Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

SAMSUNG WD90J6A10AW

Zobraziť katalóg
SAMSUNG WD90J6A10AW
5 1 hodnotení
Práčka so sušičkou energetická trieda A, spredu plnená, náplň práčky 9 kg, náplň sušičky 6 kg, maximálne otáčky 1400 ot./min, rýchly program, hlučnosť prania 54 dB, hĺbka 65 cm, šírka 60 cm, výška 85 cm, farba biela
Kód:  SAWM017 Produktové číslo:  WD90J6A10AWLE Stránky výrobcu

SAMSUNG WD90J6A10AW

Nízka spotreba, skvelé výsledky

Šetrite energiou. A zachovajte pri tom všetko oblečenie perfektne čisté. S technológiou Samsung Eco Bubble sa vám to zaručene podarí. Prací prostriedok sa jej pomocou premení na množstvo bubliniek, ktoré účinne operú vašu bielizeň. Nepotrebujete na to pritom ani vysokú teplotu vody, ani veľké množstvo energie.


Suché a čisté oblečenie za 59 minút

Chystáte sa na dôležité stretnutie a vaše oblečenie nie je práve fresh? Nevadí, práčka Samsung sa oň postará za menej než hodinu! Stačí pridať menšiu várku ľahko znečistenej bielizne a za 59 minút ho zbaví škvŕn a postará sa aj o jeho vysušenie.


Hygienicky čisté oblečenie pomocou vzduchu

Vaše oblečenie môže byť hygienicky čisté aj bez použitia vody či pracieho prášku. Technológia Air Wash pracuje na báze teplého vzduchu bez toho, aby využívala vodu alebo chemické prostriedky. So špeciálnou technológiou sušenia si môžete byť istý, že vaše oblečenie bude zbavené baktérií a nepríjemných pachov. A to bez použitia drahých a často škodlivých chemikálií.



Poradí si aj s najodolnejšími škvrnami

Rýchlosť sa nespája s nižšou kvalitou prania. Práčke Samsung nerobia problém ani tie najväčšie nečistoty. Funkcia Bubble Soak vytvorí vrstvu aktívnych bublín, ktoré jednoducho preniknú do znečistenej látky, kde nastane uvoľnenie nečistôt a prebehne ich jednoduché odstránenie.


Vysoký výkon bez opotrebovania

S práčkou Samsung dosiahnete skvelé výsledky bez toho, že by sa zariadenie opotrebovalo. Využíva totiž motor s digitálnym invertorom, vďaka čomu dosahuje vyšší výkon ako práčky s bežným motorom. Pre udržanie práčky v perfektnom stave je tu aj riešenie Smart Check, ktoré automaticky monitoruje a diagnostikuje prípadné problémy, ktoré vám následne pomôže vyriešiť pomocou šikovnej mobilnej aplikácie.

 

Šetrite čas

Nezúfajte si vždy, keď sa ocitnete v časovej tiesni. V prípade, že budete mať veľa práce a nebudete si vedieť nájsť čas na pranie, je tu dômyselný program Quick Wash. To zaistí bleskové a účinné pranie, vďaka čomu budete mať viac času na oddych, prácu či iné aktivity.




Mimoriadne šetrné pranie

Objavte spotrebič, ktorý berie ohľad na vašu bielizeň. K výnimočne šetrnému praniu prispieva kombinovanej práčke Samsung aj špeciálne prevedenie jej bubna. Jeho povrch je tvorený prehĺbeninami v tvare pripomínajúcom hladko vybrúsené diamanty. Drobné otvory v bubne látku nezachytia a napriek tomu umožňujú ľahké prúdenie vody. Bubon si navyše vďaka technológii Eco Drum Clean udržuje čistotu aj bez použitia agresívnych chemických prostriedkov.


  • Produkt bol testovaný výrobcom, preto je možné, že pri preprave dôjde k úniku vody.

Parametre a špecifikácia

Maximálne otáčky pri odstreďovaní
1 400 ot./min Hotovo!
Typ modelu
Samostatne stojací model Hotovo!
Hmotnosť
70 kg Hotovo!
Dĺžka prívodnej hadice
1,5 m Hotovo!
Dĺžka odpadovej hadice
1,3 m (1,3 m) Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
70 kg Hotovo!

Dĺžka hadice

Dĺžka prívodnej hadice
1,5 m Hotovo!
Dĺžka odpadovej hadice
1,3 m (1,3 m) Hotovo!

Vlastnosti

Vyhotovenie práčky
So sušičkou Hotovo!
Plnenie
Spredu Hotovo!
Typ modelu
Samostatne stojací model Hotovo!
Počet programov
16 Hotovo!
Maximálne otáčky pri odstreďovaní
1 400 ot./min Hotovo!

Rozmery práčky

Veľkosť (hĺbka)
Štandardná (nad 50 cm) Hotovo!
Hĺbka
65 cm Hotovo!
Šírka
60 cm Hotovo!
Výška
85 cm Hotovo!

Farba práčky

Farba
Biela Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Poznámka:
  • Od októbra 2020 môžu vybrané produkty prísť s dvoma energetickými štítkami v balení, nie je to chyba – v roku 2021 nás čaká tzv. preštítkovanie. K vybraným produktom tak môžete dostať nový aj starý energetický štítok.
  • Produkt bol testovaný výrobcom, preto je možné, že pri preprave dôjde k úniku vody.

» Všetky štandardné práčky so sušičkou, hĺbka nad 50 cm
» Všetky štandardné práčky spredu plnené – hĺbka nad 50 cm
» Všetky práčky so sušičkou
» Všetky práčky do 6 kg bielizne, práčky na 7 – 9 kg bielizne a slim práčky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, chci se zeptat, proč je program bavlna násobně delší, než u podobného produktů od LG, který jsme měli před koupí tohoto Samsung výrobku. Dále mi přijde divné, že se čas programu nemění se změnou obsahu pračky - zkusil jsem zadat program s prázdnou pračkou, poté s cca 2kg prádla a nakonec cca 6kg prádla - doba praní se nezměnila. Předem děkuji za odpověď.

Dobrý den, je v pořádku, že délka přání 2 kg prádla na program bavlna bez jakékoliv změny nastavení trvá 3,5 hodiny? ( bez bublin, bez sušení ....)

Dobrý den, pračka po zapnutí a vybrání programu začne přát, nebo sušit a po minutě se čas na displeji zastaví, zámek dveří se odjisti a dal se nic neděje. Žádný chybovy kód se neobjeví. Voda odpad v pořádku. Děláme něco špatně, nebo je chyba v práčce? Děkuji

Dobrý den, má tato pračka tepelné čerpadlo? Děkuji

Má někdo reální zkušenosti? jde mi hlavně o časy programů s sušením a jaké všechny programy jde nastavit na praní a sušení zároveň?

Diskusia a poradňa k SAMSUNG WD90J6A10AW
Príslušenstvo pre SAMSUNG WD90J6A10AW Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SAMSUNG WD90J6A10AW/LE.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií