AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

Samsung HW-LST70T

Zobraziť katalóg
Samsung HW-LST70T
SoundBar – 3.0, s výkonom 210 W, optické digi audio (1× vstup), Bluetooth, WiFi, Dolby Digital, Spotify, diaľkový ovládač
Kód:  WR621d3 Produktové číslo:  HW-LST70T/EN Stránky výrobcu

Samsung HW-LST70T

Vonkajší soundbar Samsung HW-LST70T pre TV série Terrace 

Bezdrôtový soundbar Samsung HW-LST70T – jednotka v oblasti priestorového zvuku 

Premeňte svoju terasu na naozajstnú kinosálu a pridajte k svojmu televízoru výkonný bezdrôtový soundbar Samsung HW-LST70T s prémiovým 3.0-kanálovým ozvučením a podporou Dolby Digital 5.0. Samozrejmosťou je podpora ovládača One Remote alebo hlasového ovládania pomocou asistenta Amazon Alexa. Vďaka tomu získate perfektného spoločníka na pohodové večery pri filmoch či hrách.

3.0-kanálový zvuk prekoná vonkajší hluk

So soundbarom Samsung HW-LST70T si vychutnáte letnú pohodu v exteriéri vrátane poctivého 3-kanálového zvuku. Špeciálne určený stredový reproduktor prináša čistý zvuk, ktorý vás obklopí krištáľovo jasným dialógom. Celú terasu tak naplní krásne čistými tónmi a vďaka autentickej reprodukcii zvukových efektov si budete počas sledovania filmov či hrania hier pripadať, ako by ste boli súčasťou každej jednotlivej scény.

Outdoorový reproduktor s dokonalou ochranou proti vplyvom počasia

Outdoorový reproduktor Samsung HW-LST70T bol navrhnutý do náročného prostredia prírodných živlov a oplýva stupňom ochrany IP55 proti poveternostným vplyvom, konkrétne voči vode a prachu. Udržuje si svoju odolnosť a ponúka vám maximálny zážitok zo sledovania, dokonca aj keď je zlé počasie.

Bluetooth soundbar Samsung HW-LST70T s možnosťou zdieľania hudby

Doprajte si profesionálne ozvučenie počas počúvania hudby, hrania hier či sledovania obľúbených videí. Stačí Bluetooth soundbar Samsung spárovať s vaším smartfónom. 

Špičkové ozvučenie aj bez subwoofera

Outdoorový soundbar Samsung HW-LST70T je vybavený špeciálnou technológiou Distortion Cancelling. Tá predpovedá a ruší zvukové skreslenie skôr, než k nemu môže vôbec dôjsť.  Vďaka tomu získate hlbšie a podrobnejšie basy bez nutnosti samostatného subwoofera.

Hlasové povely pre asistentku Alexu

Nespomeniete si na názov pesničky? Užite si hands-free ovládanie vášho soundbaru pomocou hlasového asistenta Alexa. Požiadajte Alexu, aby niečo zahrala podľa názvu alebo niekoľkých riadkov textu piesne. Nech už máte náladu na akýkoľvek hudobný žáner, Alexa ho nájde.

Hudobná scéna pod palcom so soundbarom Samsung HW-LST70T

Obsluhujte televízny obsah aj funkcie soundbaru jediným ovládačom! Praktický One Remote vám umožní ovládať hlavné funkcie soundbaru Samsung HW-LST70T, ako sú zapnutie a vypnutie, úprava hlasitosti alebo využitie zvukových efektov priamo prostredníctvom vašej TV.

Jednoduchá inštalácia vďaka priloženej montážnej súprave

Súčasťou balenia soundbaru Samsung HW-LST70T je aj montážna súprava. Reproduktor je tak možné umiestniť na stenu či úhľadne pod televízor Samsung The Terrace pre ničím nerušený audio zážitok.

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!
Počet kanálov
3.0 Hotovo!
Typ pripojenia
Digitálne optické Hotovo!
Bezdrôtové pripojenie
Bluetooth, WiFi Hotovo!
Maximálny výkon
210 W Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Typ sústavy

Počet kanálov
3.0 Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
Digitálne optické Hotovo!
Bezdrôtové pripojenie
Bluetooth, WiFi Hotovo!

Charakteristika

Maximálny výkon
210 W Hotovo!
Počet pásem
Širokopásmové Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Formáty priestorového zvuku
Dolby Digital Hotovo!
Streamovacie služby
Spotify Hotovo!
Ovládanie
Diaľkový ovládač Hotovo!

Rozmery centrálneho reproduktora

Šírka
122 cm Hotovo!
Hĺbka
5,35 cm Hotovo!
Výška
14 cm Hotovo!

Hmotnosť

Celková hmotnosť
6,7 kg Hotovo!

Určenie

Určenie
K TV Hotovo!

Balenie

Počet reproduktorov
1 ks Hotovo!

Vstupy

Optické digitálne audio
1 × Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Samsung HW-LST70T Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung HW-LST70T. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung HW-LST70T. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung HW-LST70T. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Samsung HW-LST70T.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií