Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Seagate Game Drive for Xbox 2 TB Halo Infinite Special Edition

Zobraziť katalóg
Seagate Game Drive for Xbox 2 TB Halo Infinite Special Edition
Externý disk 2,5" s pripojením Micro USB-B, rozhranie USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), kapacita 2000GB
Kód:  FR065b7a Produktové číslo:  STKX2000405
Seagate Game Drive for Xbox 2 TB Halo Infinite Special Edition Predaj skončil

Seagate Game Drive for Xbox 2 TB Halo Infinite Special Edition

Externý disk Seagate Game Drive for Xbox Halo Infinite Special Edition s kapacitou 2 TB

Pripojte externý disk Seagate Game Drive for Xbox Halo Infinite Special Edition k hernej konzole Xbox a vydajte sa na ďalšie herné dobrodružstvo. Externý HDD Seagate Game Drive for Xbox Halo Infinite Special Edition sa vyznačuje odvážnym dizajnom v štýle Halo Infinite podporený úžasným RGB LED podsvietením RGB. A vďaka jednoduchému používaniu môžete mať svoje hry neustále pri sebe. Jednou z najzaujímavejších výhod je tiež predplatená služba Seagate Recovery na 36 mesiacov, ktorá umožňujezachrániť údaje z poškodeného disku.

Kľúčové vlastnosti externého disku Seagate Game Drive for Xbox Halo Infinite Special Edition s kapacitou 2 TB

  • Jediný externý herný disk s jedinečným vzhľadom a atmosférou zo sveta Halo
  • Plug-and-play – napájanie je zabezpečené priamo z portu USB 3.2 Gen 1
  • Certifikácia pre Xbox zaručuje kompatibilitu s hernými konzolami Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One a službou Game Pass
  • Efektné RGB podsvietenie
  • Pomocou bezplatného softvéru Seagate Toolkit môžete nakonfigurovať farby a vzory prispôsobiteľného RGB podsvietenia podľa svojich preferencií
  • Externý pevný disk Seagate Game Drive má fyzicky malé rozmery vďaka použitiu 2,5" disku
Externý disk Seagate Game Drive for Xbox Halo Infinite Special Edition

Externý HDD Seagate Game Drive for Xbox Halo Infinite Special Edition s kapacitou 2 TB

Externý hard disk Seagate Game Drive for Xbox Halo Infinite Special Edition s kapacitou 2 TB je dokonalým úložiskom na desiatky hier. Voľné miesto môžete samozrejme využiť aj na iné multimediálne súbory. Prenosný HDD Seagate Game Drive for Xbox Halo Infinite Special Edition je k dispozícii aj vo veľkosti až 5 TB.

Externý disk Seagate Game Drive for Xbox Halo Infinite Special Edition

Dizajn v štýle hry Halo Infinite

Externý pevný disk Seagate Game Drive for Xbox Halo Infinite Special Edition má úplne jedinečný licencovaný dizajn v štýle hry Halo Infinite.

Externý disk Seagate Game Drive for Xbox Halo Infinite Special Edition

Certifikácia na používanie so systémom Xbox

Už z názvu je zrejmé, že externý HDD Seagate Game Drive for Xbox Halo Infinite Special Edition je 100 % kompatibilný s hernou platformou Xbox. Certifikácia pre Xbox zaručuje kompatibilitu s hernými konzolami Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One a službou Game Pass

Externý disk Seagate Game Drive for Xbox Halo Infinite Special Edition

Externý pevný disk má štýlové RGB podsvietenie

Hráči si obľúbia kvalitné RGB podsvietenie, ktoré samozrejme podporuje externý pevný disk Seagate Game Drive for Xbox Halo Infinite Special Edition. Okrajový LED pásik dokonale dotvára atmosféru herného priestoru.

Externý disk Seagate Game Drive for Xbox Halo Infinite Special Edition

Jednoduché používanie disku Seagate Game Drive for Xbox Halo Infinite Special Edition

Nájdite voľný port USB a jednoducho pripojte externý disk Seagate Game Drive for Xbox Halo Infinite Special Edition. A okamžite bude všetko fungovať presne tak, ako má.

Externý disk Seagate Game Drive for Xbox Halo Infinite Special Edition

Obnova dát Seagate Data Recovery

Občas sa môže stať, že sa nový disk pokazí. V takom prípade sa vám bude hodiť zaujímavý benefit v podobe bezplatnej služby Seagate Recovery. Odborníci zo spoločnosti Seagate majú viac ako 90 % úspešnosť v obnove dát, ktoré vám následne zašlú na vašu adresu spolu s novým externým diskom Seagate Game Drive for Xbox Halo Infinite Special Edition.

Hry určené len pre Xbox Series X a Xbox Series S je na spustenie nutné mať nainštalované na internom úložisku konzoly. Hry určené pre Xbox One alebo Xbox 360 je možné spúšťať aj z externého disku.

Parametre a špecifikácia

Kapacita úložiska (HDD + SSD)
2 000 GB (2 TB) Hotovo!
Formát (Form Factor)
2.5" Hotovo!
Kapacita disku
2 000 GB (1,95 TB) Hotovo!
Šírka
80 mm (8 cm) Hotovo!

Typ úložiska

Kapacita úložiska (HDD + SSD)
2 000 GB (2 TB) Hotovo!
Formát (Form Factor)
2.5" Hotovo!
Kapacita disku
2 000 GB (1,95 TB) Hotovo!

Rozmery

Šírka
80 mm (8 cm) Hotovo!
Výška
122,5 mm (12,25 cm) Hotovo!
Hĺbka
14,5 mm (1,45 cm) Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
167 g (0,17 kg) Hotovo!

Vlastnosti

Rozhraní
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) Hotovo!
Konektor
Micro USB-B Hotovo!
Materiál
Plast Hotovo!
Obsah balenia
Kábel Hotovo!

Použitie

Použitie
Vhodný na hranie hier, Externý Hotovo!

Séria

Herné a filmové série
Halo Hotovo!
Viac parametrov

Americká firma so sídlom v slávnom Silicon Valley je svetovou jednotkou vo výrobe a predaji pevných diskov pre stolné počítače, notebooky a ďalšie zariadenia. Produkty Seagate sa zameriavajú na maximálnu spoľahlivosť pri starostlivosti o vaše dáta, čo v dnešnej dobe, keď dôležitosť osobných aj firemných dát stále stúpa, iste oceníte. Rok za rokom prináša užitočné inovácie, ktoré zaisťujú vyššie prenosové rýchlosti, zabezpečenie aj možnosti prenášania. Ukladajte a prenášajte svoje dáta bezpečne a spoľahlivo – vyberte si produkt značky Seagate.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, zajímá mě jestli Seagate Game Drive for Xbox 2TB Halo Infinite Special Edition slouží pouze jako uložiště nebo jestli z něho lze spouštět hry jako v originálním HDD v Xboxu. Díky za info.

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat na Seagate Game Drive for Xbox 2TB Halo Infinite Special Edition, který budete prodávat v únoru letos. Je možné jej také používat jako externí HDD pro PC? V názvu je Drive for Xbox. Předem děkuji za odpověď. Jan Černý

Diskusia a poradňa k Seagate Game Drive for Xbox 2 TB Halo Infinite Special Edition
Ďalšie informácie

Halo Infinite (RECENZIA Multiplayer) – Skvelú hrateľnosť kazí nudný battle pass

Dlho očakávané Halo Infinite po ročnom odklade konečne vyšlo a majiteľom konzol Xbox aj PC hráčom ponúka solídnu porciu obsahu za skvelú cenu. Zatiaľ čo príbehovú kampaň (recenzia) je možné stiahnuť z knižnice Game Passu, samostatne vychádzajúci multiplayer môžete hrať úplne zadarmo. Hra viacerých hráčov totiž presedlala na free to play model a pridala bezplatný aj platený battle pass. Na tieto novinky, ale pochopiteľne aj samotnú hrateľnosť multiplayera Halo Infinite, sa pozrieme v tejto recenzii.

Halo Infinite (RECENZIA Singleplayer) – Príbehová kampaň nenaplnila očakávania

Halo je bezpochyby najslávnejšou sériou konzol Xbox a nie je tak divu, že Halo Infinite malo byť úvodným titulom nových konzol Xbox Series X a Series S. Autori nakoniec potrebovali viac času a Halo Infinite tak vychádza s ročným oneskorením, fanúšikom série však prináša príbehovú kampaň nadväzujúcu na Halo 5 Guardians a samostatne dostupný free to play multiplayer, pričom v tejto recenzii zhodnotíme práve príbeh a kampaň Halo Infinite a na hru viacerých hráčov sa pozrieme v samostatnom článku.

Halo Infinite: dátum vydania, čeština, hw nároky a ďalšie info

V Halo Infinite sa v hlavnej úlohe opäť predstaví legendárny Master Chief, v ktorého koži sa pozrieme na jeden z posledných Halo prstencov. Ten na rozdiel od predchádzajúcich dielov ponúkne otvorenejšie prostredie a novinky ako je napríklad vystreľovací hák, napriek tomu sa však má hra podľa autorov vracať ku koreňom série. Všetko, čo potrebujete o Halo Infinite vedieť, nájdete v tomto článku.

Príslušenstvo pre Seagate Game Drive for Xbox 2 TB Halo Infinite Special Edition Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Seagate Game Drive for Xbox 2TB Halo Infinite Special Edition. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Seagate Game Drive für Xbox 2TB Halo Infinite Special Edition. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Seagate Game Drive für Xbox 2TB Halo Infinite Special Edition. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Seagate Game Drive for Xbox 2TB Halo Infinite Special Edition.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií