Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Premium Week Samsung

Samsung HW-T550/EN

Zobraziť katalóg
Samsung HW-T550/EN
4,8 10 hodnotení
SoundBar 2.1 s výkonom 320W, aktívny bezdrôtový subwoofer, HDMI (1× vstup, 1× výstup), optické digi audio, Bluetooth, USB, ARC, Dolby Digital, DTS Virtual X, diaľkový ovládač
Kód:  WR622k Produktové číslo:  HW-T550/EN Stránky výrobcu

Samsung HW-T550/EN

Spoznajte novú dimenziu audia

Zvuk, ktorý vás pohltí

Audio vyladené do dokonalosti v spojení so špičkovým obrazom vašej TV prináša novú úroveň audiovizuálnej zábavy. Soundbar T550 od spoločnosti Samsung podporuje technológiu DTS Virtual:X, ktorá vás svojím priestorovým 3D zvukom prenesie do centra diania.

Hudobná scéna pod palcom

Ovládajte televízny obsah aj funkcie soundbaru jediným ovládačom! Praktický ovládač One Remote vám umožní ovládať hlavné funkcie soundbaru, ako sú zapnutie a vypnutie, úprava hlasitosti alebo využitie zvukových efektov priamo prostredníctvom vašej TV.

To bude koncert!

Hlasný športový prenos, dráma s tichými dialógmi či záznam z hudobného vystúpenia ? zvukový panel automaticky analyzuje zdroj zvuku a optimalizuje finálnu zvukovú stopu pre maximálne vyladené zážitky.

Pre milovníkov gamingu

Pripojte vašu hernú konzolu a užite si skvelé zvukové efekty, ktoré si vaše hry zaslúžia. Soundbar T550 automaticky optimalizuje zvuk hry, ktorú práve hráte, a zároveň eliminuje rušivé zvukové elementy, ktoré by mohli ohroziť vaše víťazstvo.

Zažite špičkovú kvalitu zvuku

Vaše ušné bubienky budú jasať! S 2.1 zvukovým panelom a subwooferom si vychutnáte ešte silnejšie a hlbšie basy, ktoré vám sprostredkujú zážitky ako zo živých koncertov.

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!
Počet kanálov
2.1 Hotovo!
Typ pripojenia
Digitálne optické, HDMI Hotovo!
Bezdrôtové pripojenie
Bluetooth Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Typ sústavy

Počet kanálov
2.1 Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
Digitálne optické, HDMI Hotovo!
Bezdrôtové pripojenie
Bluetooth Hotovo!
USB
1 × Hotovo!

Charakteristika

Maximálny výkon
320 W Hotovo!

Subwoofer

Typ subwoofera
Aktívny Hotovo!
Pripojenie subwoofera
Bezdrôtový Hotovo!

Rozmery soundbaru

Šírka
86 cm Hotovo!
Hĺbka
8,5 cm Hotovo!
Výška
5,5 cm Hotovo!

Rozmery subwoofera

Šírka
20 cm Hotovo!
Hĺbka
29 cm Hotovo!
Výška
25 cm Hotovo!

Hmotnosť

Celková hmotnosť
7,1 kg Hotovo!

Určenie

Určenie
K TV Hotovo!

Vstupy

HDMI
1 × Hotovo!

Výstupy

HDMI
1 × Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, je možné toto zařízení propojit k jakékoli televizi nezávislé na značce? Děkuji

Dobrý den, je možné toto zařízení připojit k jakékoli značce televize? Mám Panasonic televizi. Děkuji.

Dobrý den, mám TV SAMSUNG UE55MU6172. Mám vybraný soundbar Samsung HW-T550 a ještě přemýšlím o Samsung HW-Q700A. Tyto dva mi přišly dle recenzí nejvýhodnější. Pokud bych zvolila Samsung HW-Q700A využila bych veškeré jeho funkce nebo je k této televizi zbytečný a stačí HW-T550? U Samsung HW-Q700A se mi líbí, že se dají připojit zadní reproduktory bezdrátově, ale nevím, jestli je vhodné si jen z tohoto důvodu kupovat soundbar, který je o více než polovinu dražší. Moc děkuji za radu.

Dobry den. Potrebujem poradit Ake presne Wireles Zadne reproduktori su presne k tomuto modelu(vsetky co existuju ked mozem porosit ) Potrebujem to vediet Presne nech su 100 percent kompatibilne Vopred dakujem

Uprimna rada kazdemu kto vaha alebo sa rozhoduje ci kupit alebo nie. Zvazte urcite 3v1. V skratke ten stredovy cize hlas tam velmi chyba. Mame ho doma (nie tento konkretny) ale je to citit v porovnani s 3v1. Dalsia rada optickym kablom nikdy neziskate taku kvalitu zvuku ako bluetooth alebo hdmi. Tiez zalezi co pozerate. Netflix/Hbo super zvuk hdmi bluetooth. Ta optika zle ovlada soundbar a kvalita zvuku je podpriemerna. Preco to tak je? Uprimne neviem podpora Samsung zvazovala ze mam chybny tv no mam ich viac a robi to na kazdom. Cez bluetooth sa niekedy soundbar s tv nespusti alebo spusti neskor. Cez hdmi arc sa spusta spolahlivo. Opticky kabel som zahodil po viacerych testoch. Vela stastia

Dobrý den,320 Rms nic neříká.Kolik je hudební výkon ve Watech.Děkuji

Dobrý den, jaký výkon ve W má SoundBar. Nezajímá mě Rms ale hudební výkon ve Wattech.Děkuji

Dobrý den, dá se s ovladačem od soundbaru ovládat i Tv Samsung? mám rok starou.Myslim tim třeba najet do menu nebo přepínat programi tím jedním ovladačem od sound baru?

Dobrý den, lze k soundbaru připojit zároveň s televizí i gramofon skrze gramofonový zesilovač s RCA konektory? (samozřejmě přes nějakou redukci RCA na HDMI)?

Dobrý den. Podařilo se nám ztratit ovladač k soundbaru, jak se dá objednat nový, prosím Vás, a kolik stojí? Děkuji! Martin

123
Diskusia a poradňa k Samsung HW-T550/EN
Príslušenstvo pre Samsung HW-T550/EN Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung HW-T550/EN. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung HW-T550/EN. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung HW-T550/EN. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Samsung HW-T550/EN.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií