PET AlzaBoxy Q1

Samsung HW-R550/EN

Zobraziť katalóg
Samsung HW-R550/EN
4,8 25 hodnotení
SoundBar 2.1 s výkonom 320W, HDMI (1× vstup), optické digi audio (1× vstup), 3.5mm jack (1× vstup), Bluetooth, USB, ARC, Dolby Digital, DTS Digital Surround, diaľkový ovládač
Kód:  WR620b1 Produktové číslo:  HW-R550/EN Stránky výrobcu

Samsung HW-R550/EN


Skutočne vyšperkované audio

Verná reprodukcia nízkych frekvencií

Ku kvalitnému zážitku z počúvania patrí čisté a detailné vyznenie celého frekvenčného spektra. Jeho výrazným komponentom sú aj basy, ktorých vernú reprodukciu zaručí separátny bezdrôtový subwoofer, ktorý umiestnite v priestore už podľa svojho vlastného uváženia.

Dodajte zvuku priestor

Vnímajte zvuk zo všetkých strán vďaka technológii Surround Sound Expansion. Tá znásobí váš poslucháčsky zážitok rozšírením zvukovej reprodukcie z oboch strán. Sledovanie vašich obľúbených filmov tak dostane úplne nový rozmer. Už nemusíte na nič čakať. Jednoducho soundbar Samsung HW-R550 bezdrôtovo pripojte k TV WiFinou alebo Bluetoothom a nenechajte sa pri sledovaní ničím rušiť.

Vhodný aj pre hráčov

Okrem filmov a hudby dokáže Bluetoothový soundbar posunúť aj videohry na úplne inú úroveň. Nech už ste fanúšikovia akéhokoľvek žánru, soundbar Samsung HW-R550 prispôsobí zvukový dizajn hier tak, aby ste sa do nich dokázali čo najlepšie vžiť a vychutnať si ich.

Hudba priamo zo smartfónu

Prostredníctvom Bluetoothu môžu zo soundbaru Samsung HW-R550 znieť aj melódie z vášho telefónu či inej elektroniky. A to skvelej kvality!

Praktické používanie

Používajte na ovládanie funkcií soundbaru ovládač, ktorým ľahko navolíte každú ponúkanú možnosť televízora spoločnosti Samsung. Výrazne si tak ušetríte námahu a zabezpečíte väčšie pohodlie. Nebudete musieť robiť nič iné, len sa uvoľniť a vychutnávať si sledovanie vášho obľúbeného obsahu.

Vždy tá najvyššia kvalita

Doprajte si za každých okolností tú najvyššiu kvalitu audia. Bezdrôtový soundbar spoločnosti Samsung je vybavený praktickou funkciou optimalizácie audia, ktorá vytvorí z každej sledovanej scény zvukový zážitok vyrážajúci dych. Vždy perfektne zrozumiteľný, frekvenčne vyvážený a s úžasnou hĺbkou a priestorom.

Objavte opäť svoju obľúbenú hudbu

Navyše, je tu ešte riešenie Wireless Surround Kit, vďaka ktorému si môžete dopriať priestorový zvuk bez zbytočného množstva káblov. Vychutnajte si tak multikanálové priestorové audio bez akýchkoľvek kompromisov.


Parametre a špecifikácia

Počet kanálov
2.1 Hotovo!
Typ pripojenia
3,5 mm jack, Digitálne optické, HDMI Hotovo!
Bezdrôtové pripojenie
Bluetooth Hotovo!
USB
1 × Hotovo!

Typ sústavy

Počet kanálov
2.1 Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
3,5 mm jack, Digitálne optické, HDMI Hotovo!
Bezdrôtové pripojenie
Bluetooth Hotovo!
USB
1 × Hotovo!

Charakteristika

Maximálny výkon
320 W Hotovo!
Frekvencia od
42 Hz Hotovo!
Frekvencia do
20 000 Hz Hotovo!

Rozmery subwoofera

Šírka
20 cm Hotovo!
Hĺbka
29 cm Hotovo!
Výška
35,3 cm Hotovo!

Rozmery centrálneho reproduktora

Šírka
90,4 cm Hotovo!
Hĺbka
8 cm Hotovo!
Výška
5,5 cm Hotovo!

Hmotnosť

Celková hmotnosť
7,2 kg Hotovo!

Určenie

Určenie
K TV Hotovo!

Vstupy

HDMI
1 × Hotovo!
Optické digitálne audio
1 × Hotovo!
3,5 mm jack
1 × Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, rád bych se zeptal, zda je možné tento soundbar propojit i s televizí značky LG. Děkuji za odpověď.

Dobrý den, můžu se zeptat jestli se dá položit na stranu basový reproduktor?

Dobrý den, lze tento SB připojit přes Google chromecast 3? Děkuji za odpověď.

Dobry den, je mozne prepojenie hudby z iPhonu 6/7. Dakujem

Dobrý den, jde prosím nastavit automatické vypínání s tv i kdyz je pripojen pres bt ? Díky

Dobrý den. Jaký je rozdíl mezi modelem R a T 550? Díky

Dobrý den, je prosím možné tento produkt připojit přes wifi (ve specifikaci zmíněné není, ale v popisném marketingovém textu ano)? Děkuji

Dobrý den, bude tento soundbar kompatibilní s TV Samsung UE58RU7172U?

Je možné prehrávať na soundbare hudbu cez Bluetooth z tohto gramofonu? https://m.alza.sk/teac-tn-180bt-biely-d5478846.htm

Dobry den, chcem sa spytat, ci soundbar HW-R550 ma opticky vstup, dakujem. FUI: na stranke Odkaz do neznáma je uvedeny iny udaj

123...
Diskusia a poradňa k Samsung HW-R550/EN
Príslušenstvo pre Samsung HW-R550/EN Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung HW-R550/EN. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung HW-R550/DE. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung HW-R550/DE. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Samsung HW-R550/EN.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií