PET AP+ plus nový vizuál

SAMSUNG RB34T600CSA/EF

Zobraziť katalóg
SAMSUNG RB34T600CSA/EF + 20 rokov záruka na kompresor
4,4 22 hodnotení
Chladnička – s mrazničkou dole, energetická trieda C, klimatická trieda SN-T, objem chladničky 230 l, objem mrazničky 114 l, smer otvárania voliteľný, 4 police, 3 priehradky v mrazničke, 1 chladiaci okruh, strieborná farba, total No Frost, displej, nulová zóna, LED osvetlenie, indikácia otvorených dverí chladničky, super chladenie, super mrazenie, prázdninový režim, rozmery 185,3 × 59,5 × 65,8 cm (V׊×H)
Kód:  SACHL118 Produktové číslo:  RB34T600CSA/EF Informačný list Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

SAMSUNG RB34T600CSA/EF

Samsung RB34T600CSA/EF je subtílna navonok, priestranná vo vnútri

Chladnička s mrazničkou Samsung RB34T600CSA/EF sa pýši elegantným hladkým dizajnom, ktorý však ukrýva až 344-litrovú kapacitu s 595 mm hĺbkou, kam sa zmestia všetky veľké víkendové nákupy pre celú rodinu. Inovatívna technológia SpaceMax™ účinne izoluje, a preto môžu byť steny kombinovanej chladničky tenšie, čím ergonomicky ešte lepšie zapadne do akéhokoľvek interiéru bez toho, aby zabrala príliš veľa miesta.


Individuálne a rovnomerné chladenie

Vaše ovocie a zelenina zostanú vždy perfektne čerstvé a šťavnaté. Postará sa o to funkcia All-Around Cooling, ktorá má za úlohu chladiť každú priehradku, a to na celej ploche od jedného rohu k druhému. Navyše monitoruje teplotu a vháňa studený vzduch dômyselne umiestnenými prieduchmi. Chladenie potravín je tak efektívne a stabilné, nech už potraviny v chladničke Samsung RB34T600CSA/EF položíte kamkoľvek.


Ľadový koktail inovatívnych funkcií

Ani rýchle ochladenie či zmrazenie nepredstavuje pre chladničku s mrazničkou Samsung RB34T600CSA/EF žiadny problém. Stlačte tlačidlo Power Cool a vaše potraviny schladí intenzívny studených vzduch. Ak by ste potrebovali zamraziť domáce ovocné nanuky na blížiacu sa párty, funkcia Power Breeze im rýchlo dodá intenzívny ľadový prúd. Námrazy sa však nemusíte obávať. Praktická technológia NoFrost zlepšuje cirkuláciu vzduchu,čím zachováva optimálnu teplotu v chladničke. Ľad sa tak nehromadí a tento úsporný proces navyše šetrí nielen chladiaci systém, ale aj spotrebu energie.


Premyslený interiér, čistý dizajn

Minimalistické vyhotovenie chladničky Samsung nijako nenaruší estetiku vašej kuchyne, ba naopak. So štandardnou 600 mm hĺbkou splynie s ďalším kuchynským vybavením bez toho, aby akokoľvek vyčnievala do priestoru. Vnútri nájdete skrytý displej na jednoduché ovládanie, šikovnú poličku na víno a sivé nádoby na ľahšie uskladňovanie potravín. Vyberte si sami, či chcete variant so zásobníkom vody zabudovaným do elegantných dverí.

Viac fliaš do dverí kombinovanej chladničky Samsung RB34T600CSA/EF

Pokiaľ často nakupujete nápoje vo vysokých fľašiach, budete nadšení z Big Door Bin. Ide o širšiu a hlbšiu policu vo dverách chladničky s mrazničkou Samsung RB34T600CSA/EF, kam všetky nápojové kartóny a sklenené fľaše bezpečne postavíte, a tým ušetríte miesto v regáloch.

Decentná a tichá chladnička Samsung RB34T600CSA/EF

Ušetrite až 50 % energie, vaše náklady aj životné prostredie. Chladnička s mrazničkou Samsung RB34T600CSA/EF spĺňa najnovšie energetické predpisy vďaka vysoko výkonnému digitálnemu invertoru, ktorý upravuje svoju rýchlosť podľa momentálneho využitia. Jeho hladina hluku je len 35 dB(B), čo sa prejavuje na veľmi tichom chode samotného spotrebiča. Iste tiež oceníte bezpečnostný zadný kryt,ktorý taktiež uľahčuje čistenie kombinovanej chladničky Samsung RB34T600CSA/EF.

Jednoduchá údržba vďaka čistému chrbtu

Hlavné cievky a káble sú bezpečne schované za zadnou časťou Clean Back, ktorá účinne chráni komponenty proti poškodeniu a poskytuje im vyššiu odolnosť. Okrem toho je precízne navrhnutá tak, aby sa jej hladký povrch dal ľahko utierať a nehromadili sa okolo neho rôzne drobčeky a nečistoty.

Parametre a špecifikácia

Celkový úžitkový objem chladničky
344 l Hotovo!
Klimatická trieda
SN-T Hotovo!
Typ modelu
Samostatne stojací model Hotovo!
Farba
Strieborná Hotovo!
Dizajn
Klasický Hotovo!

Farba

Farba
Strieborná Hotovo!

Dizajn

Dizajn
Klasický Hotovo!

Rozmery

Výška
185,3 cm Hotovo!
Šírka
59,5 cm Hotovo!
Hĺbka
65,8 cm Hotovo!

Energetické parametre chladničky

Energetická trieda chladničky
C Hotovo!
Ročná spotreba energie chladničky
163 kWh/annum Hotovo!
Trieda emisií hluku chladničky šíreného vzduchom
B Hotovo!

Typ chladničky

Typ chladničky
Kombinovaná Hotovo!
Umiestnenie mrazničky v chladničke
Dole Hotovo!
Typ modelu chladničky
Samostatne stojací model Hotovo!

Vnútorné usporiadanie chladničky

Počet políc chladničky
4ks Hotovo!
Počet priehradiek mrazničky v chladničke
3ks Hotovo!
Počet chladiacich okruhov chladničky
1 × Hotovo!
Celkový úžitkový objem chladničky
344 l Hotovo!

Farba chladničky

Farba chladničky
Strieborná Hotovo!

Rozmery chladničky

Výška chladničky
185,3 cm Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
68 kg Hotovo!

Typ chladiva chladničky

Typ chladiva chladničky
R600a Hotovo!

Rozmery balenia

Výška balenia
193,5 cm Hotovo!
Šírka balenia
63,7 cm Hotovo!
Hĺbka balenia
74 cm Hotovo!

Typ chladiva

Typ chladiva
R600a Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Poznámka:
  • Od októbra 2020 môžu vybrané produkty prísť s dvoma energetickými štítkami v balení, nie je to chyba – v roku 2021 nás čaká tzv. preštítkovanie. K vybraným produktom tak môžete dostať nový aj starý energetický štítok.

» Všetky úsporné chladničky energetickej triedy C
» Všetky veľké chladničky s mrazničkou
» Všetky úsporné chladničky s mrazničkou (pôvodne A+++)
» Všetky voľne stojace chladničky s mrazničkou
» Všetky chladničky s mrazničkou dole
» Všetky chladničky s mrazničkou dole, chladničky s mrazničkou hore a nerezové chladničky s mrazničkou
» Všetky vstavané chladničky s mrazničkou a malé chladničky s mrazničkou

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, chci se zeptat zda je možné položit na střechu lednice mikrovlnku. Je tam jakýsi kryt, pod kterým je možná motor. Jde mi o to aby nedošlo k přehřátí čehokoli co je pod tím krytem. děkuji

Dobrý deň, je potrebné nejako aktivovať/registrovať tú 20-ročnú záruku na kompresor alebo netreba nič robiť? Vopred ďakujem za odpoveď.

Dobrý den, jak je řešeno otvírání? má lednice x mrazák madla? A ještě - je někde lednice vystavena fyzicky? děkuji.

Dobrý den, má tento model NoFrost jak pro lednici tak pro marazák?

Dobrý den. Můžete mi odpovědět na otázku zda tato komb. lednice (SAMSUNG RB34T600CSA/EF ) má skutečně hloubku 59.5 cm a zda je tato hloubka včetně dveří. Nechci, aby mi lednice vyčuhovala 5cm z kuch. linky. děkuji.

Dobrý deň. Aká je skutočná hĺbka produktu? Všade píšete, že hĺbka chladničky je 595 mm (resp. 59,5cm), ale v manuálne sa píše hĺbka 658mm (resp. 65,8cm). Tak aká je skutočnosť?

Dobry den, ma tato chladnicka nulovou zonu. Dekuji.

Na jakou stranu se otevírají dveře prosím?

Poprosím parametre, nikde sa vôbec nepíšu, ako je to možné

Dobrý deň. Kedy bude približne tovar skladom?

12
Diskusia a poradňa k SAMSUNG RB34T600CSA/EF
Príslušenstvo pre SAMSUNG RB34T600CSA/EF Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SAMSUNG RB34T600CSA/EF.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií