PET AP+ plus nový vizuál

Samsung HW-N950/EN

Zobraziť katalóg
Samsung HW-N950/EN
5 3 hodnotení
SoundBar – 7.1 kanálový, 512W, aktívny bezdrôtový subwoofer, Dolby Atmos/DTS-X/Dolby True HD, 3D Video pass, 4K Video Pass, HDR, Bluetooth 4.0, 2× HDMI vstup, 1× HDMI výstup, ARC, optický audio vstup, UHQ 32bit audio, ovládanie TV a SB jedným ovládačom, Alexa 3PDA, Smart Things app. podpora, Sound Modes: SSE, Standard, Smart, Harman Kardon
Kód:  WR617x Produktové číslo:  HW-N950/EN Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Samsung HW-N950/EN

Postavený majstrami v odbore

Samsung, expert na výrobu špičkových zariadení pre domácu zábavu, sa pri vývoji SoundBar spojil so známou značkou Harman Kardon, ktorej odborníci do procesu vniesli svoje bohaté skúsenosti s audiotechnikou. Pripravte sa na zvuk, z ktorého je počuť dokonalosť.



Audio v pohybe

Či už pozeráte na dokument o prírode alebo práve s akčným hrdinom vyskakujú z horiaceho auta, 7.1.4 kanálový zvuk zo SoundBar vás perfektne obklopí a bude zodpovedať tomu, čo sa deje na obrazovke. Aj doma sa môžete cítiť ako v modernom kine.



7.1.4 kanálový zvuk

Zvuk zo SoundBar od spoločnosti Samsung vás doslova pohltí. O smerovú reprodukciu sa starajú špeciálne reproduktory, ktoré mieria nahor a do strán. Precízne priestorové efekty zaručujú moderné technológie na čele s Dolby Atmos, DTS: X alebo MPEG-H.



Skvelý zvuk znie aj zhora

Efekty, hlas aj hudba znejú zo všetkých strán – aj od stropu. O perfektne obklopený zvuk sa stará špeciálny reproduktor, ktorý mieri do výšky.


Priestorové audio zo všetkých strán

Na kraji SoundBar sú umiestnené špeciálne reproduktory mieriace do strán. Vďaka nim vás priestorový zvuk obklopí zo všetkých uhlov, aby vás dokonale vtiahol do deja.


Reprodukcia zvuku aj za vašou hlavou

Aj zozadu musí byť reprodukcia dokonalá, systém preto obsahuje dva zadné reproduktory. Tie tiež mieria nahor, aby bol výsledný zvuk v celej miestnosti nekompromisne priestorový.



Filmový zážitok špičkovej kvality

Sledovanie filmov či seriálov vo vysokom rozlíšení vyžaduje zvuk obdobných Hi-Fi kvalít. Pri sledovaní vášho obsahu v UHD kvalite si vychutnávate 4K obraz. Vďaka riešeniu 4K Pass Through budete počúvať rovnako skvelé audio. Naviac vám vďaka konektivite Bluetooth nebudú vo výhľade brániť žiadne káble.



Stačí si sadnúť a počúvať

Pri výbere pohodlného miesta pre počúvanie skvelého zvuku už nemusíte prihliadať na to, kde bude zvuková reprodukcia znieť lepšie. SoundBar od spoločnosti Samsung totiž rovnomerne ozvučí celý váš priestor dychberúcim zvukom s hlbokými basmi, pôsobivou hĺbkou a plnými tónmi.



Pohodlné používanie

Používajte na ovládanie funkcií SoundBar ovládač, pomocou ktorého ľahko navolíte každú ponúkanú možnosť televízora od spoločnosti Samsung. Výrazne si tak ušetríte námahu a zaistíte väčšie pohodlie. Nebudete musieť robiť nič iné ako sa uvoľniť a vychutnávať si sledovanie vášho obľúbeného obsahu.

Parametre a špecifikácia

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň. Su stojany pod zadne repro súčasťou balenia? Ďakujem

Dobry den, prosim vas viete mi ponuknut nejaky dobry soundbar s Dolby Atmos a aj FM radiom? Dakujem

Dobrý den, jak jsou napájeny zadní reproduktory? Díky

dobrý deň, mám tv lg e8, je tu kompatibilita s týmto produktom. na fórach som čítal o nefungovani atmos z netflix na soundbar. tento soundbar chcem používať iba na spojenie a výstup z tv. dakujem za odpoved.

Dobry den, lze prosim dokoupit druhy subwoofer? Popripade jiny kompatibilni?

Diskusia a poradňa k Samsung HW-N950/EN
Príslušenstvo pre Samsung HW-N950/EN Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung HW-N950/EN. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung HW-N950 / DE. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung HW-N950 / DE. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Samsung HW-N950/EN.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií