovo!

Určenie a kompatibilita

Kompatibilný OS
Android s GMS Hotovo!
Verzia kompatibilného OS
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 12.0, Android 13.0 Hotovo!

Vyhotovenie a odolnosť

Veľkosť puzdra
39,3 mm Hotovo!
Materiál puzdra
Hliník Hotovo!
Farba puzdra
Strieborná Hotovo!
Vodotesnosť
50 m (5 ATM) Hotovo!
Štandard odolnosti
MIL-STD 810G Hotovo!
Spôsob ovládania
Kombinované Hotovo!
Hmotnosť
28,7 g Hotovo!

Konektivita a senzory

Bezdrôtová technológia
NFC, Bluetooth, WiFi, GPS Hotovo!
Senzory a hardvér
Mikrofón, Reproduktor, Oxymeter, Barometer, Vibrácie, Galileo, GLONASS, Kompas, Akcelerometer, Gyroskop, Intenzita svetla Hotovo!

Funkcie

Športové aktivity
Beh, Cyklistika, Fitness, Chôdza, Joga, Outdoor, Plávanie, Turistika, Veslovanie Hotovo!
Smart funkcie
Hľadanie mobilu, Navigácia, Prehrávač hudby v hodinkách, Ovládanie prehrávača hudby v mobile, Vlastné ciferníky, Predpoveď počasia, Always On Display, Režim spánku/nerušiť, Obchod s aplikáciami, Hry, Uľahčenie pre hendikepovaných, Detekcia pádu, SOS tlačidlo, Bezdrôtové nabíjanie, Budík, Dátum, Kalendár, Stopky Hotovo!
Meranie pulzu hrudným pásom
Nie Hotovo!
Sledovanie polohy a trasy
Pomocou GPS v hodinkách Hotovo!
Hlasový asistent
Google Assistant, Bixby Hotovo!

Notifikácie a volania

Softvér

OS hodiniek
Wear OS Hotovo!
Jazyk mobilnej aplikácie
Čeština, Angličtina, Nemčina, Maďarčina, Slovenčina, Francúzština Hotovo!
Jazyk rozhrania
Čeština, Angličtina, Nemčina, Slovenčina, Maďarčina, Francúzština Hotovo!

Remienok

Farba ramienka
Fialová Hotovo!
Materiál remienka
Plast Hotovo!
Vymeniteľný remienok
Áno Hotovo!
Min. obvod zápästia
13 cm Hotovo!
Max. obvod zápästia
19 cm Hotovo!
Typ zapojenia
20mm Quick Release Hotovo!

Výdrž a úložisko

Max. výdrž batérie
40 h (1,67 d) Hotovo!
Bežná výdrž batérie
40 h (1,67 d) Hotovo!
Interné úložisko
Áno Hotovo!
Kapacita úložiska
16 GB Hotovo!

Súčasť balenia

Súčasť balenia
Dobíjací kábel Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň Je možné ruský jazyk?

Dobrý den, mám mobil Xiaomi redmi not 9 pro. Půjde to spárovat a bude to fungovat?

Krásný večer, Mám telefon realme 8pro budou mě hodinky plně fungovat?děkuji

Dobrý den, budou hodinky kompatibilní s telefonem Samsung A22 - Android verze 13? Děkuji.

Dobrý den, prosím měří hodinky kvalitu spánku i přes den? Pracuji ve směnném provozu a potřebuju zjistit i kvalitu spánku přes den. Případně, jaké hodinky či náramek by jste mi doporučili? Děkuju

Dobrý den, dá se prosím na hodinkách nastavit vlastní obrázek na displej/ciferník? Děkuji za odpověď a přeji hezký den

Diskusia a poradňa k Samsung Galaxy Watch 5 40mm strieborné
Príslušenstvo pre Samsung Galaxy Watch 5 40mm strieborné Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung Galaxy Watch 5 40mm stříbrné. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung Galaxy Watch 5 - 40 mm - silber. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung Galaxy Watch 5 - 40 mm - silber.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií