AlzaBoxy Q1 Aplikace

SAMSUNG RS6HA8891SL/EF

Zobraziť katalóg
SAMSUNG RS6HA8891SL/EF + 20 rokov záruka na kompresor
5 1 hodnotení
Americká chladnička – dvojdverová, energetická trieda E, klimatická trieda SN a T, objem chladničky 389 l, objem mrazničky 225 l, 4 police, 6 priehradiek v mrazničke, 2 chladiace okruhy, antikorová a strieborná farba, total No Frost, s pripojením na vodu, výrobník ľadových kociek, výrobník ľadovej triešte, výdajník vody, displej, LED osvetlenie, indikácia otvorených dverí chladničky, super chladenie, super mrazenie, twin Cooling, Multi-AirFlow, elektronické ovládanie teploty, prázdninový režim, antibakteriálne tesnenie, inteligentná, rozmery 178 × 91,2 × 71,6 cm (V׊×H)
Kód:  SACHL086 Produktové číslo:  RS6HA8891SL/EF Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

SAMSUNG RS6HA8891SL/EF

Špičková a moderná americká chladnička Samsung RS6HA8891SL/EF si vás získa svojím prepracovaným dizajnom a užitočnými funkciami, ktoré vám pomôžu spríjemniť váš každodenný život. Prepojením cez inteligentný telefón sa vám otvárajú tiež možnosti, o ktorých sa vám ani len nesnívalo. Spotrebič sa stane nenahraditeľným pomocníkom vo vašej domácnosti. Medzi hlavné prednosti americkej chladničky Samsung patrí bezpochyby veľká obrazovka,  na ktorej sa zobrazujú všetky funkcie, ktoré chladnička Samsung RS6HA8891SL/EF ponúka. Na displeji si môžete pustiť váš obľúbený film, hudbu, ale tiež zanechať napríklad milý odkaz, úlohy a ďalšie funkcie pre celú vašu rodinu. Vďaka veľkej kapacite je americká chladnička Samsung RS6HA8891SL/EF ideálna pre početnejšie rodiny. Spadá do energetickej triedy E, takže šetrí nielen energiu, ale aj vašu peňaženku. Kúpou kombinovanej chladničky Samsung RS6HA8891SL/EF naozaj nešliapnete vedľa.


Kľúčové vlastnosti americkej chladničky Samsung RS6HA8891SL/EF

  • Špičková a moderná americká chladnička Samsung
  • Chladnička patrí do energetickej triedy E
  • Prepojenie cez inteligentný telefón
  • Chladnička s mrazničkou Samsung RS6HA8891SL/EF s automatickým označením dátumu exspirácie
  • Recepty podľa vašich chutí a ingrediencií v chladničke
  • Vytvorte si svoj vlastný zoznam a naplánujte si nakupovanie
  • Ovládanie kombinovanej chladničky Samsung RS6HA8891SL/EF hlasom
  • Chladnička vám pomôže nájsť recepty podľa vašich chutí a preferencií
  • Pustite si vašu obľúbenú hudbu, podcast či reláciu
  • Sledujte s chladničkou Samsung filmy alebo relácie  RS6HA8891SL/EF
  • Chladnička vám poskytne prístup k webovým stránkam a online službám
  • Môžete ľahko zdieľať novinky, fotky či videá pre celú vašu rodinu
  • Nezabudnite na dôležité udalosti
  • Môžete nechať ostatným členom rodiny milý odkaz či obrázok
  • Prijímajte hovory bez použitia rúk

Chladnička Samsung RS6HA8891SL/EF je budúcnosť pre celú rodinu

Prežite nekonečnú rodinnú zábavu, futuristické ovládanie hlasom a praktické doplnky na každý deň. Americká chladnička RS6HA8891SL/EF Family Hub spoločnosti Samsung vás už na prvý pohľad očarí moderným integrovaným dizajnom a veľkorysým objemom, 614 litrov. Sú to však jej funkcie, vďaka ktorým si ju obľúbite – prepojí vaše smartové zariadenia a umožní vám ovládať ich hlasom, vystaví vaše najkrajšie fotografie a videá na digitálnej nástenke, zabaví celú rodinu pri varení a vaše uskladnené potraviny nájdete vždy perfektne vychladené. Honosí sa tiež oddeleným chladením Twin Cooling Plus a riešením Smart Conversion.

Otvorte chladničku Samsung RS6HA8891SL/EF mobilom z diaľky

Potrebujete na nákupe zistiť, koľko máte doma mlieka? Nakuknite do chladničky priamo z vášho telefónu. Samsung RS6HA8891SL/EF Family Hub disponuje vstavanými vnútornými kamerami View Inside, ktoré vám poskytnú dokonalý prehľad o uchovávaných potravinách a ich množstve – a to ako na displeji zariadenia, tak aj vzdialene na vašom smartfóne. Zároveň automaticky označuje dátumy exspirácie a upozorňuje na potraviny, ktoré sa v chladničke s mrazničkou Samsung RS6HA8891SL/EF nachádzajú už dlhšiu dobu. Môžete si tiež vytvárať šikovný nákupný zoznam, poznámky aj rôzne pripomienky.

Umelá inteligencia nájde recept za vás

V aplikácii Recepty si môžete, vďaka pokročilej umelej inteligencii vybrať z množstva chutných receptov podľa toho, čo máte radi a čo sa práve nachádza vo vašej chladničke. Vyhľadávať môžete klasicky dotykovo alebo pomocou hlasového asistenta Bixbyho.  A až nájdete ten pravý recept, zobrazí sa vám jednoduchý postup spolu s teplotou a časom pečenia, ktoré môžete z chladničky Samsung RS6HA8891SL/EF Family Hub poslať priamo vašej inteligentnej rúre na pečenie.

Prenechajte priebeh varenia inteligentným spotrebičom spoločnosti Samsung

Využite svoj voľný čas radšej s deťmi než v kuchyni. Americká chladnička Samsung RS6HA8891SL/EF Family Hub ušetrí čas aj úsilie pri príprave jedál tým, že po zvolení funkcie Smart recept odošle ideálne nastavenie priamo vašej inteligentnej rúre. V kategórii „Smart recept“ kliknite na možnosť „Odoslať do rúry“ a nechajte svoje inteligentné zariadenie monitorovať priebeh pečenia.

Party sa začína už v kuchyni

Spríjemnite si každodennú prípravu obľúbených dobrôt počúvaním kvalitnej hudby. Americká chladnička Samsung RS6HA8891SL/EF podporuje funkcie TuneIn a Spotify, s ktorými si ľahko vyberiete – obľúbené playlisty, svetové rádio stanice, podcasty, nové trendy skladby aj nestarnúce hity sa rozoznejú priamo vo vašej kuchyni a vyčaria tú správnu atmosféru.

Bavte sa s americkou chladničkou Samsung RS6HA8891SL/EF nepretržite

Zrkadlite televíziu či svoj smartfón priamo na displej chladničky Samsung RS6HA8891SL/EF Family Hub. Môžete si prezerať sociálne médiá, zobraziť online obsah,  prípadne spustiť aktuálny program na vašej Samsung Smart TV. Ľahko tak zabavíte seba i celú rodinu pri dlhšej príprave jedla – a môžete sa aj vzdelávať dokumentárnymi reláciami.


Multifunkčná nástenka na chladničky Samsung RS6HA8891SL/EF

Vďaka očarujúcej funkcii Family Board môžete byť v kontakte s rodinnými príslušníkmi ľahšie a zábavnejšie. Na domovskú obrazovku chladničky s mrazničkou Samsung RS6HA8891SL/EF Family Board ľahko pripnete rodinné fotografie, momentky z dovolenky či videá z výletov. A na displeji máte možnosť aj ručne písať odkazy či kresliť obrázky, ktoré tiež môžete instantne zdieľať, a vyčariť tak svojim najbližším úsmev na tvári.

Inteligentný domov s technológiou SmartThings

Zapnite svoj inteligentný vysávač, zmeňte nastavenie sušičky alebo nastavte pranie na určitú hodinu – a to dotykovo alebo pomocou hlasu. Riešenie SmartThings elegantne prepojí celú vašu inteligentnú domácnosť a americká chladnička Samsung RS6HA8891SL/EF Family Hub sa stane hlavným centrom, odkiaľ budete môcť koordinovať svoje inteligentné spotrebiče.

Skontrolujte pri varení domáce kamery 

S americkou chladničkou Samsung RS6HA8891SL/EF Family Hub máte teraz možnosť rýchlo zistiť, čo sa deje vo vedľajšej miestnosti. Aplikácia Kamera SmartThings vám dá prístup až k 6 kompatibilným kamerám s podporou wifi a 360° kameru môžete dokonca vzdialene ovládať. Máte tak možnosť kedykoľvek skontrolovať, čo práve robia vaše deti alebo domáce zvieratá.

Bezdotykové prijímanie hovorov s chladničkou Samsung RS6HA8891SL/EF

Predstavte si známy scenár: ste uprostred varenia, keď vám príde dôležitý hovor. Ponáhľate sa k drezu a rýchlo si umývate a sušíte ruky, aby ste ho stihli prijať. To je s chladničkou Samsung RS6HA8891SL/EF Family Hub minulosťou. Pomocou pripojenia bluetooth ju môžete spárovať s vaším smartfónom a prijímať prichádzajúce hovory iba pomocou hlasu.

Chladnička Samsung RS6HA8891SL/EF vám ukáže návštevu na videu

Spoločnosť Samsung šla pri americkej chladničke Family Hub ešte o krok ďalej. Prepojiť ju môžete aj s inteligentným zvončekom alebo senzorom pohybu,  ktoré vám následne pošlú oznámenia zakaždým, keď sú aktivované. Na displeji sa vám potom zobrazí video, kde môžete s prichádzajúcim hovoriť a počuť, čo hovorí.


Parametre a špecifikácia

Celkový úžitkový objem chladničky
614 l Hotovo!
3D/AR
3D model + AR model v Android aplikácii, 3D model + AR model v iOS aplikácii Hotovo!
Farba
Antikorová, Strieborná Hotovo!
Dizajn
Klasický Hotovo!
Energetická trieda chladničky
E Hotovo!

3D/AR

3D/AR
3D model + AR model v Android aplikácii, 3D model + AR model v iOS aplikácii Hotovo!

Farba

Farba
Antikorová, Strieborná Hotovo!

Dizajn

Dizajn
Klasický Hotovo!

Energetické parametre chladničky

Energetická trieda chladničky
E Hotovo!
Ročná spotreba energie chladničky
347 kWh/annum Hotovo!
Trieda emisií hluku chladničky šíreného vzduchom
C Hotovo!

Typ chladničky

Typ chladničky
Americká chladnička – 2 dvierka Hotovo!
Typ modelu chladničky
Samostatne stojací model Hotovo!

Funkcie chladničky

Vlastnosti chladničky
Displej, LED osvetlenie, Antibakteriálne tesnenie, Prázdninový režim, Indikácia otvorených dverí chladničky, Smart funkcie Hotovo!
Chladenie a mrazenie chladničky
Super chladenie, Super mrazenie Hotovo!
Funkcie chladničky pre vodu a ľad
Výrobník ľadu, Výrobník ľadovej triešte, Výdajník vody, S pripojením na vodu Hotovo!
Ovládanie a regulácia teploty chladničky
Elektronické Hotovo!
Možnosť zmeny otvárania dverí chladničky
Nie Hotovo!
Klimatická trieda chladničky
SN, T Hotovo!

Pripojenie a kompatibilita chladničky

Pripojenie chladničky
WiFi Hotovo!

Vnútorné usporiadanie chladničky

Počet políc chladničky
4ks Hotovo!
Počet priehradiek mrazničky v chladničke
6ks Hotovo!
Počet chladiacich okruhov chladničky
2 × Hotovo!
Celkový úžitkový objem chladničky
614 l Hotovo!
Mrazící výkon lednice za 24 h
12 kg Hotovo!

Farba chladničky

Farba chladničky
Strieborná Hotovo!

Rozmery chladničky

Výška chladničky
178 cm Hotovo!

Vzhľad

Vzhled lednice
Nerez Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
117 kg Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Poznámka:
  • Od októbra 2020 môžu vybrané produkty prísť s dvoma energetickými štítkami v balení, nie je to chyba – v roku 2021 nás čaká tzv. preštítkovanie. K vybraným produktom tak môžete dostať nový aj starý energetický štítok.

» Všetky chladničky energetickej triedy E
» Všetky americké chladničky s prívodom vody
» Všetky americké dvojdverové chladničky
» Všetky inteligentné chladničky
» Všetky americké dvojdverové chladničky, americké chladničky s výrobníkom ľadu a americké chladničky s prívodom vody

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, je možné vypnout funkci mrazák a být celá lednice jen chladící nikoli část mrazící? Děkuji Jeníčková

Musí být lednice připojena na vodu nebo je možnost nalít vodu do zásobníku. Děkuji

Dobrý den jak je to zapojení přívodu vody do lednice? Nemusí být připojena? Jde voda dolejvat nebo ten dávkovač na led a vodu musí být připojena k vodě?

D

Dobrý den, lednice dle údajů nabízí možnost nákupu potravin online. Nabízí nákupy přes portály Košík nebo Rohlík? Popřípadě přes které portály se skrze tuto lednici nakupuje? Děkuji za odpověď.

Dobrý den, ještě dotaz.. Má tento typ osvětlení vydejniku vody a ledu? a je kamera i na displeji pro možnost videohovoru? Děkuji

Dobry den, jak funguje sledovani expirace a nebo nabizeni receptu na vyrobky, ktere se v lednici nachazeji? Musi se pri ukladani polozky do lednice polozka nejak skenovat ci zadavat? Tzn. jak seznamim lednici s tim, co do ni davam a jakou to ma expiraci? Dekuji.

Dobrý den, je možné tuto lednici použít pro vestavbu, Děkuji

Dobrý den, je tato lednice kompatibilní s novějšími iphone? Děkuji

dobrý deň dá sa cez tú chladničku ppzrať aj YouTube prípadne netflix

12
Diskusia a poradňa k SAMSUNG RS6HA8891SL/EF
Príslušenstvo pre SAMSUNG RS6HA8891SL/EF Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SAMSUNG RS6HA8891SL/EF.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií