Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Samsung SL-C480W

Zobraziť katalóg
Samsung SL-C480W
4,6 71 hodnotení
Laserová tlačiareň farebná, multifunkčná, A4 tlačiareň/skener/kopírka, 18 str. mono, 4 str. color, CPU 800 MHz, 128 MB, 2400 x 600 dpi, displej, NFC, USB 2.0 + LAN + WiFi, náhrada Samsung SL-C460 W
Kód:  PN075g5 Produktové číslo:  SS257C Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Samsung SL-C480W


Mobilná tlač jednoduchým kliknutím

Vďaka pokročilej technológii NFC spoločnosti Samsung je mobilná tlač nesmierne jednoduchá. Stačí sa dotknúť kompatibilným smartfónom s podporou NFC tlačiarne, a ak už nie je nainštalovaná v telefóne, automaticky dôjde k inštalácii bezplatnej aplikácie Mobile Print spoločnosti Samsung a k okamžitému automatickému pripojeniu k zariadeniu.


Podpora rôznych mobilných zariadení

Konečne je tu funkčná tlačiareň, ktorá svojou univerzálnou podporou prevýši vaše očakávania. Tlačiareň Xpress C480 je kompatibilná s intuitívnou aplikáciou Mobile Print pre telefóny so systémom iOS, Android, Microsoft Windows a zariadenia Amazon Kindle.


Rôzne cesty k mobilnej tlači

Jednoduchá a efektívna tlač, nech ste kdekoľvek. Tlačiareň Samsung Xpress C430W podporuje rôzne typy aplikácií pre mobilnú tlač, napr. Samsung Mobile PrintTM, Samsung Cloud PrintTM, Google PrintTM a AirPrint.


Toner s vysokou výťažnosťou

Väčšia produktivita za menej peňazí. Tlačiareň Xpress C480 sa pýši tonerom s výťažnosťou až 1500 strán, čo zaručí navýšenie produktivity a zníženie nákladov.

Optimalizujte svoju tlač pomocou funkcií, ktoré šetria energiu, sú šetrné k životnému prostrediu a vyhnete sa s nimi zbytočnej spotrebe. Medzi tieto funkcie patrí tlačidlo ekologickej tlače ovládané jediným dotykom, pomocou ktorého možno prepínať do režimu Eco, a technológia Samsung Easy Eco Driver, ktorá odstraňuje obrázky a text a prevádza ich z bitmapy na skicu.

  • Nové tlačiarne sú väčšinou dodávané so štartovacími tonermi alebo kartridžami, ktoré majú približne 60 % kapacitu samostatne predávaných náplní.

Parametre a špecifikácia

Farba tlače
Farebná Hotovo!
Technológia tlače
Laserová Hotovo!
Pripojenie
USB, WiFi Hotovo!
Formáty papiera
A4 Hotovo!

Typ

Farba tlače
Farebná Hotovo!
Technológia tlače
Laserová Hotovo!

Pripojenie

Pripojenie
USB, WiFi Hotovo!

Podporované formáty papiera

Formáty papiera
A4 Hotovo!

Tlačové parametre

Rýchlosť tlače čiernobielo – maximum
18 str./min. Hotovo!
Rýchlosť tlače farebne – maximum
4 str./min. Hotovo!
Doba tlače prvej strany (čb tlač)
13,7 s Hotovo!
Výstupný zásobník
50 listov Hotovo!

Rozmery

Výška
288,6 mm Hotovo!
Hĺbka
396 mm Hotovo!
Šírka
406 mm Hotovo!
Hmotnosť
12,9 kg Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Poznámka:

Pokiaľ nie je v parametroch produktu v kolónke „balenie obsahuje“ spomenutý dátový alebo USB kábel, balenie ho neobsahuje a je teda nutné ho zakúpiť zvlášť.


» Všetky laserové farebné tlačiarne s WiFi
» Všetky multifunkčné laserové farebné tlačiarne

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Poraďte mi prosím , hladám tlačiareň ktorá dokáže tlačiť aj farebne a obojstranne od 0-160€ , akú mi doporučujete ?

Dobrý den tiskárna Samsung C480W mě hlásí, že je potřeba vyměnit zobrazovací jednotku. Mate ji ? a pošlete mě prosím kod abych ji objednal. Dekuji moc

Tato tiskárna je absolutní šrot. Po výměně tonerů tiskne černé pruhy přes stránky. V servisu napsali že to může být způsobeno tím, že jsem ji reklamoval s prázdnými tonery. No přeci nejsem trubka abych na reklamaci posílal nové originální tonery v ceně přes 4 tisíce, aby mi potom náhodou poslali novou se startovacími tonery (ty vydrží asi 30 stránek) za 5000,- Kč. Samsung prostě tiskárny neumí - proto taky k tomu dáváte zdarma MS Office, aby si to vůbec někdo koupil. Jsem děsně nasranej.

Dobrý den, tiskárnu používám rok a půl vždy cca po měsíci od výměny tonerů začne při barevném tisku červeně špinit (červené šmouhy v pásech na šířku papíru), pomůže až nová výměna toneru :-( nyní na displeji: PREPARE NEW IMAGINE UNIT - co to znamená? Chystám se s ní na reklamaci. Děkuji za odpověď

Dobrý den, v jaké výchozí kondici jsou prosím tonery v tomto modelu tiskárny? Zvládne bez jejich dokupování vytisknout DP o rozsahu 150 stran (polobarevně)? Děkuji za odpověď

Ake tlačí fotky

Dobrý deň prajem, kupujeme tlačiareň na firmu v Bratislave, ale dodacia adresa je do Košíc. Faktúru potrebujeme vystaviť na sídlo v Bratislave. Je to možné? Ďakujem za odpoveď.

Dobrý deň, zakúpil som si túto tlačiareň a chcem sa opýtať, či v prípade výmeny farby treba vymeniť celú kazetu alebo sa dá zakúpiť farba na doplnenie kazety osobitne. Ďakujem.

Dobry den . Chci se zeptat jestli na teto tiskárně da se tisknout foto ruznych rozměrů ? ( jako napriklad 9×12 ,10×15 ) dekuji za odpoved .

Dobrý deň, koľko % náplne majú štartovacie tonery ? Vopred ďakujem za odpoveď.

123...
Diskusia a poradňa k Samsung SL-C480W
Príslušenstvo pre Samsung SL-C480W Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung SL-C480W. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Samsung SL-C480W.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií