Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AD homeoffice Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Samsung HW-Q90R/EN

Zobraziť katalóg
Samsung HW-Q90R/EN
5 3 hodnotení
SoundBar 7.1 s výkonom 512W, aktívny bezdrôtový subwoofer, HDMI (2× vstup, 1× výstup), optické digi audio (1× vstup), Bluetooth, WiFi, AirPlay, ARC, Dolby Atmos, DTS: X, Dolby Digital, DTS Digital Surround, diaľkový ovládač
Kód:  WR621d Produktové číslo:  HW-Q90R/EN Stránky výrobcu

Samsung HW-Q90R/EN


Doprajte zvuku priestor

Dokonale pohlcujúci zvuk v konfigurácii 7.1.4

Zvuk bude odteraz doslova všade okolo vás. Audio systém s priestorovou konfiguráciou 7.1.4 vám zaručí dychberúci zážitok nielen zo sledovania filmov, ale aj z počúvania hudby. Výraznou mierou k tomu dopomôžu aj sofistikované technológie Dolby Atmos a DTS: X. Audiovizuálne zážitky na seba už nenechajú dlhšie čakať!

Skvelý zvuk prichádza aj zo zhora

Efekty, hlas a hudba znejú zo všetkých strán – aj od stropu. O perfektné obklopenie zvukom sa starajú špeciálne reproduktory, ktoré mieria do výšky.

Priestorové audio zo všetkých strán

Na kraji bezdrôtového soundbaru sú umiestnené špeciálne reproduktory mieriace do strán. Vďaka nim vás priestorový zvuk obklopí zo všetkých uhlov, aby vás dokonale vtiahol do deja.

Perfektný zvuk bez drôtov

Aj zozadu musí byť reprodukcia dokonalá, systém preto obsahuje dva zadné reproduktory. Tie tiež mieria nahor, aby bol výsledný zvuk v celej miestnosti nekompromisne priestorový.

Všetkému budete rozumieť

Užívajte si sledovanie vašich obľúbených filmov, bez toho aby ste sami museli upravovať úroveň zvuku v jednotlivých scénach. Soundbar Samsung HW-Q90R sa vyznačuje technológiou adaptívneho zvuku, ktorá zaručí, že dialógy budú vždy zrozumiteľné a v dostatočnej hlasitosti oproti ostatným zložkám zvuku.

Špeciálne herné nastavenie

Zážitky z hier nerobí iba obraz – kvalitný zvuk obohatí vaše hranie o ďalšiu dimenziu. Soundbar má špičkový subwoofer a hore vyžarujúce reproduktory, ktoré sa postarajú o to, aby ste si zábavu s vašou konzolou skutočne užili. Dokonca sa soundbar po pripojení k Samsung TV dokáže sám prepnúť do špeciálneho herného režimu a vy nemusíte nastavovaťvôbec nič.

Znovu objavte svoju obľúbenú hudbu

Vo vašich obľúbených skladbách budete naraz počúvať detaily, ktorých ste si doteraz nevšimli. A to vďaka špeciálnej konverzii zvukových súborov nižšej bitovej hĺbky na 32-bitové audio. Na soundbaru Samsung HW-Q90R spolupracovali so spoločnosťou Samsung aj zvukoví experti z firmy Harmon Kardon. Na výsledku je to rozhodne poznať.

Stačí si sadnúť a počúvať

Pri výbere pohodlného miesta na počúvanie skvelého zvuku už nemusíte prihliadať na to, kde bude zvuková reprodukcia znieť lepšie. Bezdrôtový soundbar od spoločnosti Samsung totiž rovnomerne ozvučí celý váš priestor dychberúcim zvukom s hlbokými basmi, pôsobivou hĺbkou a plnými tónmi.

Zábava najvyššej kvality

Vychutnávajte si video obsah v neuveriteľnej 4K kvalite. A s podobne úchvatným zvukom! K Bluetooth soundbaru môžete jednoducho pripojiť zdroje 4K videa, či už pôjde o herný alebo Blu-ray prehrávač. Dokonca je soundbar kompatibilný aj s HDR10+ obrazom. Čaká vás teda skutočne prvotriedny audiovizuálny zážitok!

Hudba priamo zo smartphonu

Prostredníctvom Bluetooth môžu zo soundbaru Samsung HW-Q90R znieť aj melódie z vášho telefónu či iných zariadení! V skvelej kvalite. Navyše vďaka hlasovej asistentke Alexa vždy nájdete pesničku, ktorú hľadáte. Stačí jej nadiktovať kúsok textu alebo názov skladby. Všetka hudba, ktorú máte radi, vám tak bude okamžite na dosah.

Pohodlné používanie

Používajte na ovládanie funkcií Bluetooth soundbaru ovládač, pomocou ktorého ľahko navolíte každú ponúkanú možnosť televízora od spoločnosti Samsung. Výrazne si tak ušetríte námahu a zaistíte väčšie pohodlie. Nebudete musieť robiť nič iné ako uvoľniť sa a vychutnávať si sledovanie vášho obľúbeného obsahu.

Inteligentné prepojenie s ďalšími zariadeniami

Pridajte medzi svoje prepojené zariadenia aj bezdrôtový soundbar od spoločnosti Samsung. Do vašej domácej siete ho budete môcť pripojiť pomocou aplikácie SmartThings, ktorá vám uľahčí jeho používanie a umožní aj jeho jednoduché pripojenie k ďalším zariadeniam.

Parametre a špecifikácia

Počet kanálov
7.1.4 Hotovo!
Typ pripojenia
Digitálne optické, HDMI Hotovo!
Bezdrôtové pripojenie
Bluetooth, WiFi, AirPlay Hotovo!
Maximálny výkon
512 W Hotovo!

Typ sústavy

Počet kanálov
7.1.4 Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
Digitálne optické, HDMI Hotovo!
Bezdrôtové pripojenie
Bluetooth, WiFi, AirPlay Hotovo!

Charakteristika

Maximálny výkon
512 W Hotovo!
Frekvencia od
34 Hz Hotovo!
Frekvencia do
17 000 Hz Hotovo!

Subwoofer

Typ subwoofera
Aktívny Hotovo!
Pripojenie subwoofera
Bezdrôtový Hotovo!

Rozmery soundbaru

Šírka
122,6 cm Hotovo!
Hĺbka
13,6 cm Hotovo!
Výška
8,3 cm Hotovo!

Rozmery subwoofera

Šírka
20,5 cm Hotovo!
Hĺbka
40,3 cm Hotovo!
Výška
40,3 cm Hotovo!

Rozmery centrálneho reproduktora

Šírka
122 cm Hotovo!
Hĺbka
13,6 cm Hotovo!
Výška
8,3 cm Hotovo!

Hmotnosť

Celková hmotnosť
18,6 kg Hotovo!

Určenie

Určenie
K TV Hotovo!

Vstupy

HDMI
2 × Hotovo!
Optické digitálne audio
1 × Hotovo!

Výstupy

HDMI
1 × Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den.Lze zadni repro zavěsit na zeď?

Zadny AirPlay to nepodporuje, tak to opravte v popisu zbozi.

Dobrý deň . Mám záujem o kúpu uvedeného Samsung Soundbaru, len by som sa chcel uistiť či môžem sounbar umiestniť pred obrazovku televízora / ako je uvedené v návode / a či nedôjde k zašumeniu obrazovky magnetickým vyžarovaním reproduktorov na kvalitu obrazovky, ´dakujem za odpoveď - zákazník -

Dobrý den, mám TV LG SJ800V. Bude spolehlivě fungovat s tímto soundbarem, nebo mohu očekávat nějaká omezení? Připojení bych řešil nejspíše přes HDMI. Děkuji

Dobrý den, bude tento soundbar jeste v prodeji?

dobrý den, půjde mi tento soundbar s dolby Atmos ze Samsung televize pokud má TV Dolby digital plus a nemá eARC ale jen ARC? dekuji

Dobry den, casto sa mi stava ze pri zmene zariadenia ktore mam na inom hdmi sa mi neprepne a pise stale tv arc, obcas to robi obcas nie, cim to je ? pomoze iba neustle prepinanie a vypinanie.

Dobry den, aky je rozdiel s modelom n950 ?

Dobrý den, je možné připojit Nvidia Shield TV k soundbaru a následně vyvést z Hdmi výstupu(soundbaru) obraz k projektoru? A je možné takto sledovat 4K obsah s Dolby Atmos zvukem? Předem děkuji za odpověď.

Dobrý den, je možné hlavní soundbar umístit ne pod televizi na zeď, ale nad televizi? Bude to mít nějaký vliv na funkčnost apod.? Možná je to obecný dotaz na soundbary. :) Popřípadě musí být soundbar pod televizí na střed televize? Nemůže být například pod telelvizí bokem na skříňce? Díky za odpověď.

123
Diskusia a poradňa k Samsung HW-Q90R/EN
Príslušenstvo pre Samsung HW-Q90R/EN Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung HW-Q90R/EN. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung HW-Q90R/DE. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung HW-Q90R/DE. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Samsung HW-Q90R/EN.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií