Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Samsung UBD-K8500

Zobraziť katalóg
Samsung UBD-K8500
4,8 5 hodnotení
Blu-ray prehrávač Ultra HD Blu-ray, BD, DVD, CD, 3D, Dolby Digital 7.1, WiFi, Anynet +, 2x HDMI, DLNA, BD Wise, CD ripping
Kód:  WH857h9t Produktové číslo:  UBD-K8500/EN Stránky výrobcu

Samsung UBD-K8500

Vyšvihnite televíznu zábavu na vyšší stupeň s Blu-ray prehrávačom od firmy Samsung. Model UBD-K8500 bol navrhnutý tak, aby poskytoval dokonalý filmový zážitok. Užite si neuveriteľný obraz, širší rozsah farieb a dramatické detaily s Blu-ray prehrávačom, ktorý prevzorkuje aj všetky zdroje v nižšom rozlíšení na ohromujúci kvalitu. Navyše je prehrávač elegantne zaoblený, čo z neho robí perfektného partnera k najnovším televízorom vrátane tých prehnutých.

Kľúčové vlastnosti

  • Elegantný a zaoblený prehrávač pre najvyššiu obrazovú kvalitu
  • Štyrikrát vyššie rozlíšenie oproti konvenčným Blu-ray
  • Kompatibilný s HDR pre hlbšie čiernu a jasnejšiu bielu
  • 64 razy výraznejšie farebné podanie
  • Nižšie rozlíšenie prevzorkuje na Ultra HD
  • Online streamovanie najnovších 4K filmov
  • Podpora priestorového zvuku 7.1 (Dolby Digital, True HD, DTS-HD)
  • Prístup k webovému obsahu (Youtube, Netflix)
  • Zabudované WiFi rozhranie

Technológia budúcnosti

Tento prehrávač oproti bežným prístrojom podporuje Ultra HD rozlíšenie, široký dynamický rozsah (HDR) a 64 x výraznejšie farebné podanie. Vychutnajte si realistický obraz ako nikdy predtým. S rozlíšením 4K Ultra HD obdržíte 4 × vyššiu kvalitu oproti bežnému Full HD. Vďaka technológii HDR uvidíte neskutočný rozsah kontrastu, ktorý sa bude výrazne odlišovať v každej oblasti scény. Hrdo oddelí najjasnejšie biele časti od hlboko čiernych.

Ultra HD vždy a stále

Vďaka upscalingu zvyšuje prehrávač UBD-K8500 kvalitu obrazu štandardných Blu-ray a DVD diskov. Upscale prevedie všetok obsah do kvality blízkej UHD. Sledujte všetky svoje obľúbené filmy, ktoré ste zhromaždili v priebehu rokov, ako ste ich ešte nevideli. Ak vás vlastné zdroje omrzia, možno sa oddávať streamovaniu 4K filmov od online poskytovateľov. Vďaka protokolu Anynet+ môžete používať jeden ovládač pre prehrávač i televízor Samsung.

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, mohl by jste mi doporučit nějaký DVD přehrávač od samsungu který umí i nahrávat. Cena do 8000 kč. Děkuji

Dobrý den, může tento DVD přehrávač nahrávat pořád na který se zrovna nekoukám? Děkuji

V nabídce se uvádí, že může přehrávat i 3D filmy. Je to pravda?

Zdravím, mám dotaz zdali tento přehrávač bude bezproblémově přehrávat 4k ultra HD BD filmy na TV Samsung Smart TV UE55MU6172. díky

Dobrý den, má tento přehrávač USB port pro připojení flashdisku? Pokud ano, jaké formáty videa podporuje?

Dobrý den, chtěl bych se Vás zeptat zda ten to přehrávač obsahuje nějaké UHD disky viz : Odkaz do neznáma . děkuji

Dobrý den, zajímá mě rozměr s krabici

Dobrý den, zajímá mne zda lze načíst Ultra HD Blu-ray Disc i v Internal BD/DVD/CD Burner. Supports BDXL Media. Tedy v PC mám BDXL mechaniku PIONEER BD-RW BDR-207M a vrtá mi v hlavě, když si koupím originální nosič například MUŽ Z OCELI 4K Ultra HD, zda bude načten v mechanice, když budu mít Power DVD s podporou tohoto formátu. Myslím si, že 33GB na vrstvu má i technologie BDXL stejně jako tento nový standard. Děkuji za odpověď.

Diskusia a poradňa k Samsung UBD-K8500
Príslušenstvo pre Samsung UBD-K8500 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung UBD-K8500. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung UBD-K8500. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung UBD-K8500. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Samsung UBD-K8500 Blu-Ray lejátszó.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií