Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Alza pre firmy

Samsung SL-M3820ND sivá

Zobraziť katalóg
Samsung SL-M3820ND sivá
5 1 hodnotení
Laserová tlačiareň – čiernobiela, A4, až 38 str./min, 1200×1200dpi, duplex, CPU 600MHz, 128MB, LCD displej, USB 2.0, LAN
Kód:  PN072e1 Produktové číslo:  SS373H Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Samsung SL-M3820ND sivá

Laserová tlačiareň Samsung SL-M3820ND bola špeciálne navrhnutá na domáce použitie a pre malé kancelárie. Ponúka profesionálnu kvalitu tlače, cenovú dostupnosť a jednoduchú obsluhu. Pochváliť sa môže efektívnym rozlíšením tlače až 1 200 × 1 200 DPI a rýchlosťou tlače 38 strán A4 za minútu. Čas prvého výtlačku je kratší ako 6,5 sekundy. Veľmi užitočnou vlastnosťou je podpora automatickej obojstrannej (duplexnej) tlače, ktorá vám ušetrí náklady za papier. Srdcom tlačiarne je procesor Samsung pracujúci na frekvencii 600 MHz, ktorý je podporovaný 128 MB integrovanou pamäťou.

Pripojenie tlačiarne k pracovnej stanici je realizované cez dnes veľmi rozšírené USB 2.0 rozhranie, ktoré sa nachádza na väčšine počítačových zostáv aj notebookov. Ďalej môžete tlačiareň pripojiť do siete cez LAN rozhranie. Obsluhu tlačiarne uľahčí dvojriadkový LCD displej a číselná klávesnica. Súčasťou tlačiarne je zásobník na 250 listov papiera a výstupný zásobník na ďalších 150 listov. Prítomný je aj jednolistový viacúčelový podávač. Okrem bežného papiera je možné tlačiť aj na fóliu, obálky, štítky, pohľadnice alebo tvrdý papier. Podporovaný je celý rad operačných systémov Microsoft Windows, Linux aj Apple MacOS. Mesačné zaťaženie je až 80 000 strán. Stlačením tlačidla ECO aktivujete režim úspory tonera.

Tlačte výnimočnou rýchlosťou a v špičkovej kvalite

Robustná tlačiareň ProXpress série M3820 dosahuje rýchlosť tlače až 40 strán za minútu a disponuje výkonným procesorom Cortex™-A5 a až 128 MB pamäťou. Vysoká rýchlosť a výkon umožňujú firmám zrýchliť vyhotovenie dokumentov a obrazových materiálov, vďaka čomu sa zvyšuje ich celková efektivita.

Ďalšie možnosti tlače profesionálnych dokumentov

Viacúčelový zásobník tlačiarne podporuje médiá s gramážou až 220 g/m2, vďaka čomu ponúka viac možností pri tlači profesionálnych dokumentov. Pomocou tohto viacúčelového zásobníka môžete ľahko vytlačiť množstvo štítkov, kariet a obálok. Táto schopnosť tlačiarne prakticky eliminuje čas, ktorý by ste inak museli venovať postupnému vkladaniu jednotlivých listov.

Vyššia úspora zdrojov prostredníctvom centralizovanej kontroly využívania tlače

Centralizovaná kontrola využívania tlače, ktorú je možné aktivovať prostredníctvom funkcie účtovania úloh v softvéri SyncThru™ Admin, umožňuje správcom prideľovať používateľov ku konkrétnym tlačiarňam. Používateľom možno prideliť aj kvóty počtu strán alebo kópií, ktoré môžu vytvoriť na každej tlačiarni.

Viac možností laserovej tonerovej kazety znamená viac možností zníženia nákladov

S tlačiarňou ProXpress radu M3820 možno používať rôzne laserové tonerové kazety – od laserových tonerových kaziet so štandardnou výťažnosťou, ktoré obvykle umožňujú vytlačiť približne 3 000 štandardných strán, až po laserové tonerové kazety s ultra vysokou výťažnosťou umožňujúce vytlačiť až 15 000 štandardných strán. Tlačiareň tak splní požiadavky každej firmy na zníženie nákladov na jednu stránku. Integrovaný systém tonera obsahuje zobrazovaciu jednotku aj kazetu s tonerom v jednom praktickom balení. Tento integrovaný tonerový systém je ideálny pre firmy, ktoré tlačia väčšie objemy a požadujú nižšie náklady na stránku a jednoduchšiu údržbu.

Vstavaná obojstranná tlač

Tlačiareň ProXpress radu M3820 umožňuje ľahko tlačiť profesionálne obojstranné dokumenty a brožúry, čím zároveň pomáha šetriť peniaze a znižovať spotrebu papiera.

Zabezpečenie dokumentov na podnikovej úrovni

Firmy vytvárajú a tlačia množstvo oficiálnych dokumentov vrátane materiálov obsahujúcich dôverné informácie, ktoré vyžadujú vysokú úroveň zabezpečenia tlačových úloh. Tlačiareň ProXpress radu M3820 ponúka lepšiu kontrolu nad prístupom používateľov a oprávneniami pre dokumenty a sieťové prostriedky, a to prostredníctvom softvéru Samsung SyncThru™ Admin na úrovni podnikového zabezpečenia.

Parametre a špecifikácia:

Technológia tlače:
Laserová, čiernobiela

Rozlíšenie tlače:
1 200 × 1 200 DPI

Rýchlosť tlače:
Až 38 strán A4 za minútu

Čas do prvej stránky:
<6,5 sekundy

Maximálne vyťaženie tlačiarne:
80 000 strán A4 mesačne

Procesor:
600 MHz

Pamäť:
128 MB

Displej:
Dvojriadkový

Porty/rozhranie:
USB 2.0
Ethernet 10/100 Base TX

Podporované formáty médií:
A4, A5, Letter, Legal, Executive, Folio, Oficio, ISO B5, JIS B5, obálka (Monarch, COM10, DL, C5)

Podporované médiá:
Obyčajný papier, tenký papier, hrubý papier, hrubší papier, pohľadnice, priehľadné fólie, predtlačený papier, recyklovaný papier, archivačný papier, kancelársky papier, štítky, obálky, hrubé obálky, bavlnený papier, farebný papier

Odporúčaná gramáž:
60 – 220 g/m2

Vstupný zásobník:
Na 250 listov

Výstupný zásobník:
Na 150 listov lícom nadol

Spotreba:
Pri tlači: 700 W
Pohotovostný režim: 10 W
Úsporný režim: 1,1 W

Spotrebný materiál:
Toner MLT-D203S, MLT-D203L, MLT-D203

Podporované operačné systémy:
Microsoft Windows 2000/XP/Vista/7/8, Windows Server 2003/2008, Linux, Apple Mac OS X 10.5 a novší

Obojstranná tlač:
Automatická

Úroveň hlučnosti:
Menej ako 57 dBA (tlač)
Menej ako 26 dBA (pohotovostný režim)

Rozmery:
366 × 365,6 × 262,5 mm

Hmotnosť:
10,18 kg

Prečítať viac
  • Nové tlačiarne sú väčšinou dodávané so štartovacími tonermi alebo kartridžami, ktoré majú približne 60 % kapacitu samostatne predávaných náplní.

Parametre a špecifikácia

Farba tlače
Čiernobiela Hotovo!
Technológia tlače
Laserová Hotovo!
Pripojenie
USB, LAN Hotovo!
Formáty papiera
A4, A5 Hotovo!

Typ

Farba tlače
Čiernobiela Hotovo!
Technológia tlače
Laserová Hotovo!

Pripojenie

Pripojenie
USB, LAN Hotovo!

Podporované formáty papiera

Formáty papiera
A4, A5 Hotovo!

Tlačové parametre

Rýchlosť tlače čiernobielo – maximum
38 str./min. Hotovo!
Vstupný zásobník
250 listov Hotovo!
Doba tlače prvej strany (čb tlač)
6,37 s Hotovo!
Maximálne mesačné zaťaženie
80 000 str./měsíc Hotovo!
Výstupný zásobník
150 listov Hotovo!

Rozmery

Výška
262,5 mm Hotovo!
Hĺbka
365,6 mm Hotovo!
Šírka
366 mm Hotovo!

Výbava

Displej
Informačný/segmentový Hotovo!

Farba

Farba
Sivá Hotovo!

Balenie obsahuje

Balenie obsahuje
Kábel USB Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Poznámka:

Pokiaľ nie je v parametroch produktu v kolónke „balenie obsahuje“ spomenutý dátový alebo USB kábel, balenie ho neobsahuje a je teda nutné ho zakúpiť zvlášť.


» Všetky laserové čiernobiele tlačiarne – LAN

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Samsung SL-M3820ND sivá Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung SL-M3820ND šedá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung SL-M3820ND grau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung SL-M3820ND grau. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Samsung SL-M3820ND szürke.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií