PET PET

Samsung HW-R650/EN

Zobraziť katalóg
Samsung HW-R650/EN
4,8 5 hodnotení
SoundBar 3.1 s výkonom 340W, aktívny bezdrôtový subwoofer, HDMI (1× vstup), analógové audio (1× vstup), optické digi audio (1× vstup), 3.5mm jack, Bluetooth, USB, ARC, Dolby Digital, diaľkový ovládač
Kód:  WR620c1 Produktové číslo:  HW-R650/EN Stránky výrobcu

Samsung HW-R650/EN

So soundbarom HW-R650/EN si vychutnáte nezabudnuteľný zvukový zážitok, ktorý vám bude k dispozícii, kedykoľvek si zaumienite. Vďaka soundbaru od spoločnosti Samsung bude sledovanie vášho obľúbeného obsahu ešte zaujímavejšie hneď z niekoľkých dôvodov. Samsung dodá vášmu zvuku priestor, nechá lepšie vyniknúť zvukové efekty a v neposlednom rade zabezpečí čisté vyznenie dialógov. Soundbar Samsung HW-R650/EN vám ponúkne 3.1 kanálový zvuk, ktorý naplní váš priestor bohatým a dynamickým zvukom.

Kľúčové vlastnosti soundbaru Samsung HW-R650/EN

  • Kvalitný soundbar HW-R650/EN od spoločnosti Samsung
  • Soundbar Samsung ponúkne nezabudnuteľný zvukový zážitok
  • 3.1 kanálový priestorový zvuk
  • Plynulé spárovanie s televízorom Samsung
  • Technológia Plug-and-Play
  • Bezdrôtové streamovanie hudby prostredníctvom Bluetooth
  • Vyhradený stredový kanál pre lepšiu zrozumiteľnosť dialógov
  • Súčasťou balenia je bezdrôtový subwoofer
  • Samsung disponuje certifikáciou ENERGY STAR

Samsung ponúka režim inteligentného zvuku

Nenechajte si uniknúť ani jedno slovo z vami sledovaného obsahu. Pre lepšiu zrozumiteľnosť dialógov je soundbar Samsung vybavený špeciálnym prostredným reproduktorom, ktorý zaistí bezchybné vyznenie dialógov filmových a seriálových postáv aj perfektne zrozumiteľné hovorené slovo rozprávača či komentátora. Soundbar Samsung je ďalej vybavený režimom inteligentného zvuku, vďaka ktorému dochádza k automatickej analýze obsahu. Potom vyberie to najideálnejšie nastavenie zvuku a poskytne vám ten najlepší zážitok.

Bezdrôtový subwoofer Samsung

Ku kvalitnému zážitku z počúvania patrí čisté a detailné vyznenie celého frekvenčného spektra. Jeho výrazným komponentom sú i basy, ktorých vernú reprodukciu zaistí separátny bezdrôtový subwoofer Samsung, ktorý už umiestnite v priestore podľa svojho vlastného uváženia.

Bezdrôtové streamovanie hudby pomocou Bluetooth

Chcete si pustiť svoju obľúbenú hudbu v skvelej kvalite prostredníctvom soundbaru? Je to jednoduchšie ako kedykoľvek predtým. Stačí využiť Bluetooth konektivitu soundbaru Samsung a pripojiť k nemu svoj mobilný telefón. Tak si budete môcť vypočuť svoje srdcové skladby zo streamovacích služieb či knižnice.

Samsung ponúka herný mód a vylepšenia zvukových efektov

Každá videohra sa vyznačuje iným zvukovým dizajnom, všetky zvukové efekty sa totiž pracne vyrábajú v štúdiách vedených odborníkmi. Soundbar Samsung dokáže tieto zvuky povýšiť na ešte vyššiu úroveň vďaka tomu, že ich v reálnom čase optimalizuje, aby na vašom zariadení vyzneli čo najlepšie. Soundbar Samsung HW-R650/EN ponúka tiež špeciálne nastavenia, ktorými si možno ešte viac vylepšiť zvukové efekty hry.

Pohodlné používanie s ovládačom Samsung OneRemote

Používajte na ovládanie funkcií soundbaru ovládač Samsung OneRemote, pomocou ktorého ľahko navolíte každú ponúkanú možnosť televízora od spoločnosti Samsung. Výrazne si tak ušetríte námahu a zaistíte väčšie pohodlie. Nebudete musieť robiť nič iné, ako sa uvoľniť a vychutnávať si sledovanie vášho obľúbeného obsahu.


Parametre a špecifikácia

Počet kanálov
3.1 Hotovo!
Typ pripojenia
3,5 mm jack, Digitálne optické, HDMI Hotovo!
Bezdrôtové pripojenie
Bluetooth Hotovo!
USB
1 × Hotovo!

Typ sústavy

Počet kanálov
3.1 Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
3,5 mm jack, Digitálne optické, HDMI Hotovo!
Bezdrôtové pripojenie
Bluetooth Hotovo!
USB
1 × Hotovo!

Charakteristika

Maximálny výkon
340 W Hotovo!
Frekvencia od
42 Hz Hotovo!
Frekvencia do
20 000 Hz Hotovo!

Subwoofer

Typ subwoofera
Aktívny Hotovo!
Pripojenie subwoofera
Bezdrôtový Hotovo!

Rozmery soundbaru

Šírka
106 cm Hotovo!
Hĺbka
8,75 cm Hotovo!
Výška
5,9 cm Hotovo!

Rozmery subwoofera

Šírka
20 cm Hotovo!
Hĺbka
30,2 cm Hotovo!
Výška
35,3 cm Hotovo!

Hmotnosť

Celková hmotnosť
8,9 kg Hotovo!

Určenie

Určenie
K TV Hotovo!

Vstupy

HDMI
1 × Hotovo!
Analógové audio
1 × Hotovo!
Optické digitálne audio
1 × Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, podporuje tento soundbar DTS ?

Dobrý den, Při aktivním soundbaru jsou aktivní i základní reproduktory televize, nebo zvuk už jde jen a pouze ze soundbaru? Je v pořádku mít soundbar umístěn až cca 45 cm pod TV? Nezkreslí vzdálenost mezi obrazem (TV) a zvukem (soundbar) celkový zážitek ze sledovaného filmu? Děkuji za odpovědi.

Dobrý den, chtěl jsem koupit tento soundbar v domnění, že tam je soundbar HW-MS650, ale není (dle specifikace má tento jen 6 repro, MS650 má 9). Doporučil byste raději toto se subwooferem, nebo Samsung HW-MS650. využití spíše na filmy a hudba. Předem děkuji

Dobrý den, jaký je rozdíl mezi 2.1 a 3.1? Rozhoduji se mezi R550 a R650. Případně jaké jsou další rozdíly? Děkuji.

Prosím jaký přesně typ redukce je potřeba k připojení flash disku s normálním USB konektorem?

Je možné přes soundbar pustit radio z telefonu

Htěl jsem se zeptat, jakými způsoby je možné připojit se k tomuto reproduktoru přes stolní počítač (tedy bez Bluetooth, HDMI kabel také není možné připojit kvůli využití pro jiné zařízení). Jsou nějaké další možnosti? Děkuji

Chtěl jsem se zeptat, jakými způsoby je možné připojit se k tomuto reproduktoru přes stolní počítač (tedy bez Bluetooth, HDMI kabel také není možné připojit kvůli využití pro jiné zařízení). Jsou nějaké další možnosti? Děkuji

Dobrý den, existují k tomuto soundbaru přídavné zadní reproduktory? Ďekuji

Diskusia a poradňa k Samsung HW-R650/EN
Príslušenstvo pre Samsung HW-R650/EN Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung HW-R650/EN. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung HW-R650/DE. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung HW-R650/DE. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Samsung HW-R650/EN.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií